Laiks atstāt amatu.
Ogres slimnīcas ķir .nodaļas galvenās māsas attieksme ir nekomentējama...aiznesu maisiņā kūku ,iedevu māsiņai ...izskrēja galvenā un izrāva no rokām...fui...
Daudzi ir sūdzējušies ,ka arī uz telefona zvaniem atbild asi,jadod jauniem vieta.
nav praatiigaak suudzeeties slimniicas vadiibai?
Izglāba māsiņu no cietumsoda par kūkuņemšanu, vai tad neseko līdzi izmaiņām likumdošanā?
Tas vēl tā , man reiz izdevās ieraudzīt REĀLS izbailes personāla acīs Zviedrijā kad Latviešu kolēģe pēc dzemdībām palūdza lai braucot pakaļ sīkajam atvedam dakteriem personālam puķes šampānieti. Mēs atvedam un meiča PROFESIONĀLA PR specene sniedz puķes Dakterei un vecmātei tām REĀLAS izbailes acīs. Mūsu zviedru šoferīts kolēģis ar sabijās čukst "Ko jūs darāt ko jūs darāt viņus par to var tulīt atlaist" . Es protams zināju šito iepriekš tāpēc biju izdomājis izeju , teicu "Latviešu nacionālā tradīcija , attieksieties apvainosiet māti un bērnu" tad šie biški atspringa PAŅEMA bet alsgs viens bija strjomīgi. Apvainot "Māti Bernu" neievērojot nacionālas tradīcijas tas pie viņiem KRUTĀKS noziegums :):) TAKA gribi kaut ko panākt DOMĀ izeju.
Vai tā māsa nav jauna krievuška? ir viena ķirurģijas nodaļā, gara........ pavirša attieksme, no pieredzes......... nedodies viņas nagos nokļūt....
Izklausās briessmīgi.Ja nemaldos,ķirurģījas nod.galvenā māsa ir Mārīte.
Liekas jau,ka jauka būtne.Varbūt,reiz bija....Viss jau mainās...
'JĀ,Mārīte ...nekomentēšu...ka tik nepalaist garām...skrien ta māsiņas un sanitāres...Lai viņām izturība.Visas foršas meitenes .
Arī es esmu dzirdējusi no paziņām rupju attieksmi .
Māsas un māsas palīgi savā vietā ,bet vecakā māsa ....uzslava māsas palīgiem ,cepuri nost Guntai, Jogitai ,lai viņām veselība.
Es jau sen dzirdēju par Mārīti...bet tagad pati pieredzēju...nesmuki.
kā jums nav kauna,jaukāka un laipnāka cilvēka par Mārīti vispār slimnīcā nav.
lLelākas intrigantes nodaļā nav, vienmēr ir nepatiesi apvainojusi māsiņas un māsu palīgus un vainu noveļ uz cietiem. Sen bija laiks iet pensijā. Ļoti nepatīkama personība.
nu jau gan Mārīte būs kādu sanitāri sabārusi,ka netīra kārtīgi telpas un tā te tagad izgāž savu žulti.
kaiminiene laikam ir ta pati Marite ka ta ta komente
ir jau taa Maariite liela intrigante un rupju attieksmi pret slimniekiem un darbiniekiem, bet straadaas kameer varees pakusteeties, nav jau ko likt vietaa. Buus vien ar to jaasamierinaas
Skumji ,visu sev ,skrien ta nabaga sanmitāres un māsiņas par iizrizrakstu parakstiem sanitāres atbild no kura laika ,vecakā nevar savu pēcpusi pacdelt.Meitenes uz goda ,bet cik var turēt,skaitāss nūjotāja ,,pa nodaļu nejūno,,,
Vajag ta patēlot kruto un dakteriem pielīst....Laiks aiziet ,visiem būs labāk ,esi savu sagrābusi.
Jā ,man arī māsu palīgs izrakstu prasija parakstī ,bet kafiju paņēma vecakā ,nezinu vai padalijās...
Skatoties pie kā ,ja paziņa ,pati aizskries....konča tiks.
Visiem labs nebūsi ,bet man arī atsauksmes nav tās labās....viela pārdomām augšējiem.
Pats pārliecinājos ,vienas dienas vietā pieskaitītas divas ,nu tak laiks pensionārei sedēt mājās.Un vēl gudri runā,lai paskatās cikos ienācu un cikos izrakstos.
jūs jau tagad neesat laikam pabijuši kirurgijas nodaļā. Tur tak vieni pensionāri vadošos amatos strādā. Visu cieņu dr. Varenam, bet pie operācijām gan viņu nevajadzētu pielaist, lai palīdz ar padomu jaunajiem. Citās nodaļās virsmāsiņas smaidīgas, atbild uz jautājumism laipni, bet šeit rej kā nikns suns
Tu saki, ka dr. Suhova, kura vada ķiruŗgijas nodaļu, ir pensionāre?!
...nu jā, visu cieņu Suhovai, laikam vienīgais labais speciālists