Elvi Murgs
Kautkāds ārprāts. Taadas rindas kā šodien bija Elvī ap pusdienlaiku pēdējo reizi redzēju laikam tikai bērnībā, kad veikalā parādijās desas. Vai tiešām tādos brīžos nevar atvērt visas kases? Būvējiet PLZ vēl lielveikalus Ogrē, acīmredzot viņi ir nepieciešami, ja jau esošie nespēj visus normāli apkalpot.
nezinu par ELVI,bet JUMĪ darbdienās ap 6-7 gandrīz vienmer ir garas rindas,kāda velna pēc tad vajadzīgas tik daudz kases,ja tās nestrādā?
van jau kam sēdēt tajās kasēs, vai tad nezinat cik veikala darbinieki saņem un cik stundas jāstrādā. Vajadzētu piedāvāt pašam saimniekam kaut vienu mēnesi izdzīvot ar tādu algu. Darbinieka mēnešalga viņam droši vien ir vienas dienas kabatas nauda.
"Saulītē" jau arī ir rindas, īpaši sestdienu rītos, kad visi iepērkas. Pasakiet, kurā lielviekalā Ogrē nav rindu? Parasti ir tā, ka dažas kases nestrādā. Ja strādā visas kases (reti), tad rindu nav.
es arī uzskatu ka pārdevējas tur nav vainojamas,jo ne jau velti lielveikali pastāvīgi meklē darbiniekus.Tātad darba devējs vēl nav sapratis,ka veikala prestižu ietekmē apkalpošanas ātrums un kvalitāte,ko nevar saņemt no pārdevējas,kas sēž viena uz divām kasēm un vēl par necilu aldziņu.tapēc jau visi laižas uz ārzemēm,tur lai arī grūti,toties saņem atbilstoši padarītajam!
Tiesi tapeec arii vajag veel tos lielveikalus. Varbuut tad sie veikalnieki saaks kautko sajeegt. Parasti Elvii bija OK nu bet shodien Sorry ~pustundu staaveeju rindaa.
Es vakar arī biju "ieskrējusi"( bērniņu pieskatīja vīrs , bet es pa fikso aizbraucu iepirkties), pie gaļām , bija tādas rindas, nostāvēju 15 min. vakardien tur strādāja viena pārdevēja, man liekas , kad jauniņā. pa to laiku divas izlika piena produkciju un protams nviena neredzēja rindas.izstāvot vēl rindu pie kasēm veikalā pavadīju gandrīz stundu.
Nu sodien jau situaacija nedaudz normalizeejusies.
Shodien paardeveejas un kasieres truukst visos LV lielveikalos!Taa ir valstiska probleema!Paskatieties sludinaajumus...aicina darbaa paardeveejas un kasieres1Un cilveeki staigaa noviena saimnieka pie otra,kursh pieliek desmit ls ,pie taa iet straadaat.Ogree tas ir raksturiigi:)Uzskatu,ka Elvi ir Ok,bet mineetaa probleema nav gaajusi vinjiem secen:(Saimniekam japalielina veel algas,lai cilveeki nemigree no viena veikala uz citu!!
Vai tas ir normaali,ka veikala vadiitaaja straadaa kasee????
gribam ogre MAXIMU :)
negribu Ogrē MAXIMU :))))) Gribu Sky vai Rimi (šinī vietā es piesitu ar kāju pie zemes)!
Es arī par Rimi un Sky. Bet mīļie, tad jābalso nākamajās vēlēšanās par citiem, jo patreizējai valdībai noteikti tas neinteresē. Jo kā gan citādi netiek ielaisti citi lielveikali? Kāds par to rūpējas.
http://dpromo.spb.ru/medved/in.php?id=45217
Vai tieshaam gribat Ogree tos leishu leetos labumus:((((((Man no vaarda Maxima zosaada uzmetaas!!!!
Manuprāt - murgs ir pārtikas produktu cenas mūsu Ogres lielveikalos - ar katru reizi aizvien dārgāk un dārgāk, pie nosacījuma, ka nešikoju, bet pērku ikdienas galdam nepieciešamo. Ja vēl alga tā augtu, bet nekā ;(
Kas vainas Maximai? Tur taču apmēram 70% Latvijas pārtikas produktu, un vai tad Leišu siers vai kas cits ir sliktāks par mūsējo - NĒ, tikai lētāks!
Būtu Ogre RIMI, viens normāls veikals, galvenais lai būtu normālas cenas, lai nav pārāk lēti, un nenēk tantes kas grūstās, bojā garstavokli un cita tāda veida publika. Protams ka RIMI grib nākt Ogrē , vienkārši musu skaistajā, "godīgajā" domē sēž pareizie cilvēki (ir konkrēti). Ceru ka RIMI ienāks, jau ir plāni.
"van jau kam sēdēt tajās kasēs, vai tad nezinat cik veikala darbinieki saņem un cik stundas jāstrādā. Vajadzētu piedāvāt pašam saimniekam kaut vienu mēnesi izdzīvot ar tādu algu. Darbinieka mēnešalga viņam droši vien ir vienas dienas kabatas nauda."
Nepatiik? Ej straadaa citur, ver savu veikalu utt... ja straadaa, taatad citur nenjem, ja nenjem - taatad ir iemesls...