Ogres Novada Dzīvokļu Īpašnieku Biedrība
Gribētos zināt ar ko nodarbojās šī Biedrība, kura dibināta šī gada maija beigās.
palabošu- Ogres novada dzīvokļu īpašnieku asociācija, reģistrēta Zilokalnu 20 dz.15. Cik man zināms viņi neko lietderīgu nedara, staigā divas atpalikušas vecenes un gudri runā, viņiem pat kontaktu nav nedz lursoftā, nedz kaut kur citur. Izskatās pēc Mālkalnes padibenēm...
Jā šodien viena tāda bija uz mājas sapulci atnākusi. Kaut ko pavāvuļoja, pašķobījās- it kā sūdā iekāpusi un asti kājstarpē ierāvusi aizvilkās. Riebjās es kā iedzīvotājs gribētu, lai šāda asociācija palīdz, nevis pablamējās un tālāk aizvelkas mālkalni cildināt...
kā šos var sazvanīt un kas ir valdē?
zanda nav nozīmes viņiem zavanīt! pati šodien redzēju kā pārstāve pat elementāri apsaimniekošanas un pārvaldīšanas normās NEorientējās. Labāk pakonsultējies pie kāda cita, šitā Tev sastāstīs pasakas- vēlāk nezināsi kā izgrebt.
Pilnīgi piekrītu. Viņa jau mājā, kurā dzīvo ir salaidusi visu dēlī. Visiem pensionāriem un vietuļajiem cilvēkiem acis aizmālējusi. Tie tik dzied līdzi.
tās kuces taču mālkalnē strādā.
kā lai sazvana šito asociāciju??
Labāk nemaz nemeklē kā piezvanīt. No visiem šīs asociācijas mērķiem nav neviens punkts pat sākts pildīt. Tur zina tikai kā sarīdīt cilvēkus un uzskata, ka iedzīvotāji ir muļķi, kurus var tīt ap pirkstu.
Par šim kundzēm tu raksti tāpēc,ka 'mazliet jau tu baidies un šajā biedrībā ir22 biedri uz šodienu un būs vēl vairāk.nākošreiz nāks vesels pulks šo biedru un aizstāvēs māju iedzīvotājus,pret un atvērs acis ne tikai pret (šoreiz Spuļa organizēto revolūciju)bet arī citām apmānīt gribošām grupām.
Un tavai zināšanai mēs esam atvēruši acis māju vecākiem arī pret Mālkalnes apsaimniekošanas nekvalitatīvo apsaimniekošanu.Tā Spuļa kungs pie māju iedzīvotājiem jānāk ar atklātām kārtīm ,neder ,ka tu aizbildinies nebija naudas tintei ...papīram,slotu pats sasiešot un slaucīšot ielu...Ja tu nāc ar domu apsaimniekot māju,pirmām kārtām šīm lietām tev jābūt ,un jābūt katrā pasta kastītē izvērstai tāmei un citiem pierādījumiem.Labi ,ka tu beigās tomēr izkliedzi, ka 0,15 ir mana nauda.Tādus balagānus vairāk Ogrē lūdzu netaisi.Tu esi labs aktieris ,man pat patiki,aicini arī runāt Peipiņa kungu,kurš esot tavs priekšnieks,tikai Ogres iedzīvotāji lielākā daļa zina gan viņu ,gan viņa darbības Ogrē!!!!!!!!
Paldies tiem, kas mani mīl.. jūs darāt mani labāku.
Tiem, kas mani ienīst--jūs darāt mani stiprāku..
Un tie, kuriem ir vienalga--jūs esat tikai fonam... ****