Bērnudārzs
Ļoti gribētos zināt, kā rīkojas citos bērnudārzos,ja nav ūdens.Mana bērna dārziņā, kurš iet Zelta Sietiņā divas dienas nebija ūdens.Cik sapratu auklītes stiepa ūdeni spaiņos lai nomazgātu traukus un noskalotu podus.Es saprotu, ka nevar visi turēt bērnu mājās,bet kaut kas taču ir jādara lietas labā.Tie taču ir antisanitārie apstākļi!!!!!
Cik saprotu, ūdens tika nogriezts avārijas dēļ. Un nevis divas dienas, bet tikai ceturtdien. Otrājā dienas pusē avārijas sekas bija likvidētas, Skolas ielā ūdens bija jau ap pieciem. Šaubos, ka es varētu teikt priekšniecei, ka, ziniet, man ir jābrauc atpakaļ uz Ogri, jo dārziņā ūdens nav. Tā nav ne pirmā, ne pēdēja reize. Bez tām bērns bieži slimo, un nevienam tās slimības lapas nepatīk, un bez naudas man pārtiku veikalos neviens nedod. Paldies dārziņa personālam par to, ka neskatoties ne uz ko, viņi spēj organizēt savu darbu.
Patiesiba udens paradijas sodien ap puzdienam.Kauns ''Malkalnei''atstat bernus bez udens,jo atvestais udens bija apsaubamas kvalitates,(pasmelts no pelkes)bet paldies darbiniekiem kuri stradaja (ari"FAZER AMICA").
Nu labi ka vismaz šodien uz puZdienām ūdens parādijies... :D
Cik man zināms tad "M'alkalne" pati caurules nezāģē lai atstātu kādu bez ūdens, bet nu ko tur daudz, vienkārshi ir cilvēki kas nesaprot un viņiem ir vieglāk ir visu novelt uz kādu - visu nelaimju un stihiju radītāju "Mālkalni"