Autoostas WC

Kurš var pateikt kāpēc un cik ilgi nedarbojas WC Ogres jaunajā autoostā?

y , 2013-06-12 15:55:21

Labāk būtu interesējies, kad sāks darboties...

bikses pilnas? , 2013-06-12 16:06:19

Arī loģiski.. un bikses autobusā tiešām pilnas..

y , 2013-06-12 16:20:05

Ko nevari bikses izmazgat?

Liene , 2013-06-12 16:48:58

Ogres autoosta jau sen WC nestrada un nestradas ari.Jo dazi labi cilveki neprot uzvesties.Atstaj pec sevis tadu bardaku,ka sausmas.WC pat viens paritis bija nodarbojusies ar intimam lietam.Pasi cilveki vien ir vainigi,ka taisa ciet WC.
Toties Ogres stacija WC ir par brivu.

To y , 2013-06-12 17:34:38

Reizi gadā sanāca ieiet autoostā, bet te kaut apm...ies.. Dusma vnk.. - banka, veikali utt. ir, bet WC nav! Un var redzēt, ka jau sen un netaisās arī atvērt.. Ne jau visi tās wc grib tikai piegānīt un piesmiet..

y , 2013-06-12 18:45:51

nu kā lai nesola.....reiz teica arī dimants!:))

kaka , 2013-06-12 20:49:35

nu kā lai nesola.....reiz teica arī dimants!:))

kaka , 2013-06-12 20:49:38

Sāksim ar to ka OGRĒ NAV AUTOOSTAS ! Autoosta ir satiksmes ministrijas SERTIFICĒTS objekts , Ogrē tāda nav. Ogrē ir "Autobusu pieturvietas" un kasse . Viss pārējais ir PRIVĀTA biroja ēka kur dažādi irnieki apkalpo klientus UN VISS. Līdz ar to vai ir WC vai NAV ir tikai uz ĒKAS īpašnieka sirdsapziņas un viņam nav jāiekaro publiski WC ēkas īrnieku klientiem , nav tādas prasības pēc PUBLISKIEM WC biroju ēkās :):) Tā jūs muļķus piejāja OGRES DOME un tās klerki - alias veikli šeftmaņi. OGRĒ NAV AUTOOSTAS atcerieties to!

Lunis , 2013-06-13 09:27:56

Sveiki, Komplimentus jums, žēl, ja esmu satraucošs, mans vārds ir JUDITH EVANS, female.please
pasakiet man, jūs varat būt cits cilvēks no citiem? Es vēlētos, lai mēs būs labi draugi, ka jūs nesāpēs mani, vecumu, krāsu vai arī attālums nav jautājums.
Es plānoju apmeklēt savu valsti šogad, vēlas dzirdēt no jums, man nedod manu kontaktu ar cilvēkiem, līdz es zinu, cik laipns un mīlošs cilvēks, bet es vēlos uzzināt vairāk par jums, man nav vienmēr ir jābūt tiešsaistē šeit, jūs varat sazināties ar mani manu e-pastu, (judithevans75@yahoo.com) i tiks gaida dzirdēt no jums drīz, un es arī nosūtīt jums manas bildes, Dievs svētī you.judith

judithevans11 , 2013-06-13 15:41:31

Sveiki, Komplimentus jums, žēl, ja esmu satraucošs, mans vārds ir JUDITH EVANS, female.please
pasakiet man, jūs varat būt cits cilvēks no citiem? Es vēlētos, lai mēs būs labi draugi, ka jūs nesāpēs mani, vecumu, krāsu vai arī attālums nav jautājums.
Es plānoju apmeklēt savu valsti šogad, vēlas dzirdēt no jums, man nedod manu kontaktu ar cilvēkiem, līdz es zinu, cik laipns un mīlošs cilvēks, bet es vēlos uzzināt vairāk par jums, man nav vienmēr ir jābūt tiešsaistē šeit, jūs varat sazināties ar mani manu e-pastu, (judithevans75@yahoo.com) i tiks gaida dzirdēt no jums drīz, un es arī nosūtīt jums manas bildes, Dievs svētī you.judith

judithevans11 , 2013-06-13 16:14:13

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet