Trakā bite
Vēlējos izteikt atzinīgus vārdus par konditoreju, ko piedāvā "Trakā bite". Vienmēr gardi un svaigi. Tajā pašā laikā jāsaka, ka menedžments klibo, ej, kad gribi, speķa pīrādziņu parasti nav. Pilni plaukti pielikti ar tiem saldiem bulkiem, dažāda izskata, dažādu zieķu un krāsu. Pieņemu, pīrādziņu nav, jo tiek izpirkti ātrāk. Vai tad tik grūti pa visām saprast, ka, ja reiz ir prece, ko izpērk ātrāk, tad jākoncentrējas uz to. Kamdēļ, tad vispirms cep to, kas stāv plauktos nepirkts. Laikam jau netiek strādāts uz peļņu, tāpat uz klientu, vienkārši darīts darīšanas pēc. Tas nav tikai mans novērojums, daudzi saskārušies ar šo situāciju.Varbūt tam ir skaidrojums, vēlētos izprast.
Man jau liekas,ka tie piiraadzini saakumaa bija lielaaki.
Trakās Bites konditoreja izskatās diezgan ēdama.
jā, tas fakts, sākumā pirādziņi bija lielāki, tagad 3 kodieni un nav. Tas gan nav labs veids, kā domāt par peļņu.
Traka bite-tas veikalnis preti Jaunogres tirgam?
Jā, pie Jaunogres tirgus. Man tur vislabāk patīk interjers - tiešām gaumīgi un asprātīgi! Bulkas kā jau bulkas....
garšīgi, bet bulciņas tā nemanāmi paliek dārgākas, pīradziņi ļooooti mazāki ka bija sākumā...
Viss paliek dārgāks, gadatirgū piparkūkām cena 2x dārgāka kā bija iepriekš.
joprojām nav skaidrojuma, kamdēļ, ja PASTĀVĪGI pircējiem pietrūkst speķa pīrādziņu, netiek noorganizēts darbs tā, ka tie tiek cepti vairāk, tā vietā piebremzējot saldo bulku cepšanu, ja reiz to vienmēr pietiek. Varbūt paši cepēji var izskaidrot, lai vismaz nokaitinājuma vietā rodas izpratne.
Jā, konditoreja ir labākā Ogrē, gan bulku, gan pasūtāmo toršu ziņā, tomēr menedžments, reklāma un klientu apkalpošanas kiltūra klibo. Man, kā patstāvīgajai apmeklētājai uz bērna dzimšanas dienu knapi izdevās izlūgties torti, kaut gāju 5 dienas iepriekš, iepriekšējā gadā man pieteica 2 dienas iepriekš iet. Esot mainījies pieprasījums, varbūt ir vērts padomāt par attīstību uz augšu, lai palielinātu klientu loku vēl vairāk? Vēl viens darbinieks = vairāk pīrāgi, biežāk ceptas kūkas = vairāk naudas uzņēmuma kasē. Laikam jau nevajag?!?
cik viniem maksa torte?
pilnīgi piekrītu par speķa pīrādziņu un bulku/sviestakūku neproporcionālo pieprasījumu un piedāvājumu. eju, kad iedama pēc speķa pīrādziņiem, no viņiem ne čiku-ne grabu. kādu reizi pārdevējs man pieteica, lai zvanot un pasūtot. nu i vienreiz tā izdarīju. domāju - vismaz nebūs jāviļas.. aizeju, cikos teikts, bet man saka - šodien speķa pīrādziņi beigušies. es saku, ka pasūtīju..nē, vairs neesot. reālās dusmās izsprāgu ārā, jo tiešām nebija vairs ko teikt (vai arī bija stipri par daudz, ko varētu pateikt)
kvalitāti un kvantitāti nevar apvienot, nevajag tik ilgi gulēt.
piekritishu buljona piradzinju ari biezhi nau tapec ja ir pa celjam dodos uz ogres pilsetas centra bulku bodi
Tikai to labāko varu teikt par,,Trako biti,,-garšīgi,izvēle,siltas bulkas no, krāsnīm tiko izņemtas,cepējas apmierinātas ,smaidīgas-tātad vadība jūs mīl un ciena-TĀ TURPINAT MEITENES--pircējs kam garšo jūsu ceptās lietas
Par Trako biti tikai visu to labāko! Brīnišķīgas bulciņas, kūciņas un pīrādziņi!
nu man ir nācies saskarties arī ar vecām bulkām vai drausmīgi apdegušām...tāpēc, nezinu, nav baigā sajūsma...
es arī tur biju tikai vienu reizi,sen sen atpakaļ,man pietika ar to ka uz sešām bulciņām trīs bija svaigas un trīs vakardienas.
Jā, man arī besī...ieberzos ar vecām bulkām..nu kā tā var!!??
kas jums nepatik ?
Ko var uzskatīt par vecam bulkām? Man gan neliekas ka iepriekšējā vakarā pulksten 18 00 izcepta bulci na no rīta nav veca.Trakajā bitē ir uzrakstiņš ka smalkmaizīšu realizacija 24 stundas no izcepšanas brīža.un tas arī tiek ievērots.Paēdušai pelītei milti arī rūkti!
trakas bites telefons