Shausmas "Dezire"

Mans sestdienas riita piedziivojums vairaak interesees daamaam, bet ja dzeki arii grib zinaat.... :))..
Esmu viena no taam kas uz vaksaaciju dodaas uz salonu. Tad nu shajaa sestdienaa naacaas pierakstiities ne savaa patstaaviigajaa salonaa,jo par veelu attapos, bet kaadaa citaa kursh bija briivs sestdienas riitaa.Taa nu traapiju uz '' Dezire". Esmu tur bijusi ieprieksh 1x pie daamas kura tikvien kaa atceros dziivo Kjegumaa, man patika, gudra,pieklaajiiga, zinosha un prasmiiga, taapeec arii shoreiz pierakstijos tajaa pat salonaa, bet man nepaveicaas,jo meitene bija cita...
Pieraksts bija uz 11.00 un es biju klaat. Mani sagaidija jauna,jauka meitene, piedaavaaja teeju un pavadija uz "kabinetu" kuraa tiks veikta man paredzeetaa proceduura un luudza uzgaidiit....
Taa nu es tur seedeeju un gaidiju savu meisteriiti,kura diemzjeel aaraa staaveeja un piipeeja. Pati esmu smeekjeetaajs, taapeec ne pret to man ir iebildumi, bet gan pret precizitaati un darbiibu seciibu, varbuut tomeer darbs pirmaam kaartaam un izklaides peectam?... Bet nu labi...
Taa nu beidzot ierodaas meitene un pasaakums vareeja saakties, tikai nevaram komuniceet,jo vinja latviski nesaprot un arii nerunaa...Atliek cereet,ka vinja vismaz nojaush kaapeec esmu te ieradusies.. :D..
Neiedziljinaashos siikumos, bet vasks pileeja uz kreesla kur atradaas vaska traucinjsh, pileeja uz griidas, uz kreesla kur guleeju es, uz kaajas tur kur vajag un tur kur nevajag... Vasks bija visur!!! Sljakatas pa gaisu!!! Jeezinj! Ko taadu redzeeju pirmo reizi!! :D... Un mani saaka paarnjemt shausmas... :D
Tad, kad meitene bija tikusi galaa ar vienu kaaju, tur vairs nebija 60% no ieprieksheejaa apmatojuma, tachu bija daudz vaska,kuru cereeju,ka vinja notiiriis. Un vinja arii notiirija - samitrinot vates bumbuliishus un berzjot vasku ciitiigi nost!!! Ar vati tas tomeer negribeeja iisti labi izdoties, un meitenei radaas ideja par vaska noberzshanu ar mitru virtuves dvielja lapu!!! Nu jau biju tuvu aarpraatam par neparedzeeto proceduuras gaitu un vaksaacija ar to arii beidzaas! Pat negribeeju iedomaaties kas tiks dariits citaam kjermenja daljaam... :D :D :D..
Biju pierakstijusies pie reizes arii pie manikiira, bet "nesaprotamu" iemeslu deelj paardomaaju. :D
Saprotu,ka par meisteru neviens nepiedzimst, ir jaamaacaas un jaapraktizee, tachu taadaa gadijumaa veelos tikt briidinaata,ka darbinieks ir iesaaceejs shajaa jomaa!!! Galu galaa es neveelos buut izmeegjinaajuma trusiitis,kas beigaas par shiim maaciibaam uz sevis maksaa naudu!!!
"Pie Veesmas" tiku briidinaata, tachu meitene straadaaja uzmaniigi un akuraati, man nav ne mazako pretenziju pret iesaaceejiem!!!
Devos pie kasieres maksaat par briinumu ko esmu piedziivojusi un iemineejos,ka shii bija baisaakaa vaksaacija kaadu esmu piedziivojusi peedeejos 10 gados, uz ko daama man atbildeeja, ka vaksaacija vispaar ir nepatiikams process! Noklausoties siikaak vinja pabriinijaas"kaa tad taa?" un pieshkjiira man atlaidi 1 ls apmeeraa par sagaadaatajaam neertiibaam!!! :D :D :D..
Droshss paliek droshss, miiljaas daamas, gribu juus vienkaarshi briidinaat par piedziivojumu, kaadaa var naakties piedaliities arii jums, ja pierakstiisieties pie Nataalijas uz vaksaaciju salonaa "Dezire"!!!

P.S.
Salona vadiiba var mani atrast peec pieraksta laika un mana telefona numura ja vien vinjiem ir man kas jautaajams vai sakaams!Lai kaads nepadomaatu,ka censhos ljaunpraatiigi apmelot nabaga meiteni.... :))..

Prieciigas jums visiem Lieldienas!!!! :))..

Skundra , 2007-04-07 14:31:55

tad es nesapratu-tu tikai vienu kāju nomocīji un vēl par to samaxāji???Es liktu,lai samaksā man!

me , 2007-04-07 17:41:53

Ziedojums darbinieku izaugsmei!!! :D...

Skundra , 2007-04-07 20:05:04

Mani līdz šim Desire tīri labi apmierināja, bet tad abas manikīres un divas frizieres aizgāja strādāt tur, kur agrāk "Luīze" bija, Mālkalnes 5. Skundra, laipno sievieti no Ķeguma sauc Ineta Ruise, (atrodama arī draugos ), ja gribi tikt pie viņas ej uz "Luīzi". Turpat arī manikīre Ilze, un frizieres Vanda un Santa. Meitene kas tagad strādā Desire ir nesen beigusi kursus (tā var noprast pēc nesen izsniegtā diploma, kas karājas pie sienas salonā) un paies laiciņš, kamēr viņa iemācīsies ar vasku strādāt.

x , 2007-04-08 15:51:28

smieklīgas gan tās vecenes........

jaanis , 2007-04-09 07:03:15

personiigi man patika, es tur arii taisiiju vaksaaciju, man viss bija ok.....

marija , 2007-04-12 16:54:23

Lietai japieiet RADIKĀLI kā šeit tik tad būs efexts:)!
http://www.razoomgame.com/images/portfolio-0015.jpg

Lunis , 2007-04-13 02:32:58

:D...
Apmēram tā, tikai salonā... :D :D :D...

Skundra , 2007-04-13 16:12:07

Dārgā, Skundra....biju klāt, un visu Tavu jandāliņu redzēju....:D...man žēl Tevis....tik nepacietīga un kaprīza, interesanti kā Tevi citos salonos pacieš....un vajadzētu raksot ievērot elementārus pareizrakstības likumus....;DDDDDDDDDDDD

krisite , 2007-04-14 18:59:33

....nav noslēpums, ka salonā ''Dezire'' strādā labi meistari, kas konkurentiem var nepatikt, bet tā ''taisīt'' antireklāmu ir smieklīgi!!!!!!!!!

krisite , 2007-04-14 19:02:06

Daargaa, krisite! Nez kur gan klaat tu vareeji buut,ja tur bijaam tikai es un Nataalija?.. Un ja jau tur biji, tad tev vajadzeetu zinaat, ka jandaalinja kaa taada tur nebija, bija mieriiga saruna bez iipashaam emocijaam! Varbuut ka tavupraat es arii nesaprotu vaarda "jandaalinjsh" jeegu?.. Man salonu konkurence ir pie vienas vietas, varu iet uz vienalga kaadu salonu, bet ja salons piedaavaa pakalpojumu par samaksu, tad vinjam attieciigi vinju ir jaaveic taa, kaa tas ir paredzeets! Buulkas Vaarpaa gan mees gribam siltas un svaigas, jo tachu maksaajam 0,15 sanchus, tachu citi pakalpojumi var buut zem katras kritikas,ja, krisiite??? :))..

Skundra , 2007-04-15 21:27:38

Paldies cienījamai raksta autorei, ka ziedojat savu laiku un enerģiju šīs humoreskas tapšanā. Ceru, ka honorāru no „pasūtītāja” saņemsiet. No mums – paldies par ietaupītajiem reklāmas izdevumiem.
Paldies visiem salona klientiem par atbalstu un labajiem vārdiem.
Mēs mīlam savu darbu un neskatoties uz centieniem graut mūsu autoritāti, turpināsim strādāt, lai iepriecinātu jūs!
Ar cieņu „Desire” kolektīvs.

"Desire" kolektīvs , 2007-04-15 22:45:51

> "Desire" kolektīvam. Ja man pagadās brīvāks laiciņš, varu arī kautko uzrakstīt. Man prieks,ka jums patika! :).. Pasūtītāja nebija, diemžēl honorāru nesaņemšu, arī apzināta neslavas celšana vai reklāma jūsu salonam nebija paredzēta, tikai gadijums iz pašas pieredzes ar manuprāt neprofesionālu apkalpošanu un arī neadekvātu salona priekšniecības reakciju uz konkrēto situāciju! Tas tā, starpcitu, mans subjektīvais viedoklis.... :))..
Lai jums izdodās!.. :))..

Skundra , 2007-04-16 11:00:14

Kur vispār atrosas šis salons??

Inis , 2007-04-16 14:34:20

Skundra....biju klāt pie jūsu sūdzības....

krisite , 2007-04-18 10:05:27

vai salons nevēlas publiskot tikai vārdiņu šai klientei, lai citi var uzmanīties,ka nesanāk tāpat! man bail!

cpr , 2007-04-18 12:49:38

a man kāds atbildēs:(?????

Inis , 2007-04-19 21:49:18

"Desire" SIA "Prototype" salons
Mālkalnes prospekts 20 - 48, Ogre, LV-5001
65021468
Skaistumkopšana, frizētavas

Hmm , 2007-04-20 08:04:04

Serviss nekāds, bet klients vienalga vainīgs!!! Bezpriģels!!!...

Zaķis , 2007-04-23 16:42:38

Izlasot rakstu Skundras es varu viņai pateikt,ka saprotu kā viņa jutās,jo es arī biju upuris jaunajai " meistarei".Sīkumos neiedziļināšos,bet ja salona samniecei patīk kā viņu vaksē viņas pašas darbinieces,tad man nav ko teik...:) Varu tikai uzrakstīt ,ka tas izskatās " izplūkāta vista" Labi, ka man arī izdevās atrast Inetu,kura mani "izlaboja"
Žēl ir tikai tās "meistares",kura pati sev ir jau paspējusi uzliek lielu, treknu "kauna-zimogu"......vieņu ieraugot uz ielas man pirmais atmiņā ataust,ka tā ir tā pati meitene,kas neprotu savu darbu no salona "Desire"....

pantera , 2007-05-06 13:17:45

jāatzīst, ka raksta autorei tomēr ir gan taisnība.
Arī mana pieredze rāda, ka pēdēejā laikā šai salonā Desire ievērojami sāk kristies kvalitāte. Klientus apkalpo neprasmīgas praktikantītes, arī frizētavā. Varbūt tad apmeklētājus vajadzētu laikus brīdināt par salona profila maiņu - turpmāk šeit varēs iegūt nekvalitatīvus praktikantu vai jauniesācēju meistarojumus, ... līdz ar to arī pakalpojumu cena varētu būt krietni zemāka.

lauma , 2007-07-31 14:47:19

Meitenes, jums vismaz paveicās, ka tikāt pie praktikantēm. Es pierakstījos iepriekš pie Ramonas un kā atnācu tā aizgāju.Jo viņa vienkārši neatnāca un mani neviens nebrīdināja. Bet tā tur it kā esot normāla parādība. Nebūtu neko teikusi, ja netīšām neizlasītu augšminēto rakstu.

Lita , 2007-11-29 21:53:48

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet