Ogres NVA darbinieki.
Ogres NVA darbinieki galigi ir palikusi bezkaunigi.Sodien ir divas nedelas ka man sataisija operaciju uz kajas.Man vel suves nav nonemtas un nedaudz sap kaja.Bet tie NVA darbinieki dzen mani uz darbu.Kauna galigi viniem nav.Tada sajuta ka vini nemaz nav cilveki,bet roboti.Nokaunaties NVA darbinieki.Liels jums FUJ!!!!
a vinni nemaz nav cilveki!!!!!!!!
Bet, ārsta zīme bija ko uzrādīt? Esu bezdarbniece un ar slimoju nesu ārsta zīmes un man vis ir kārtībā. Neviens darbu slimam neliek iet meklēt.
nu nezinu gan vai tik pati neesi palikusi bezkaunīga......
Pilnigi visas arsta zimes ir,bet vinu tas neintrese!!
to šokai,es tev novelu tadu atieksmi pret tevi vel sliktaku un tad paskatisimies ka tu uzvedisies un jutisies.
Eto moj krustdēls, u menja dokumenti vsjo v porjadke
darbinieces ir dažādas, cita laba, cita žurciņa, bet kopumā, viņas saprotu. ik dienas nāk visādi bezdzeļņiki, kas nemaz negrib strādāt, sēž uz kakla nodokļu maksātājiem un vēl soc.dienestiem lūdz palīdzību...
kas tur par darbiniecem tagad?
šoreiz esmu NVA pusē, jo apmelot cilvēkus gan nevajag.Par nelaimi mana sieva arī bija NVA, kad tur šovu rīkoja kundzīte ar slimo kāju- ārsta zīme tikai uz pāris dienām, skaļa bļaustīšanās,gatava rādīt kāju un pieprasīt diagnozi uz vietas un vēl uz atvadām visus krieviski pasūta ..., uz darbu viņu neviens nedzina, bet ārsta zīmi gan prasīja. ja cilvēks ir sakarīgs, neviens dakterītis neatsaka ārsta zīmi par visu ārstēšanās laiku.Manējie ar smagām saslimšanām ir nesuši ārsta zīmi pat par pusgadu. Bet, ja cilvēks ir rupjš un ķengājas, nav nekāds brīnums, ka neviens dakteris ārsta zīmi nedod. Mana sieva ir pēc operācijas un uztraukties nedrīkst, tāpēc ar šokēto kundzīti man būs īpaša saruna, ja viņa vēlreiz rupji un skaļi uzvedīsies manas sievas klātbūtnē.
Betmen!!!!!!!!!
To Sandris,tava sieva melo.Jo es ari tur biju un visu redzeju un dzirdeju.Ta sieviete runaja mierigi,bet darbiniece bija nejauka un rupja(un ta nav pirma reize)Tai sievietei bija visas arsta zimes,bet darbiniece par neko negribeja dirdet.Es pati biju soka,no NVA darbinieces.Jo tik tiesam,NVA darbinieki nesaprot cilvekus,vini prot tikai but nejaukas un dazreiz rupjas.
Un tu ar visiem IPASI runasi,ja kads satrauks tavu sievu???Ta ari pats vari tikt pie nepatikamas sarunas ar policiju!!Tev ta neliekas????
Piekrītu. Riktīgas fūrijas tur sēž. Roboti.
es atbildu par savu ģimeni un tai ticu.un nepieļaušu , ka tie, kas paraduši rupji izvesties veikalos, ārstu praksēs un citās sabiedriskās vietās, liek ciest manai ģimenei. to, kurš melo un tagad apmelo arī manējos, varu noskaidrot likuma ietvaros. ja vēlreiz manai sievai būs jāklausās rupjības, pats ievākšu pierādījumus un arī iesniegšu attiecīgajām iestādēm. Tie, kas paraduši izgāzt žulti uz citiem, dzīvo pārliecībā, ka par savu rīcību sabiedriskās vietās un ķenģām forumos nav jāatbild. Par laimi likums saka ko citu.
Tas ir smags darbs, ko NVA darbinieces dara...pārsvarā tāda īpaša klientu izlase. Nav brīnums, ka kādreiz noraujas...cilvēciski. Man tomēr ir pozitīva pieredze, kā īslaicīgai bezdarbniecei.paR DAŽIEM DARBINIEKIEM - PAT ĻOTI LABS IESPAIDS!
Īsāk - VISI MAN LABI BIJA, JA ES PATE LABA BIJU!
Nu, pati šobrīd esmu bezdarbniece gandrīz gadu, tādēļ varu spriest objektīvi.
Zuzei - visas nav fūrijas. Ja tieku pie tām darbiniecēm, kas telpas galā, tad gan paskalo man smadzenes. Īpaši tāda kundze gados, kas jau nezin cik ilgi strādā, tāda neapmierināta.Tad visa diena sabojāta.
Bet tās divas, kas strādā telpas labajā pusē, ir tīri sakarīgas un laipnas.
Vēl laipna ir arī pati vadītāja, kas nesen strādā un viena darbiniece 1. stāvā atseviskā kabinetā, kas konsultē pēc pieraksta. Tā ka - kā jau visur uzņēmumos - nekad nav tā ka visi ir melni vai balti.
Es zinu sitas divas neadekvatas vecenes,mate un meita.Staiga Ogre pa visiem iespejamiem dienestiem un diedele,ne viena ne otra stradat negrib.