Ogres TOPS
top veikals Ogrē vairs nav kādz bija abās mainās pazūd foršās pārdevējas un kasieres siltais arī vairs nav kā bija garšīgs vakar iegāju un nopirku kartupeļus kuri bija pus zaļi bulkas ar vecas un man jāmaksā pa to tāda nauda
sīce tev taisnība pēc vasaras tur vis mainijies arī paika tur ir sūdiga palikusi
...bet tev ,meitēn,jāmācās latviešu gramatika,un jāsporto,nevis jāēd kartupeļi un bulciņas.Vecāki strādā un dod tev naudu,lai tu izglītotos,nevis sēdētu naktīs internetā un ķengātos.
Kāda jūsu darīšana,kā ir uzrakstījusi meitene un ko viņa dara pēc 00.00 vakara?Jūs esat viņas mamma?
No TOPA normālas darbinieces aiziet prom tāpēc,ka algas nogriež un attieksme ir slikta.Man to stāstīja paziņa,kura nesen aizgāja no turienes prom.
Kamēr tirdzniecībā nebūs normālas algas tur nebūs labu darbinieku.Tikai retais var izturēt spriedzi kura nāk gan no priekšnieku puses gan no pircēju puses.Kamēr mēs domāsim ka pārdevēji nev cilvēki tikmēr būs jāsamierinās ar bezzobainām pārdevējām ar zilām(uzdauzītām) acīm un peregaru elpā.Katrā veikalā uz vienas rokas pirkstiem var saskaitīt labas pārdevējas,un tas nav nekāds noslēpums visi to zin.
jā,algas gan katastrofālas! Bet kā naudas trūkumu izjutīsim nākamgad,kad pāreja uz eiro saskrūvēs cenas visas
Veikalaa TOP nestraadaa neviena paardeveeja ar peregaru elpaa un arii ar zilaam aciim nav.Par algaam taisniiba un attieksme arii UH ar miinus ziimi.
Ar peregaru gan strādā viena pec brīvdienām bieži lieto es pat pati esmu jutusi viena blondīne
Vispār veikaļā "top " apkalpošanas līmenis ir zemākais visā Ogrē. Saprotu, ka darbs ir smags,garas stundas un maza alga, bet neviens no klientiem nav pie tā vainīgs. Pārdevējas, īpaši pie kases, sēž ka budži un skats tāds, ka redz esmu iztraucējusi, ne labdien, ne paldies.nepatīkami iepirkties, tapēc pati pēdējā laikā vairs neeju tur.
Es gan nesūdzos. Man vienmēr pārdevējas uzsmaida, bulciņas ir gardākās ko esmu ēdusi, to atzina arī mani radi, kas brauca sālsmaizē uz šejieni-Ogri.
Nu i paldies dievam ka neej.! čikstuļi!