SIA Jauna māja

Ogres pilsētā savus pakalpojumus daudzdzīvokļu māju apsaimniekošanā piedāvā SIA Jauna māja. Piedāvājums apsaimniekot par - 0,15 ls/m2.Viss jau būtu brīnišķīgi , tikai nevienā dokumentā nav redzams kas par tiem 0,15 ls tiks darīts>izvērstās tāmes nav , darbu veikšanas regularitātes grafika nav, līgums ko rāda iedzīvotājiem ir juridiski nekorekts un pilnīgi iedzīvotājiem nelabvēlīgs. Ja kāda māja "uzķersies" uz šī āķa , tad labi nebūs. ESIET UZMANĪGI AR ŠO FIRMU , TIE IR SALDI MELI UN IEDZĪVOTĀJU MALDINĀŠANA.

dace , 2013-08-28 20:27:08

Pie mūsu mājas arī bija šis uzaicinājums, nekas nesanāca, mēs šos patriecām.

33 , 2013-08-28 20:35:46

Lielījās ka apsaimnieko Rēzeknē 50 mājas , kur vēl? Kādas atsauksmes?

Vačiks , 2013-08-28 20:37:51

Jā atsauksmju gan nekur nav,par šo jauno māju ,skaidrības nekādas.Aizdomīgi ,kas viņu iesūtijis Ogrē,vai tad šādi falšie apsaimniekotāji nav jāaptur un jāpārbauda policijas iestādēm?Cilvēkiem vajadzīgs miers undrošība savā mājā.Cilvēki esiet MODRI !

Iedzīvotāja , 2013-08-28 21:39:32

Vajag aizbraukt uz Rēzekni paskatīties kā ,ar 0,15 santīmiem izskatās apsaimniekotās viņu mājas.
Domāju tur sanāk tikai sētnieka darba rīkiem.Domājiet kur ,lienat pie tādiem,lētuļiem ka tikai jums kabatas otrādi neapgriež tālākā apsaimniekošanā !

Griša , 2013-08-28 21:49:25

Rēzeknē visi kas ir uzķērušies nezin kā tikt vaļā

zinu , 2013-08-29 06:25:33

pa 15 santīmiem māju normāli nevar apsaimniekot...

kuka , 2013-08-29 08:40:04

Dzirdēju Zilokalnu 18 iekritusi Jaunās mājas nagos ,mājas vecākā apvārdota,vai vēl varbūt apsolīts atmaksa no tiem 0,15 santīmiem ,jā tīra tā lieta nevar būt,mājā esot nodibinātas divas frontes.....
Esot sacēlies karš.....Lūk kā....es dzirdēju.....

Una , 2013-08-29 08:59:25

Musu māja vini saimnieko briniskigi, ir ļoti atsaucigi un kārtigi, esmu no Lielvārdes
un dzirdēju par Zilokalnu problēmam. Tā ir cilveku skaudība un stulbums. Un nav jau jāsaimnieko par 15 santimiem, tas ir tikai minimālais izcenojums, musu māja maksā 25 santimus un viss ir labi.

Inna , 2013-08-29 09:26:38

Inna ,ja ir līgumā rakstīts 0,15 ls uz līguma slēgšanas BRĪDI ,tad tālāk apsaimniekošanas pakalpojumu cencādis Nr. 1, Nr. 2 un Nr. 3 ieslēdzas apsaimniekošanas laikā,kādi tad ir šie izcenojumi? Kur ir papīri? Kur ir izvērstā tāme ?Ak jūsu māju viņi apsaimnieko par 0,25 ,bet jūsu mājas līgumu par 0,15 ls mums bāž degunā Uzrakstiet. mājas adresi un es braucu skatīties un apjautāt cilvēkus.Cik labi jums tur ir!!!!!

Griša , 2013-08-29 10:03:18

Innai! Redzēju jūsu mājas līgumu ,tajā ir 0,15 ls,noslēgts līgums,3 jūlijā,mēneša laikā jau 0,25ls...nu,nu...ja katru mēnesi tādā tempā nauda plūdīs no jūsu kabatām,tad drīzi jūs paliksiet bez apakšbiksēm......

Varis , 2013-08-29 12:25:25

Perfekti pateici ! Lai tā Jaunā māja arī saka cilvēkiem , ka apsaimniekos par 25-30-40-50 santīmiem , bet nebāž batonus ausīs.

>Griša , 2013-08-29 12:26:54

ja maaja ir veikta pilna renovaacija, tad iespeejams arii var par 15 santimiem apsaimniekot...vecass majaas nekadaa gadiijumaa....

kuka , 2013-08-29 12:34:03

Kuka! Es biju kursos par māju siltināšanu,nevar arī tās mājas apsaimniekot par 0,15,jo visas mājas Latvijā tiek siltinātas vispirms un tad sāk mainīt stāvvadus,bet vajag otrādi.Un sanāk apsaimniekošanas maksa augsta vienalga.Šo lietu vajadzētu stingrāk izmeklēt pret Jauno māju, šeit nenāk ar atvērtu tāmi pie iedzīvotājiem.Izskatās blēdīšanās.......

Varis , 2013-08-29 12:52:16

Kā var sazināties ar kādu SIA Jauna māja pārstāvi? Viņiem ir kāda mājas lapa? Kāda adrese? Telefons? kas tur vispār ir valdes priekšēdētājs? Kur var uzzināt, kādas mājas viņi apsaimnieko jau šobrīd?

vai kāds nezina? , 2013-08-29 13:29:22

www.ogresmaja.lv, e-pasts janis@spulis.lv. It kā tur vadot Jānis Spulis.... Telefonu var apskatītes sadaļā "Kontakti"

Tālrunis , 2013-08-29 13:44:34

Vai Ogrē reāli ir kāda māja,kuru viņi jau apsaimnieko?

anna , 2013-08-29 14:33:18

Ogrē nevienu māju viņi neapsaimnieko. Tad kad paprasīju uzrādīt dokumentus , izmaksas pa pozīcijām ,nosaukt apsaimniekojamo māju adreses , pazuda uz visiem laikiem. Tagad apstrādājot Grīvas māju , kādu numuru , nezinu. Puišiem ir liela vēlme pelnīt naudu , bet sapratnes par pienākumiem un atbildību nekādas, viņi pat nezināja kas tas par dokumentu MK 1014 ....

Laura , 2013-08-29 16:18:19

Mēs pastkastītēs saņēmām šādas lapeles: "Ogres novada dome, tās finansisti, juristi un amatpersonas izvērtējot, pēc ekonomikas ministrijas izstrādātām veidlapām, iesniegto dokumentāciju un piedāvātās apsaimniekošanas izmaksas - ir devusi piekrišanu par mājas atdalīšanos no P/A "Mālkalne" un turpmāku apsaimniekošanas nodošanu mājas Dzīvokļu īpašnieku biedrībai. (2013. gada 26. augustā Ogres novada domes amatpersona Raimonds Javoišs parakstīja dokumentāciju par piecu pašvaldībai piederošo dzīvokļu atdalīšanos.) (...) Ar cieņu, Dzīvokļu īpašnieki." Uz lapām novietots Latvijas Valsts ģerbonis (lielais) un Ogres ģerbonis. Lapeles apakšā ir uzrādīts "dzīvokļu īpašnieki", bet neviens nezina, kas tās lapeles ir sarakstījis? Aizdomas krīt uz SIA "Jauna māja". Un vēl es padzirdēju, ka Javoišs savu parakstu esot atsaucis...

Nesapratējs , 2013-08-29 18:54:28

>nesapratējam> kaut kāds sviests tajās lapelēs uzrakstīts!!! Ejiet uz policiju un iesniedziet iesniegumu lai noskaidro kas ar šādiem murgiem jūs šantažē ! Galvenais lai soda par LV un pašvaldības ģērboņu izmantošanu uz skrejlapām.

sviests , 2013-08-29 20:17:52

Luni, kāpēc nav komentāru ? Tev noteikti būtu ko teikt :-)

>Lunim , 2013-08-29 21:06:19

Visiem labdien vai labvakar, atvainojos par to, ka uzzināju par tēmu tikai tagad. Atbildēšu pēc kārtas.
1) Visām mājām ar kurām sākam strādāt, tiek iesniegts precīzs saraksts kas ietilpst 0.15Ls/m2, kā arī sētnieka pienākumi un darba veikšanas biežums, kā arī šadus darbus regulē MK noteikumi Nr.905,906,907 un tos nepildīt nekādīgi nedrīks, kas attiecās uz līgumu, varu pateikt kā tajā nav nekādu maksājuma kavējuma procentus un soda naudas, un lauzt viņu var jebkurā brīdi bez soda sankcijām vienu mēnesi iepriekš rakstiski brīdinot. Biedrībai nebūs pat jālasa paraksti vai jātaisa dzīvokļu īpašnieku aptauja.
2) Rēzeknē mums strādā sadarbības partneri kuriem ir 44 mājas kuri veiksmīgi cīnās ar Rēzeknes Domi un Rēzeknes Namsaimnieku, un apsaimniekošanas maksa viņiem svārstās no 0.15Ls/m2 līdz 0.30Ls/m2, atkarībā no tā cik cilvēki grib atstāt mājas uzkrājumu fondā.
3) Mani, Jāni Spuli, Ogrē neviens nav sūtījis, es šeit piedzimu un izaugu, Grīvas pr.29.
4) Uz Rēzekni varat nebraukt, varat sākt no prezentācijas kura atrodās mājas lapā www.ogresmaja.lv uz pirmās lapuspuses ar nosaukumu „Mūsu sadarbības partnera prezintācija”
5) Kas attiecās uz māju Zilokalnu 18, tur tiešām situācija izveidojās ārkartas, pirmkārt es nevaru vainot cilvēkus kuri baidās atdalīties no „P/A Mālkalnes”, neņemot vērā pārējo dzīvokļu īpašnieku viedokli. Bet tas tikai tāpēc, kā līdz galam nezina kā mūsu piedāvātais modelis strādā (iedzīvotāji maksājumus veic savā Biedrības kontā un SIA Jauna Māja uz līguma pamata sniedz Biedrībai pakalpojumus.)
6) Par apsaimniekošanas maksu 0.25Ls/m2 apmērā. Jūs visu pareizi sapratāt, apsaimniekošanas maksa ir 0.15Ls/m2, mājā kurā dzīvo Inna iedzīvotāji paši nolema, ka maksās savā mājas uzkrājumu fondā 0.10Ls/m2 (0.10Ls/m2 paliek Biedrības kontā, mūsu pakalpojumi 0.15Ls/m2, kopā 0.25Ls/m2)
7) Ogrē apsaimniekošanā mājas nav, bet mēs aktīvi pie tā strādājam, lai būtu, lai pierādīt ka var strādāt labāk nekā „P/A Mālkalne”
8) Avainojos Laurai ja tiešām aizmirsu kaut ko aizsūtīt, droši zvaniet vai rakstiet (kontakti www.ogresmaja.lv) es jums visu sagatavošu un pārsūtīšu. Kas atteicās uz MK 1014, viņi ir saistoši tikai mājām kuras vēl nav pārņemtas no „P/A Mālkalnes”, bet mēs strādājam tikai ar Biedrībam.
Es atvainojās, ka nepaspēju atbildiet uz visiem jautājumiem.
Bet īsumā - protams, Ogres Novada Dome atbalsta mājas pārņemšanu tikai publiski. Tomēt faktiski ir jāņem vērā, ka, „P/A Mālkalne” pieder viņiem un tur ienāk lielas naudas summas kuras gandrīz nekontrolējās, mēģiniet par to padomāt, kāpēc tā notiek, kapēc sarunā zem divām acīm, viņi mēgina visus, kuri pie viņiem nāk, atrunāt pārņemt savas mājas.
Mūsu durvis vienmēr ir vaļā un esam gatavi uzklausīt iedzīvotājus- apsaimniekošanas jautājumos.

Jānis Spulis , 2013-08-29 21:19:30

Gāju meklēt jūs skolas ielā ,jūs tur nevar atrast......

Iedzīvotājs , 2013-08-29 21:40:42

Lūdzu iepriekš zvaniet, mēs bieži izsaukumos.

Jānis Spulis , 2013-08-29 21:45:03

Ja māju pārņem apsaimniekošanā biedrība , nauda tiek maksāta biedrības kontā , piedodiet - tad kāda velna pēc esat vajadzīgi jūs? Biedrība algo kārtīgu veci ar rokām kuras aug no pareizās vietas , kurš ik nedēļu veic apskati vai apkopi inženierkomunikācijām, biedrība algo sētnieku (kādu no savas mājas parādniekiem), biedrība algo grāmatvedi līdz 80-100 ls un uz priekšu ! Kādi 0,15 ls ??????? Tādam variantam nav vajadzīgi SIA...... Spuļa k-gs , Jums ļoti ilgi Ogrē neveicas un plātīties ar sadarbības partneru izdarīto darbu nav korekti, tas nav rādītājs. Jums patiešām nav sava darba spēka , nav tehnikas , faktiski nav nekā , ir tikai laba griba par menedžmentu saņemt 0,15 ls /m2. Mana vecmāmiņa teiktu tā - Gribēt ir veselīgi......Es nenoticēju.

>Jānim Spulim , 2013-08-29 21:50:40

Mālkalne ir vienā grāvī , bet jūs velkat uz otru grāvi, nav ticamības momenta

Robčiks , 2013-08-29 21:53:59

iedzīvotājam= atvainojos , biju kopā ar Ievu no 18 mājas , izstrādājām stratēģiju kā uzkarināt makaronus iedzīvotājiem uz ausīm , bet tā lai vaigi nenosmērētos :-)))

Brille , 2013-08-29 21:58:29

Nē tādi starpnieki Ogrē neder,nezinu tad kāda izglītība irZilok.18 mājas vecākajam ,ja mājām ir 40 gadi ,visas iekšas sapuvušas,kanalizācijas trubas plīst ,ūdens stāvvadi visi jāmaina un t.t.
Nenomainīsi tu tās trubas,par 0,15 galvu varu likt ķīlā.Nemāni cilvēkus slazdā.Nedomā ,ka mēs tev ļausim siltināt mājas.Jūsu uzņēmums nodarbojas ar siltināšanu un tūrismu. Ielieciet mājām jaunas iekšas par 0,15 ls ...izdariet to Ogres vēstīs uz papīra,lai skaidri var redzēt ,pēc kādas shēmas jūs tos 0,15 izlietosiet.?Un vēl vai sētniekam slotai un pulverim paliks pāri...un neaizmirsti,ka regulāri jaindē žurkas,ja to nedarīsi tad viņas sagrauzīs tevi un mums visus!!!!!

M.vecākais , 2013-08-29 22:09:01

Tajā jūsu adresē nav ne sia ne pia ,vajag lai kāds tur būtu un varētu iepazīties ar dokumentāciju.
Kāpēc nav izvērstās tāmes uz rokas katram Zilok .18 ?

Iedzīvotājs , 2013-08-29 22:19:29

esmu Zilokalnu 18 mājas iedzīvotāja, un ja ir šādi fakti lūdzu atnāc rīt uz sapulci 19:30 un izklāsti to aci pret aci, lai visu var noskaidrot.

atbilde Bille , 2013-08-29 22:20:01

Cienījamie Zilokalnu 18 iedzīvotāji, un citi interesenti, it sevišķi tie, kuri izplata melus un baumas. 2013.gada 30. augustā pulksten 19:30- Zilokalnu 18 pagalmā notiks sapulce. Uz kuru ir laipni aicināti visi augstākminētie interesenti, lai mēs varētu atbildēt uz visiem jautājumiem un kliedēt paniku.

Sia Jauna Māja , 2013-08-29 22:27:38

Šo paniku un morālo kaitējumu Sia jauna māja pats ir saražojis kopā ar mājas vecāko.Kā mājas vecākā var jau tagad iet virsū cilvēkiem,kuri nav privatizējuši dzīvokli,ka obligāti jāņem kredīts un tas jaizdara.Ieva kā tu varēsi mūsu mājas iedzīvotājiem acīs skatīties,tev jau ir izteikta neuzticība.
Un Spuļa kungam arī....Un kāda lūdzu jums iri zglītība?

Pensionāre ZIL.18 , 2013-08-29 23:07:46

Innai! To stulbumu ,ko jūs rakstāt ,jūs redzēsiet kādās auzās esiet iebraukuši....

M.v , 2013-08-29 23:14:50

Billei>Uzzīmējiet uz liela plakāta naudas plūsmu no mūsu kabatas uz savējo!!!!!!

Pensionāre , 2013-08-29 23:18:25

Atbilde „vecim ar rokām, kuras aug no pareizās vietas”
Viss ir ļoti pareizi, ja mājā ir cilvēks ar speciālo izglītību pārvaldīšanās jomā, grāmatvedis (gatavais arī vest mājas lietu utt.), jurists (lai cīnīties ar parādniekiem), un kāds, kurš ir gatavs par „paldies” strādāt 7 dienas nedēļā, 24 stundas diennaktī (nevarēs vairs ar aliņu vai ar kaut ko stiprāko pie televizora), un kurš ir spējīgs sekot visiem likuma grozījumiem un citiem jaunumiem, tad bez šaubām, tas ir labākais veids kā apsaimniekot savu māju.
Es nekad nestrīdēšos, ka pašiem māju nav izdevīgi apsaimniekot, bet ar visiem augstāk minētiem nosacījumiem.
Un vēl ļoti gribētos uzsvērt, rakstāmajām kungam par saukli „aiziet”, es pieļauju domu kā jūs paši neapsaimniekojiet savu māju, bet turpināt uzturēt 4(četrus) P/A Mālkalne iecirkņus un visu to birokrātisko aparātu kopā ar visu to tehniku, kuru jūs pie savas mājas redzēt labākajā gadījumā vienu reizi gadā.
Es tiešām novēlu jums no visā sirds paveikt visu to, par ko jūs visus mācāt, un tad mēs visi varēsim no jums mācīties, un es tiešām būšu pirmais kas paspiedīs (ja jūs atļausiet) jums roku un pateiks, ka jūs tiešām darāt to ko stāstāt.
Atbilde „Mājas vecākam”
Mājai ir jātaisa tehniskā apsekošana un izejot no tas rezultātiem var novērtēt kādi ieguldījumi ir nepieciešami mājas sakārtošanai, un tad būs skaidrs kādam jābūt mājas uzkrājumu fondam. Nevajag jaukt apsaimniekošanas maksu 0.15Ls/m2, un uzkrājumu fondu kārtējam remontam to izvērtē katrai mājai atsevišķi, izejot no tā tehniskajā stāvokļa, ja māja ir ļoti labā stāvoklī un cilvēki nevēlās tagad krīzes laika veikt uzkrājumus tad tā varētu būt 0.03Ls/m2 (bet tas ir ļoti maz) un attiecīgi uz augšu atkarīgi no tā kādi darbi plānoti. (gribu vēlreiz uzsvērt kā variantā kad māju apsaimnieko biedrība viss uzkrājums atradās mājas kontā). Tātad veidosim pareizo uzkrājumu un žurkas mūs neapēdīs.
Atbilde „Iedzīvotājam”
Lūdzu, nāciet uz sapulcēm, un tad varēsiet visu saņemt, visi, kuri gāja uz sapulcēm ko prasījuši visu dabūja. Ja jums ir nepieciešamā kaut kāda informācija, tad, lūdzu, dodiet ziņu visu sagādāsim.
Liels paldies visiem par karsto diskusiju.

Jānis Spulis , 2013-08-30 00:03:11

Vai tad pie Zilokalnu 18 šodien būs publiskā pilsētas iedzīvotāju sapulce ?

33 , 2013-08-30 06:18:30

Jānim Spulim ! Tad pasakiet iedzīvotājiem , ka nāksies maksāt vairāk , nemāniet cilvēkus ! Ja ikmēneša maksājumi ir biedrības kontā , tātad biedrība slēdz līgumus par pakalpojumiem - apkuri , ūdeni , atkritumu izvešanu. Kāda ir jūsu pievienotā vērtība šajā pasākumā? Viena(fiziskas personas) Pārvaldnieka funkcija ? 9-stāvu mājai ir apmēram 3900 m2 x 0,15 = 585 ls/mēnesī jūs saņemat algu, OK sētniecei kādus ls samaksāsiet. Un tālāk? PAR VISU PAPILDUS MAKSĀ IEDZĪVOTĀJI , t.i. biedrība. Jūsu piedāvātie darbu izcenojumi ir Rīgas cenās.Vēl - ja mājai ir finansu uzkrājumi , tad norēķināties par komunālajiem pakalpojumiem varbūt ka var , bet kā mēs visi zinām , tad parādnieku summas ir lielas. Kas par to maksās ? Jūs ? Vai varbūt pieliksiet atkal pārējiem iedzīvotājiem pie ikmēneša rēķiniem? Izvērtējot visu rakstīto rodas iespaids , ka Zilokalnu 18 mājas vecākais īsti nav sapratis piedāvāto apsaimniekošanas modeli , vai varbūt tieši otrādi ir izrēķinājis ka var sev nopelnīt algu ar Jaunās mājas palīdzību.

Inta , 2013-08-30 08:25:44

9 stāvu mājas - Mālkalnes (pārvaldnieka) apsaimniekošanas iecirkņu uzturēšanai gadā vidēji maksā 4365 Ls : 3900m2 = 1,119 ls/m2, izdalam uz 12 mēnešiem = 0,09 ls/m2 mēnesī apsaimniekošanas maksa , t.i. pārvaldnieka pakalpojums. Pārējā nauda tiek iztērēta dažādu mājas tehniskās uzturēšanas darbu veikšanai, teritorijas apkopei utt. Spuli - kur tad ir tavs izdevīgums un lētums ja saki , ka 0,15 ls ir tikai apsaimniekošanas maksa ? Jau tagad redzams ka esi dārgāks un iedzīvotājiem neizdevīgāks variants ! Peipiņš nav labākais "sadarbības"partneris....

33 , 2013-08-30 23:34:59

Biju Zilokalnu 18 mājas sapulcē, kuru vienā vārdā varētu nosaukt par SVIESTU! Es prasīju lai parāda līgumu, kuru mūsu māja taisās ar šamējiem parakstīt. Man gar acīm noplivināja lapeli ar cipariem, par kuru pat man, kā neprofesionālim šajā jomā, uzreiz bija skaidrs, ka tas nav līgums :D Kad es vēlreiz teicu, ka gribētu redzēt to līgumu, čalītis pierakstīja manu e-pastu un teica, ka nosūtīs. Gaidu, gaidu un tā arī neesmu sagaidījusi....
Mans jautājums Nr.2 bija par to, kas notiks ar cilvēkiem, kuri nespēs samaksāt rēķinus un paliks parādā?! Uz šito bija izcila atbilde - Mūsu pārvaldītajās mājās parādnieku nebūs :D (laikam jāsaprot, ka vai nu aiz stūra sitīs vai nu fiksi tiesas ceļā atsavinās).

18.mājas.iedzīvotāja , 2013-09-03 00:51:18

Pie tiesas jūsu komanda jāsauc,par cilvēku muļķošanu.Pagaidi uztaisi Lielvārdes māju,aizbrauksim skatīties,un tad arī piespiedu kārtā uzzīmēsi uz plakāta cik tad santīmus tu esi savā kabatā ierausis
pats ielu slaucīdams! Mums nevajag tādu labdarības akciju!!!!!!!

Atbilde>>> Spulim , 2013-09-03 09:42:45

18.mājas iedzīvotāja,
atsūtiet lūdzu savu e-pastu mums, lai varētu pārsūtīt līgumu.
Sūtiet uz e-pastu janis@spulis.lv

Sia Jauna Māja , 2013-09-03 12:18:20

Atbilde „Intai”
Jūs tā arī nesaprotat kā mēs strādājam, par apkuri, ūdeni utt. Biedrība maksā pa taisno, nekādas pievienotas vērtības nav. Jūs reāli nezināt vai negribat zināt kādus darbus ir jāveic pie mājas apsaimniekošanas, izlasiet aukstāk, tā ir mazāka daļa, jūs jaucat algu ar uzņēmuma naudas plūsmas, no kuras ir jāsamaksā algas vairākiem cilvēkiem un visus nodokļus. Un labāk tagad piemetiet cik pelna Mālkalne no tādas mājas, ja no dažiem viņi iekasa 0.40Ls/m2 * 3900= 1560Ls mēnesī (šo jūs gatavi maksāt?)
Ar parādniekiem ir jāstrādā, nevis jāvelk līdz parāds izaugs.
Un es jūs nevaru saprast,
Tīko jūs rakstāt, ka par tādu naudu nevar apsaimniekot,
Un tad uzreiz, ka es pārāk daudz nopelnīšu, jums vajadzētu kaut kā tikt skaidrībā ar savam domam..
Un mājas vecākā no Zilokalnu 18 tieši otrādi, izvērtējot mūsu piedāvājumu ir sapratusi, ka viss ir droši un nedārgi.
Atbilde „33”
Jūs pie 0.09 aizmirstat pieskaitīt:
Piesaistītais zemes gabals 0.058
Koplietošanas telpas 0.025
Citi teritorijas pakalpojumi 0.026
Avārijas dienests 0.01
Mājas pārvaldīšanas pakalpojumi 0.028
Pārvaldnieka administratīvie izdevumi 0.021
Neparedzēti izdevumi ārkārtas gadījumiem 0.014
Kopā gadā vēl 8637Ls/gadā
Skaitiet lūdzu visu..
Kas ir dārgāks var redzēt „cenu salīdzinājuma” ar P/A Mālkane, starpība pat ja atskaitīt remontdarbus sanāca 6705Ls/gadā, tādu aprēķinu mēs dodam katrai mājai ar kuru sākam strādāt, visiem, kuri ir iepazinušies jautājumu nav.. Varat man paprasīt es jums personigi iedošu krāsaino eksemplāru.

Jānis Spulis , 2013-09-05 00:57:20

Jūsu pakalpojuma izcenojums pēc krāsainā izcenojuma ir 0,54 ls.Mūsu majai Z.18 nekad nav bijis augstāks par 0,32.Un nenāciet Ogrē un nejauciet galvas māju iedzīvotājiem ar saviem safabricējumiem!

>j.spulim , 2013-09-05 13:24:39

Jā, smags gadījums tie brēcošie mājas iedzīvotāji, kuriem pat poņas nav nekādas. Gan dzīvokļu īpašuma likums, gan arī Dzīvojamo māju pārvaldīšanas likums taču ir tik īss. Cik tur vajag laika, lai vismaz gūtu poņu par to, kā notiek mājas pārvaldīšana un ko tā sevī ietver. Skaidrs, ka konkurence Mālkalnei ir jāveido. Un jo spēcīgāka, jo labāk. mālkalnes lielākā bēda ir tas, ka viņi ir bezpeļņas organizācija, kas nozīmē, ka par normālu biznesu tā primitīvajā nozīmē domāt pat nav jēgas, tāpat kā atbilstoši uzlabot savu sniegto pakalpojumu konkurētspēju. Cik naudas dome atļauj tērēt, tik arī ir. Novēlu jaunajiem censoņiem izdošanos, pacietību un samērību savās personiskajās prasībās. Algas tur nekad nebūs lielas. Tāpat tas ir arī ļoti nepateicīgs darbs. Par parādniekiem gan īsti nesapratu, kādā veidā tiks nodrošināta operatīva parādu atgūšana.

Šalle , 2013-09-23 14:58:52

Gaida Gardievīte, kuce, kapēc tu slēpies zem vārda Dace, kuce negrib atzīst kā izveidoja konkurentiem sadaļu?

lunis , 2013-10-08 19:57:19

kādu tu vapi patiekt, tev galiņš pa īsu, pajoliņš..

ei 33 , 2013-10-08 19:58:48

jā, mēs šos patriecam tagad sēžam uz pakaļas, jo Malkalne ļoti pacēla cenas, bļin.....

33 , 2014-01-31 17:43:03

Laba diena

Vai jums ir nepieciešams kreditu?
Vai jus interese iegut jebkada veida kreditu?
Vai jus finanšu uztrauc? Vai jums ir nepieciešams kredits, lai nomaksatu savu paradu un rekini ?, email
Mes velamies dot no aizdevuma, kam kadreiz, ka ir nepieciešama aizdevuma zema procentu likmi 2%, mes dodam no aizdevuma no vismaz 5,000.00 USD lidz maksimalajiem 100 miljoniem dolaru, marcinas, eiro, Ja ir interese, sazinieties ar mums pa e-pastu: jsemkffloaninvestment@gmail.com
Ieinteresetie aizdevumu prasitaji aizpildit un atgriezt zem borrower`s aizdevuma informaciju par parskaitijuma apstradei:

(Aiznemeji INFORMACIJA)

Pilnais vards:......................
AGE .............................
GIMENES STAVOKLIS..................
Kontaktinformacija Adrese: ................
Valsts .........................
Talrunis: ..........................
Nodarbošanas: .....................
Meneša ienakumi:.........................
Religija: ..............................
Tuvako radinieku: .......................
(Informacija par kreditu)
Summa nepieciešams ka Loan: ..........
Aizdevuma ilgums: ..................
Nodrošinajums: .....................
atmaksas režims: meneša vai gada ...............
Vai esat prasijis aizdevumu pirms? ...................

Thanks ka mes gaidam jusu atri stradat.

Ar laba velejumiem,
Jeff Michael

Jeff Michael , 2017-01-14 18:32:26

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet