Draugiem.lv administrātori atklāti ņirgājas par portāla lietotājiem.

Draugiem.lv administrātori atklāti ņirgājas par portāla lietotājiem.
Repektīvi, vakar , 12. jūnijā pamanīju, ka vairāk nav pašas lielākās domu biedru grupas "Sex bez mīlestības un citi dzīves prieki".
Tas nozīmē to, ka portāla administrātori ir šo grupu dzēsuši?
Kā tad tā grupa tur mierīgi pastāvēja jau no 2005. gada un nevienam tā domu biedru grupa netraucēja?
Te pēkšņi portāla administrācija ir to grupu dzēsusi. Ar kādām tiesībām ?
Tā ir atklāta ņirgāšanās par portāla lietotājiem.

inga , 2013-06-13 13:25:45

Kāds sakars ar draugiem.lv administratoriem? Visdrīzāk paši grupas dibinātāji to izdzēsa.

Ilze , 2013-06-13 14:14:27

Sex bez mīlestības nav nekāds prieks, tikai mirkļa izlādēšanās un pēc šāda mirkļa atsākas vecās problēmas, un ne tikai atsākas, bet arī palielinās:))))

ha , 2013-06-13 14:57:48

Sveiki, Komplimentus jums, žēl, ja esmu satraucošs, mans vārds ir JUDITH EVANS, female.please
pasakiet man, jūs varat būt cits cilvēks no citiem? Es vēlētos, lai mēs būs labi draugi, ka jūs nesāpēs mani, vecumu, krāsu vai arī attālums nav jautājums.
Es plānoju apmeklēt savu valsti šogad, vēlas dzirdēt no jums, man nedod manu kontaktu ar cilvēkiem, līdz es zinu, cik laipns un mīlošs cilvēks, bet es vēlos uzzināt vairāk par jums, man nav vienmēr ir jābūt tiešsaistē šeit, jūs varat sazināties ar mani manu e-pastu, (judithevans75@yahoo.com) i tiks gaida dzirdēt no jums drīz, un es arī nosūtīt jums manas bildes, Dievs svētī you.judith

judithevans11 , 2013-06-13 15:40:44

Sveiki, Komplimentus jums, žēl, ja esmu satraucošs, mans vārds ir JUDITH EVANS, female.please
pasakiet man, jūs varat būt cits cilvēks no citiem? Es vēlētos, lai mēs būs labi draugi, ka jūs nesāpēs mani, vecumu, krāsu vai arī attālums nav jautājums.
Es plānoju apmeklēt savu valsti šogad, vēlas dzirdēt no jums, man nedod manu kontaktu ar cilvēkiem, līdz es zinu, cik laipns un mīlošs cilvēks, bet es vēlos uzzināt vairāk par jums, man nav vienmēr ir jābūt tiešsaistē šeit, jūs varat sazināties ar mani manu e-pastu, (judithevans75@yahoo.com) i tiks gaida dzirdēt no jums drīz, un es arī nosūtīt jums manas bildes, Dievs svētī you.judith

judithevans11 , 2013-06-13 16:12:25

ingai:cik zinu,draugiem.lv admin.neizveido domu biedru grupas,nedz tās arī dzēš.Savu grupu var izveidot jebkurš dr.lv lietotājs tāpat arī dzēst.To varat mierīgi noskaidrot uzrakstot vēstuli administrācijai un viņi atbildēs uz visiem,jums interesējošiem jautājumiem.

reālā , 2013-06-13 20:24:22

Murgi bērnudārzā

ciks , 2013-06-14 06:26:16

Nu tu gan debila esi:D

To inga , 2013-06-15 10:28:34

Nodzēst grupu, var vnk netīšām nospiežot linku.
Šad un tad, kāda grupa tā ir zudusi. Ja ir labs kontakts ar adminiem, to var atjaunot no datu rezerves kopijas.

Jēkabs Grēks , 2013-06-16 11:38:21

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet