Bērnu skaļā klaigāšana
Varbūt kāds var pateikt cik skali var uzvesties bērni,jo nav iespējams pie atvērta loga skatīties televizoru
pasit galvu pret sienu duraks berni ir musu bagatiba ari pats kadreiz tads biji stulbenis
ej dziivot uz mežu
Aizver logu! :D
Nu gan ir problēma....
Ko darīt ar vilcieniem, kas brauc netālu, vai ar transportu, kas brauc pa ceļu? Arī tad nevar televizoru dzirdēt!
Ej strādāt, nevis blenz televizorā!
arī bērnu klaigāšanai ir robežas, audzināt vajag!
Super, ja bērni skaļi uzvedas, nevis klusu sēž pie datoriem ;)
Nu ir jau tantiņas, kuras bērnus dzen prom no pagalma, jo bumbu pagalmā nevar spēlēt, skraidīt ar nevarot.
dd, kuka un me neliels padoms jums ,ja cilvēks paceļ kaut kādu jautājumu,tad tas liecina ,ka ir jau sabiedrībā pārrunāts,bet jūs visi trīs ir morāli kropli,jo tie cilvēku apvainojumi nav normāla cilvēka vērti,jo nirgāšanās par saviem mājas kaimiņiem ir jūsu jājamzirdziņš
Izsauc policiju:D
nu pēc 22.00 gan vajadzētu klusāk uzvesties, citiem arī gribas gulet-uz darbu jāceļas
Tātad laiks doties uz pansionātu. Tur varēsi netraucēti skatīties TV, vai arī pārvācies uz lauku māju.
Govs aizmirsusi, ka kādreiz arī bijusi teļš...
Es dzīvoju Mālkalnes pr. pretī bērnu laukumam--ārprāts,logus neatvert, mājās sava starpā cit reiz viens otru nedzirdam, un vel piedodiet smird ar čurām--māmiņas čurina bērnus tepat zem logiem..... un putekļi,smiltis.....
pagalms pieder bērniem,dd-veidīgiem, Ilzes, Elmāra, skaras, Teliņa bērniem un mazbērniem!!! Pārējiem būs ciest klusu! vai TV uz visskaļāko, čurumaisam podu caur logu galvā!!
Mammām kas čurina bērnus zem logiem un pagalma krūmos der uzgāzt kādu auksta ūdens šalti no balkona, varbūt smadzenes sāks strādāt beidzot no šoka.
un kur čurināt?????
Ir sabiedrība un ir elementāri cilvēku uzvedības kritēriji ,bet ja cilvēvēks ir degradēts un nav elementāras saprasšanas,ka mēs esam sabiedriba,tad par to ir jāatbild ar vecku maciņu
Kur čurināt? Nu piemēram, vari zem sava loga vai pie savām namdurvīm, ja nezini kur tualete atrodas. Nē nu man pašam bērni mazi bija, tak laukā čurināt atļāvāmies tikai stipri nostāk no mājām, logiem un cilvēku acīm!
Un kur tad izskrieties un izpriecāties, ja ne rotaļu laukumā? Sēdēt klusiņām uz soliņa tur un šūpot kājiņas? Vai labāk klusiņām sēdēt mājās pie televizora vai datora? Un ar šādām bērnībā apspiestām emocijām izaugs nākamie īgņas, kam viss būs slikti un visa dzīve paies, dirnot pie TV. Bērni ir enerģijas un emociju pilni, kustība ir vajadzīga viņu attīstībai.
diez vai tā bernu trakošana ir vienmēr.Kaut esmu gājusi garām bērnu laukumam pagalmā un nopriecājusies, ka man logi ir uz citu pusi un es varēšu mierīgi atpūsties.Diez vai vakaors pec 21 iem vēl bērni rotaļājas.
Jāpacieš, tad arī mūs kādreiz pacietīs.
Tas rozei vismaz viens sapratigs komentars man prieks ka ircilveki kas priecajas par berniniem
un ja mana māja nav tur tuvumā, tad KUR ČURINĀT BĒRNU.??????
Klau, nu. Tu tiešām esi tik tups ka vienīgā pieņemamā vieta bērna čurināšanai tev
šķiet zem iedzīvotāju logiem vai turpat pāris metru attālumā no rotaļu laukuma???:))) Saņemies, aizej pēc iespējas tālāk no mājām, cilvēkiem, smilškastēm. Tur kur tu pats vari to izdarīt sevi neapkaunodams un neizraisot līdzcilvēku sašutumu. Vai arī bērnam pamperu un nekādu rūpju.
Arī pansionāts nepalīdzēs, jo tādiem cilvēkiem problēmas atradīsies visur.
Lai MĀLKALNE parūpējas par pārvietojamo tualeti,
nez lielie prātotāji paši bērni nav bijuši cik ātri viss aizmirstās. Valsts bērnus nemīl, kaimiņu onkas un tantes brauc virsū, tā mēs ieaudzinam naidu arī bērnos.
Laikam pašam bērnu nav bijis un nezina, cik tālu var tikt ar 4-6 gadīgu bērnu (kam nav pamperu), kad piepeši vajag "čurāt tūlīt", kaut pirms iziešanas no mājas būts tualetē. Un tas laiks līdz nākamajam "tūlīt" kaut kā neatbilst pieaugušo priekšstatiem.
Ei,gudrie!! Un ka suņi un kaķi čurā un kakā pagalmos tad gan ir viss OK??????????????? Tad jums nesmird?? Nez vai bērna čura ir smirdīgāka par suņa,kāpēc nesakat ka tos nevar čurināt???
Nu gan te sarakstījuši muļķibas, ka troksnis utt. Es arī dzīvoju vienā no tām tuvākām mājām, vakaros jau bērni mājās, tas jau neko nevar traucēt.Teikšu taa, ir dažādi cilvēki, arī tādi, kuriem nav mazbērnu, savi bērni lieli paauguši un kā bija ar savējiem, sen to aizmirsuši.Arī čurāt vajadzēja un tūlītās, nevis pēc 5 vai 10 min.Vajaga priecaties, ka tepat mūsu pagalmā skaists laukumiņš, ko izmanto vai izmantos mūsu bērni!
Katram sava taisnība.bet ,tomēr, ja jau dzīvo pilsētas centrā, daudzdzīvokļu mājā, laikam jau ar to jārēķinās...
Trūkst vārdu!!! Tātad suņi un kaķi čurāt drīkst visur, kur vieņi vēlas, bet 2-3gadīgam bērnam jāciešas līdz mājām? Jums pašiem bērni vispār ir? Jūs zināt kas ir bērni? Un par klaigāšanu: mēs paši kādreiz bijām bērni! Paši skraidījām, spēlējāmies un skaļi uzvedāmies!
Vissuperīgāk ir tad, kad bērni ne tikai skaļi kliedz, bet arī skaļi un rupji lamājas. Un tieši sīkie. (ar visiem mātes vārdiem, starp citu, ko laikam samācījušies mājās un tad iemāca viens otram). Vecāki, sēžot turpat uz soliņiem, saviem lolojumiem par visiem bl* un su* un h* neko nesaka. Vo tas mani pārsteidz. Bērni vakaros laukumiņā rotaļājas līdz 22 vismaz, ja ir labs laiks.
Ja bērni skaļi spēlējas un tas kādam traucē, tas nozīmē, ka parāk daudz bērni sēž pie datoriem, jo agrāk visi bērni bija pagalmos un uzvedās ĻOTI skaļi :)
Un šādus jautājumus uzdod tikai tie kuriem vēl nav bērni, vai arī vairs nevar būt bērni.
piekrītu,ka daļa bērnu ir tik tilzi audzināti ( vai neaudzināti), ka jabrīnās. vecākiem jau nav laika kopā būt un mācīties dzīvi.
slima tante
nu jāāā, tādām memmītēm arī aug vienmēr kliedzoši bērneļi
Vispār jau bļaustās ne pajokam, un urinē arī zem balkoniem....šoreiz saprotu autoru...
Tu maita esi tizli audzinata!!
Jus cilvekus nevar saprast!!?Vai tiesam,labak butu,ja berni cauram dienam sedetu pie datoriem un speletu vardarbibas speles.Un pec tam saktu galinat cilvekus????Lai tak berni labak spelejas bernu laukuma,nevis nodarbotos ar mulkibam.A tev J-is vajadzetu beigt piekasities pie berniem.Ja tev kaut kas nepatik,tad maini dzivokli,vai ari ej paarste savus nervus.Jo es uzsakatu,ka tavs raksts ir galigi debils un nevieta.
A jums netrauce smaka,sunu,kaku un bomzu???No viniem trakak smird,neka no berniem.
Tieši tā,lai taču mīlie bērniņi rupji lamājās,mīž zem logiem,iesper kādam kaķim,bet inteliģentie vecāki no sajūsmas tecina siekalu un priecājas par saviem izlaistajiem briesmoņiem. Un auro viņi aiz loga līdz pat divpadsmitiem naktī. viena daļa jauno māmiņu pašas ir reāli debilas,vienā rokā cigarete,otrā alus pudele un ratus stumj ar kāju.
bet kur tad tam mazajam skriet ja sagribas??? Par to vajadzetu domat Malkalnei runa ir par parvietojamam toletem....
Es arī dzīvoju preti bērnu laukumiņam un pašai ir mazie un nekad nesudzetos uz to ko viņi dara laukumiņa pa dienu un visi pārejie mazie bebuki(rotaļas skriešana,kliegšana) ja majas ir 3.hiperaktivie berni reizem nepalidz pat laukums kaut visu dienu tos turet tur bet neviens nemin to kas notiek laukumiņa pa nakti :D ne jau bērni tur sāk pulceties... bet,visadi dzēraji u narkomani!!!! Cik tas laukums ir lauzsts uz daļam un ne jau 3.gadus vecs bērns ir spējigs salauzst šūpoles no dzelzs.
Vel jo vairak uzskatu,ka nav piedienigi sūdzeties par berniņiem ...paši visi kadrezs esam bijuši mazi un neratni... tikai ar vecumu tas tiek piemirst!
P.S bija kurjozs...es dzīvoju 4.stāva un kaimiņš no otra stāva dienas vidu atnaca un pateica ka viņam trauce mana dēliņa dipoņa 1,9men viņam... biju tada šoka ka nezinaju ko atbildet...saprastu ja dzīvotu zem mums un tas butu pa nakti vai vēla vakara.
Domaju,ka vnk reizem japasaka rupjak un jazin savas tiesibas un vieta neviss visu laiku smaidit un telot labo kaimiņu un ierobežot sava berna izaugsmi...
Nav piedienīgi traucēt citu cilvēku mieru un atpūtu nenodarbojoties ar saviem bērniem un viņus neaudzinot. Tā arī rodas visatļautība.Ja runājam par skraidīšanu,ja virs galvas dzīvo bērni,tad troksnis ir nepārtraukts,un loģiski būtu zem grīdas seguma likt skaņu slāpējošus materiālus. Ja kaimiņi normāli nesaprot,tad tā jau ir maksas izklaide,katrs policijas izsaukums 50 lati. naudas sodi ļoti ātri maina attieksmi.....
A ir piedienīgi kaimiņiem no apakšas dzert un bļaustīties katru dienu un nakti???Un pilnīgas muļķības par sodu.Man arī ir mazs bērns(2 gadi)un kaimiņi vairākas reizes bija saukuši policiju.Policija atbrauca,paskatījās un aizbrauca prom.Bet kaimiņi paši pēc tam paši dabūja no policijas.Jo zvanījās katru dienu un meloja.Atcerieties labāk kādi jūs bijāt,kad bijāt mazi.
Nu ja jūs to pieciešat tad tiešām esat lohi,tādēļ jau policija ir domāta.Ir jāsaprot,ka ja kaimiņi aizrāda par pārāk lielu troksni,tātad tas ir traucējošs.Ar 2gadīgu ir grūtāk,bet par bērnu ir atbildīgi viņa vecāki'.Viss atkarīgs no cilvēka. Jums varbūt neienāk prātā,ka daži strādā arī naktsmaiņās un loģiski,ka guļ dienas laikā.Ja griesti rīb nepārtraukti,tad tas ir samērā problemātiski.Šeit varētu runāt par elementāru cieņu pret saviem kaimiņiem,kuri dzīvo netraucējot citus.Jāsaprot ka jūsu bērmi nav pasaules naba,ja 'jūs viņus neaudzināsiet,tad audzinās dzīve,un tas būs ļoti skarbi.Domājiet vecāki......
Pret dzērājiem ar cieņu es nekad neizstūrēšos.Viņi caurām dienām un naktīm dzer un bļaustās.Un kāda cieņa var būt pret viņiem???
-> ha ha...
Laikam tekstu nelasi,mazie tiek ļoti labi audzinati,pec Teviss rakstita izsprotu ka pašam nav bērnu jo ļoti negativi izsakies par tiem ...
Man nav iebildumu par to kas notiek diena gan laukumiņa gan to ko dara mans berns majas... sorry ja mazs berns kas sver 11,kg dipina majas un dzīvojot 4.st nāk yikai viens kaimiņš un pastavigi no 2.st liek domat ka viņam ir vnk saskarsmes psihiskas problemas... nav ne bernu,un tikai viņam ir kaut kadas pretenzijas!
Tas man neliekas normāli,nokāpu uz 3.st pie kajmiņienes kas dzīvo zem mums un pajautaju vai tai ir kaut kadi iebildumi ta smaidija un pateic(reizem dzird ka mazie skraida,bet vissi esam bijuši mazi un viņai nav nekadu pretenziju pret mums!
Tapec nesaprotu vai cilvekam tiešam ir jabut tadam kretinam lai kad nakti turot balkonu vaļa uz laukumiņa pļēguri un mazgadigie bļaustas visu nakti netrauce,bet nākt mācit kā audzinat svešus bērnus un to ka tie trauce...
Vnk braukt uz bērniem neviss iet skaidroties ar žūpam...galva baidas dabūt!
Kaunies ...
Lasot komentārus jau var saprast kādi vecāki tādi bērni.Nožēlojami.
pilnīgi pareizi, jāsāk ar vecāku audzināšanu.
Sevi audziniet,gudrie! ... Man tada sajūta ka,te ir savakušies bars ar bērnu nīdejiem un nav problema mazajos,ja cilvekiem nav pilvertiga ģimene un sava personiska dzīve saprotams ka tie dzīvo svešu dzīvi un pamaca citus,kā butu labak...pirms macat un parmetat ko ...tiekiet gala ar sevi un savam problemam nevis aizstiekat bernus,zemiski brukt vājakajam!
Negribu Jūs sarūgtināt,bet ar tādu audzināšanu jūsu bērniem ir liels potenciāls kļūt par tādiem pašiem apkārtējo miera traucētājiem,kā šiem dzērājļautiņiem pagalmā. Varbūt viņu mātes kādreiz domāja tāpat kā Jūs,un rezultāts ir redzams................
Maniem berniem ir sociali stipra ģimene kura nav dzēraju un ģenetiski parmantot ko tādu var ja vecaki ne jau lutina bērnus bet župojas un palaž muti esot tiem blakam!
Mes macam berniem kas ir labs un slikts bet netaisos mazajiem nosiet kājas un rokas un nostat stūri lai tie dienu un nakti stāv miera!
Mums ir veseligi berni,aktivi kas pilnveidojas un spelejas... un šaubos ka to vecāku berni izaugs laimiga berniba snobiski noskatoties dzīvojot pēc plāna visu darot tikai pareizi ...nekusteties,nesmieties,nespēleties,neskriet vispar neelpot!
Tapec bez komentariem katram sava metodika ja uzskatat ka tas jūs uzruna aiziet berni uzaugot noteikti Jūs paglaudis pa galvu un pateiks paldies dargie vecāki :) tikai tada veida berna izaugs iekšeja agresija! Veiksmi lielie audzinātaji ;)