Auklite

Labdien!Gribētu zināt cik maksā 1h aukītei un ka pareizi izvēlēties auklīti saviem bērniem!Padalieties lūdzu ar informāciju!

Evija , 2013-08-12 15:16:43

Man būtu svarīgi, lai auklītei būtu savi bērni. Tad varētu domāt, ka pieredze šim cilvēkam ir. Ir svarīgi noskaidrot, vai auklīte arī māca bērniem kaut ko (atkarībā no vecuma: burti, cipari, dzīvnieki utt.). Ir tādas auklītes, kuras tikai pieskata un viss. Man būtu svarīgi, lai manam bērnam arī kaut ko iemāca jaunu. Vislābāk būtu parunāt ar paziņām/draugiem, varbūt kādam ir kāds labi zināms cilvēks, kuram varētu usticēties.
Par samaksu īsti nezinu tagad, bet dzirdēju, ka laba auklīte mazāk pa 1.50ls stundā nestrādā.

Anna , 2013-08-12 15:50:56

No savas pieredzes ieteiktu nemeklēt aukli caur sludinājumiem.

Mamma , 2013-08-12 15:53:53

1 latu stunda

!! , 2013-08-12 16:18:22

Kā tad savādāk es varētu atrast sev auklējamo,ja ne caur sludinājumu????

kā tad? , 2013-08-12 16:25:14

Caur pazinam!
Es ari neiesaku caur sludinajumiem.Tur var sarakstit ko gribi,bet kada bus realitate....
Bet ja tomer,tad mekle ar pedagodisko izglitibu.
Vemums vislabak 30-45.
Apmaksa 1-2 ls stunda.Atkariba kadi bus pienakumi un cik stundas diena.
Ja gribi leti,tad neapvainojies,ja berns nebus lidz galam pieskatits,pabarots vai vel kaut kas.

! , 2013-08-12 17:20:28

Nodoklus ari maksasi par aukliti???

??? , 2013-08-12 18:11:28

Esmu jau auklējusi -pieskatījusi daudzus bērnus,bet ļoti daudzām šodienas jaunajām māmiņām esmu pat atteikusi.Tās prasības ko prasiet par 0,50-0,80 bezmaz vai lai skolas beidzējus uztaisa no jūsu bērna.un ja pašas neziniet īsti ko gribat un nekas nav pa prātam,tad pirmkārts mēs bērnus dzemdējam pašas sev un audzini pati.Man arī ir divi dēli un viens no viņiem jau dāvājis man mazmeitiņu,bet es nekad līdz diviem gadiem savus bērnus nēsmu domājusi kādam atstāt.kad sākās b/d tad tikai abi ar vīru uz maiņām izņēmām un vedām un es pat kādu laiku strādāju pati b/d/.bet šodienas jaunās māmmiņas (nu protams ne visas,ir jau arī appzinīgas),aizved bērnu pie auklītes savā brīvdienā un pati skrien uz skaistumsalonu likt nagus un citas procedūras.
Nu un tiešām meklē paziņu lokā vai arī kādu kaimiņ tanti,kuru pati zini. un zini ka nekas nevar būt svarīgāks par tavu bērniņu,jo lai kā viņu labi pieskatītu un mīlētu auklīte vai pat vecmāmiņa,bērniņš vienmēr grib savu tēti un mammu.
Auklīte ar pieredzi.

auklīte , 2013-08-12 19:32:14

Pilnīgi piekrītu Auklītei!!!

Anna , 2013-08-12 20:57:20

Nezinu kāda tev ir auklītes pieredze, bet par vecmāmiņām gan tu blefo, jo pati esmu vairākkārtēja vecmāmiņa un arī tuvumā redzu vecmāmiņas, kuras bērnam var iedot vairāk kā viena otra māmiņa. Var būt nezkāda izglītība un nezkāda pieredze, bet ja cilvēks bērnus nemīl,nekas labs nesanāk. Audzināt gudrus bērnus ir jābūt talantam.Un tās jaunās māmiņas, kas jūsuprāt noliedz vecmāmiņas ir apsvilinājušās un vienalga skējušas pie vecvecākiem pēc padoma. Lūk tā.

Aulkītei , 2013-08-12 21:55:46

var jau būt ka viena otra vecmāmiņa tiešām var dot vairāķ bērnam,bet vienalga bērnam jābūt ar vecākiem.es protams priecajos un saku paldies saviem jauniešiem ka ik pa divām nedēļām mazā uz trīs dienām ir pie mums ar vecotēvu,bet ļoti saprotu mazo sirsniņu kas grib tēti un māmmiņu,šodienas jaunie vecāki ir pavisam savādāki nekā mēs viņu vecāki tajā laikā..
bet tā jau ir cita tēma,šeit joprojām tiek meklēta profesionāli laba auklīte

auklīte , 2013-08-12 23:44:16

kadas mums tagad musdienigas vecmaminas!:)))Serfo interneta un pat forumos raksta!!!:)))

xxx , 2013-08-13 09:59:17

šodienaS vecmāmmiņas ir ļoti jaunas ja nēsi pamanījis

xxx !!!! , 2013-08-13 10:15:05

šķiet evijai pasai vel vajag aukliti.

aukle , 2013-08-13 18:04:53

Es labprat palīdzētu bērniņa pieskatīšanā ...rakstiet e pasts zake6@inbox.lv

Agrita , 2013-12-05 09:27:01

Es piekrītu auklītei, ka šodienas vecāki nav tadi, kādi bijām mēs. Saprotu un zinu, ka mazie ļoti grib tēti un mammu , lai cik mēs vecvecāki nebūtu mīļi un labi.

Aiva , 2013-12-05 10:24:37

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet