elvi...ogres prestižs

pasakat luuudzu savus komentaarus par elvi pardeveejaam.... :)

lindina , 2007-04-17 18:59:15

VIsmaz divas ir pat ļoti simpātiskas.

laimonis , 2007-04-17 19:01:48

Krietni laipnākas par Jumja pārdevējām!!!

Inna , 2007-04-17 19:06:49

Vienīgās neērtības sagādā apkalpošana kulinārijas nodaļā, bet tā nav pārdevēju, bet vadības vaina. Pārdevējas principā laipnas, vienīgi man vienreiz uzbruka kāda sieviete (veikala darbiniece, bet ne pārdevējas formā), jo ievēlos Elvītī 15 minūtes pirms slēgšanas. Tipa ko es te nāku, veikala darbiniekiem mājās gribas. Lai arī kā - ja ir jāizvēlas starp Elvi un Jumi, tad izvēlos Elvi. Tur vismaz neiesmērēs vecu preci kā tas regulāri Jumī notiek.

x , 2007-04-17 19:13:21

paldiesinjss..... :)

lindina , 2007-04-17 19:24:23

Man tas Džekiņš pie kasēm iePER..... juuu reĀls !

Linards , 2007-04-17 20:33:35

Viena kasierīte, kas parasti strādā pašā pēdējā kasē ir vienkārši super - vienmēr laipma, zinoša, korekta. Pirku tualetes papīru, viņa norādīja ka kādam citam papīram todien bija akcija, tātad zemāka cena, tā kā rindas pie kases tobrīd nebija, lai man nav jākavē laiks, pati aizsteidza, atnesa. pateicoties viņai ietaupīju vismaz pāris latus.

Maira , 2007-04-17 21:01:35

man arī patīk Elvi kasierītes! lai viņām veiksme un apmierināti pircēji!

inga , 2007-04-17 21:18:24

ir ir tur smuka,blonda meitene! ;)*

klients , 2007-04-17 21:41:28

Paldies par labajiem vārdiem.Prieks dzirdēt,ka vēlaties pie mums iepirkties.

saveejaa , 2007-04-17 22:15:02

es gan nevēlos pie jums iepirkties. Man nepatīk Elvi. Vienīgi tas vīrietis kasēs tāds inčīgs, pie viņa parasti nav rindas, nez kāpēc citiem viņš nepatīk. Un par to preces svaigumu gan nevajag melot. Vēl vakar vakarā iegāju Elvī, lai nopirktu nākamajai dienai brokastīm un launagam biezpieniņu (trauciņā), taču tam bija vakardienas termiņš un ne par santīmu nebij nocenots. Ja es to nopirktu, tad šodien būtu jāēd vecs biezpiens vai mājas siers? Galīgi garām. Iepērkos Rīgā lielajās Maximās.

L-ka , 2007-04-18 08:35:43

Un Užavas alus Ogres prestiža restorānā kļuvis par samazgu ūdeni. Lai bārmenis aizbrauc uz Meidropu un nogaršo to pašu Užavas alu , lai salīdzinātu ar to draņķi ko tirgo Prestiža restorāns

Alus cienitajs , 2007-04-18 09:04:05

Tas vīrietis, kurš strādā kasē ircilvēks ar fantastisku dzīvesprieku. Būdams invalīds (ja nemaldos izkaisītā skleroze) viņš strādā, ir jauks un jautrs un vēl mācās maģistratūrā. Visu cieņu. Zinu, jo tas ir māsas bijušais klasesbiedrs.

Troja , 2007-04-18 09:59:44

Ar precu termiņiem, itka viss ok. Bet ta sauktas akcijas. Prece kas Elvi ar akcijas cenu, Jumi maksa tapat, tikai bez akcijas. Kad akcija beidzas, cena paliek ta pati, vai ari paris santimus letaka. Kautgan uz akcijas plakāta noradits, ka starpība daudz lielāka. Cilveku manišana, lai tik pensionari skrietu un pirktu. Un galvenais, ka skrien jau ari.

Kliente , 2007-04-18 14:23:52

Tas, ka puisis ir invalīds, uzreiz redzams, tāpēc es vienmēr pie viņa kases eju. Fascinē, ka cilvēkam ir vēlme strādāt, nevis žēloties uz dzīvi un sēdēt ar izstieptu roku:) P.S. Es gan viņu nemaz nepazīstu...

L-ka , 2007-04-18 14:27:02

Pārdevējas foršas.. vēl ne reizi nav gadījusies nelaipna a[pkalpošana. Ir problēmas tā saucamajās sastrēgumsstundās, bet tā jau ir vadības vaina.

pepe , 2007-04-18 15:46:21

Pārdevējas laipnas un pie kasēm it īpaši. Bet vairākas reizes esmu aizgājusi prom neiepērkoties pie gaļas un salātu pārdevējām, jo gaidot 5 min. izstaigājot veikalu un vēl kādas 5min..... viņas uzskata par normālu pētīt pavadzīmes nevis apkalpot. Vairs nesaspringstu, ja kamēr pētu sortimentu neviena vēl nav piegājusi ejam iepirkties ar bebi tad citā veikalā.

mamma , 2007-04-18 16:27:58

kaadas jums skiet galas nodalas paardeveejas??????

lindina , 2007-04-18 17:10:21

Piekrītu, Elvī patīkami iepirkties.Pārdevējas pie gaļas un salātiem ir pārāk noslogotas,vadībai jārisina jautājums par kadru skaita palielināšanu. Veikalā Užavas alu pērku pudelēs,ar to viss kārtībā.Iepērkoties pārtiku,vienmēr tā ir svaiga.Ļoti garšo siera torte,pirktu biežāk,bet sanākusi padārga.pie tortēm strādā pārdevēja jauna,ar brillītēm,vienmēr smaidīga,prot apkalpot.No šī veikala nav gadījies iziet saīgušai.

lille , 2007-04-18 17:49:41

pārdevējas tiešām laipnas. tikai, lūdzu,lūdzu pielieciet kādu darbinieci klāt pie gaļas-kulinārijas stenda-reti kad tur var sagaidīt.

mamaa , 2007-04-18 23:28:16

Vai tik Lindiņa pati nav Elvi darbiniece??

Smiekligi , 2007-04-19 14:45:30

man ar patīk Elvī iepirkties...liela stāvvieta...ir kur mašīnu nolikt...un ar ratiem var izbraut, pārejos centra veikalos tas nav iespējams - ja nu vienīgi pārogres JUMĪ

Priedīte , 2007-04-19 15:19:12

Gaļas nodaļā, es daudz reizes esmu aplauzies :D Bet netīkamākā pārdevēja ir laikam nomainijusi darba vietu, jo ļoti sen neesmu manījis. Visā visumā gan es variēju starp Elvi un Jumi, jo ir preces ar pamatīgu cenu atšķirību, piemēram banāni. Bet tā kā Elvi ir blakus mājām, nu protams, ka tur iepērkos visbiežāk un nez... nav tur īsti daudz, kas man nepatiktu :)

Matīss , 2007-04-19 16:11:46

nje-e lindinja pati nestradaa elvii... :)

lidinja , 2007-04-19 21:23:34

"Prece kas Elvi ar akcijas cenu, Jumi maksa tapat, tikai bez akcijas." Tā nu gan nav. Bez akcijas gan cita prece ir dārgāka. Bet Elvi ir interesantas preces un skaistas gaļas, lkulinārijas un konditorejas vitrīnas (tb- preces tajās). :D
Merild kafija Elvi ir pat lētāka kā Betā. :)

VG , 2007-04-20 10:15:38

ko jūs varat kunkstēt, un sūdzēties VOT VIENREIZ AIZEJAT PAMĒĢINĀT PASTRĀDĀT VIŅU VIETĀ TAD VARBŪT SAPRATĪSIET VIŅAS ???Reizēm padomājat par savu attieksmi pret tām nabaga pārdevējām kas tur strādā! Domājat ir tik viegli nostrādāt tās garās stundas un apkalpot jūs! Ja kas nepatīk ejat uz citu veikalu un nav ko braukt viņām augumā !pati kādreiz esu strādājusi veikalā (Rīgā) par pārdevēju....un zinu kā tas ir! IZTURĪBU UN PACIETĪBU TĀM PARDEVĒJĀM KAS TUR STRĀDĀ!

smaidīgāāā , 2007-04-20 12:32:52

Elvī ir jaukas pārdevējas, arī veikalā piedāvātais sortiments man ļoti patīk (maize tik jāpērk citur), tikai žēl, ka nevar pievilkt to tuvāk manai mājai:))) Vienīgais, kas mazāk patīk - rindas pie kasēm ap pusdienas laiku arī brīvdienās, bet kasierēm jau arī jāatpūšas.

Vārna, Riebīgā , 2007-04-20 13:46:09

veiksmi kasierītei Jolantai !-veikla,smaidīga,izpalīdzīga. arī citām veiksmi darbiņā !

inga , 2007-04-20 21:12:35

"Reizēm padomājat par savu attieksmi pret tām nabaga pārdevējām kas tur strādā! Domājat ir tik viegli nostrādāt tās garās stundas un apkalpot jūs!" Mans viedoklis - ja man ir darbs, man ir jāstrādā labi, ja šī darba vieta mani neapmierina - ir pienācis laiks to mainīt. Un viss. Darba dienas ilgums, darba smagums, klienti, kuri grib, lai viņus laipni un ātri apkalpo - tas viss ir zināms pirms darba uzsākšanas, vai nē? Tu to negribi? Brauc uz Īriju vai pabeidz augstskolu un strādā par ģenerāldirektoru))) Man nav jāsaprot, ka tev maz maksā. Man arī nemaksā miljonus. Es vienmēr iepērkos ar smaidu, un ja gādās nopirkt preci par nepareizo cenu, mierīgi un laipni pasaku to kasierei, lai izlabo. Un protams pārbaudu derīguma termiņus uz pārtikas produktiem, īpaši uz piena produktiem, pat nekaunējos parakņaties un izvilkt tālāk pie sienas uzlikto paciņu, jo tā būs svaigākā )))

gribu izteikties , 2007-04-22 12:19:52

es neko neesu teikusi par samaksu!tā ka lasi uzmanīgāk!

smaidīgāāā , 2007-04-25 09:13:59

varu tikai piekrist ka ari pasiem pircejiem ir jaskatas lidz preces deriguma terminjiem u.c lietam,elvi man patik tas ka kases gandriz visas kasierites ir diezgan jaukas un atsaucigas :) :):) ne vienmer bus ta ka visi bus jauki ul laipni pret visie,atradisies kads kuram bus slikti.bet visu var pieciest ja vien to piekasigo nav parak daudz un ja kads no vadibas nesak tevi iztrankat tikai tadel ka vinam ir slikts garigais vai ari nav ko citu darit.visi jau nevar but tikai prieksnieki,kadam ari jadara tas netik jaukais darbs

tomaatinjsh , 2007-04-27 14:29:05

Kasieres ir ok. Es ar esmu pamanījusi, ka pie tā kasiera- vīrieša mazakas rindas- pie viņa biežāk arī eju.
Bet ir lietas, kas mani ELVI ļoi neapmierina- tā ir silto ēdienu (laikam kulinārijas) un gaļas nodaļa. Regulāri novēroju, ka pārdevējas ar plikām rokām kādam iekrāmē gaļu (viņām tur ir speciāli cimdi, kurus reti lieto) un tad pāriet apkalpot kulinārijā, rokas nenomazgā, maksimums noslauka formas tērpā. Nez ko par to teiktu partikas veterinārais dienests??? Kaut kad pasūdzēšos. Manuprāt, tas nav pieļaujams. Viņiem vajadzēja novietot salātu nodaļu kopā ar siltajiem ēdieniem, tad varētu viena atbildēt par kulināriju, otra vienmēr par gaļu. Citādi viņas tur skraida kā trakas. Vienalga neuzskatu, ka tas ir iemesls neievērot elementāru higiēnu.

buce , 2007-04-27 16:25:13

Mar arī Elvī patīk! Neātkārtošos kas ir labs, bet tiešām gaļas-kulinārijas stendam vajag vēl vienu darbinieku, kad ir lielāks cilvēku pieplūdums.
Ziniet, kas Elvī ir forši - es pie katra stūra neredzu apsardzi, kura tik skatās tev virsū, kad pieej pie plaukta. Mani tas tracina, es jau no skata vien jūtos noziedzniece! Elvī ir apsardze, bet es to nejūtu un tas ļoti patīk:):):):)
Ļoti garšo Elvi konditorija - tortes ir fantastiskas, nekur Ogrē tādas nav!
Malači!

saulle , 2007-05-02 15:34:37

salīdzinājāt pārdevēju kas stāv kulinārijas, respektīvi, citā nodaļā vai veikalā bez pašapkalpošanās un kasieri1 Tās ir nesalīdzināmas lietas, bet nu vispār jau tā aura rodās no visa kopā. tiešām Elvī var dažkārt iebraukt iepirkties! Lai gan es kā eju tā prasu un man visu vai nu parāda vai normāli pasniedz. Protams, ja es meklētu kašķi vai uz kādu gaudītu, neko labu pretī nedabūtu. Un tas ir visos veikalos un arī tajā vietā kur man garšo vislāk tortes un kūkas, bet neteikšu jau labākās vietas. Tā ka, saulle, pateikšu, ka gaumes ir dažādas vietas ir ļoti daudz. Teiksim austeres (svaigās) nezinu kur citur nopirkt kā tikai Mc2.....

Pircējs , 2007-05-06 20:04:50

viss jau būtu ok, ja vien skatu un labo noskanojumu nebojatu kasē sēdošā Oksana (īsiem rižiem matiem)! Kautkadas šausmas..... nu tik nelaipna....tik....

xxx , 2007-05-10 09:11:59

Ogres Prestiža Elvis,ir labākais veikals Ogrē!!!!!!!Atveriet acis un paskatieties,kas notiek Jumī,Centra veikalā,Maximā......,šermuļi skrien ,skatoties uz zivju,gaļas nodaļām.....Elvī viss vienmēr svaigs,paskatieties,kādi klientu pieplūdumi ir vakaros,brīvdienās.Tas vien par kaut ko liecina!!!Paldies veiakala darbiniekiem!

Sanda , 2007-05-10 12:22:03

man patīk tā kasierīte Agija.... vienmēr ar smaidu uz lūpam un tik laipna!kaut acīs skumjas redzamas un redzams ar nogurums!

kundzīte , 2007-05-16 09:40:05

es iisti neizprotu jautaajuma buutiibu, pasakiet savus komentaarus par pardeveejaam. un kaapeec ne par kraaveejiem un apsardzes darbiniekiem? un ko tie komentaari dos? taisiisim konkursu paardeveejaam? vai izveeleesimies vienu labaako un apbalvosim vinju?
Elvis ir ok, veikals ka veikals un paardeveejas arii tur parastas, divas rokas ,divas kaajas, un galva veel. preci maak izsist un arii naudinju skaitiit. mani tas apmierina.
tas ir mans komentars.

ex , 2007-05-17 23:47:47

OGRES ELVI veikalaa... ATSKAITA NAUDU PAR PRECHU IZTR'UKUMU no darbiniekiem ???, ko Latvijas valsts likumdoshana par to saka ???

uzmini , 2007-09-26 14:29:27

Cenas gan ir padārgas, Jumī lētākas!!! Pārdevējas ar laipnas, vienmēr iz palīdzīgas!!

kola , 2007-09-26 14:41:17

Elvī patīk plašās telpas,gaišums.Jumī par to derēja padomāt. Preču izvēle Elvī ir krietni vien plašāka, ļoti laba kulinārija, smalkmaizītes gan ir nācies nopirkt ne pirmā svaiguma, gribētos piebilst - arī ne otrā svaiguma.Apkalpošana nav no sliktākajām, tikai esmu ievērojusi,ka aiz letes stāv cilvēki, kas neorentējās precē.

pircēja , 2007-09-27 16:25:54

Elvis ir labakais veikals Ogre.Un ja paši pircei būtu laipnaki,tad būtu vel labāk.Un ja kādam kautkas nepatik,tad aizei aiz letes pastāvi tur vienu darba dienu,tad domas gan mainīsies.

daa , 2008-09-09 08:10:00

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet