Frizieri
Esmu sašutumā pēc kārtējā neveiksmīgā friziera apmeklējuma. Izmēģināju jau kādus 3 frizierus, bet neviens nespēj realizēt manas vēlmes. Vairāk nekā pusgadu centos ataudzēt normāla garuma matus, bet pēc pašas pēdējās vizītes pie friziera tie tika brutāli nocirpti, lai gan prasīju tikai nedaudz apgriezt (pat rādīju priekšā kas un kā). Tagad mani mati vietām ir tikai 2cm gari, kaut kāds murgs. Nezinu kā vispār tagad lai tos savācu. Ikdienā mēdzu izmantot matu taisnotāju, bet tagad arī tas vairs neder. Izskatos vienkārši pēc ķēma, bet frizieri tas laikam neinteresē - galvenais, ka tik kaut kā apgriezt matus, lai saņemtu naudu. Frizūra tomēr nav krekliņš, ko tā vienkārši var noģērbt, ja nepatīk. Nāksies atkal vairākus mēnešus ataudzēt normālus matus. Tikai nezinu, kam lai vispār šeit vēl uzticos. Baidīšos tagad vispār pie kāda matu meistara iet. Vai tiešām Ogres frizieri, atvainojiet par izteicienu, ir tik stulbi, ka nerespektē klientu vajadzības? Laikam uz darbu nāk apnarkojušies, bet man jau ir apriebusies ši attieksme, kura ir zem katras kritikas. Dažkārt pat viņu sejās var redzēt to negatīvismu un riebumu, ar kādu tiek griezti mati, kas, starpcitu, ir tikai materiāls viņu šokējošām haltūrām. Pašiem vajadzētu nodzīt matus uz nulli un palaist pa skvēru publiskam izsmieklam šajā sezonā, kad galvu vairs nesedz cepures. Publisks fuj!
Varbut vaina ir tevi?Nemaceji normali paskaidrot kadu frizizuru gribi?Citus vainot jau ir vieglak,neka sevi.
Laikam vaina pašas neprasmīgajā komunikācijā un nespējā saprotami izstāstīt, parādīt savas vēlmes, ja reiz kura pēc skaita friziere nav pat nedaudz izpratusi tavu domu gājienu.
Es taču teicu, ka stāstīju un rādīju priekšā kā vēlos. Manuprāt, es runāju diezgan skaidri un saturīgi, bet ko nu vairs...Būs vien jāstaigā ar to, kas pašlaik ir. Sacerējos, ka beidzot tikšu pie kārotās frizūras, tomēr nekā.
es tik zinu, ka frizierim nedrīkst teikt, lai nogriež īsus.Tad būs gandrīz bez matiem.Ja teiks, lai atstāj garākus0 tad būs ok.
Es jau teicu, lai atstāj pietiekami garus, bet speciālists laikam šajā gadījumā vadījās pēc savām mirkļa emocijām. Nākamreiz, kad iešu, nezinu, ko lai šiem vēl saka. Jau noriebies kļūt par frizieru ekstravaganto šedevru upuri.
To, ka frizieriem ir tieksme matus griezt īsākus nekā klients vēlas esmu patiesi novērojusi.Diezgan dīvaini, viņiem taču būtu izdevīgāk atstāt garākus, lai klients atkal fiksāk nāk pie viņa griezt atkal.
Es gan esmu apmierināta ar savu frizieri Ogrē! Daudz daudz labāk nekā pirms tam Rīgā, turklāt dārgā un prestižā frizētavā. Mana Ogres friziere ir patiešām augstas klases meistare, bet par darbu prasa daudz daudz lētāk nekā frizieri Rīgā.
Ogre FRIZIERU lielpilsēta , katrā paksī kāds griezējs šķērētājs :):) Bet taisnība LABU ir tiešām maz. Nu tak būtu laiks iegalvot ka ir speciālisti kurus maina ļoti reti . Jebkurš sevi kaut cik cienošs cilvēks NERISKĒ ar trim lietām Veselība , Izskats un Tēls , prasti sakot RETI maina DAKTERI / FRIZIERI / FOTOGRĀFU trāis cilvēki no kuriem atkarīga Dzīvība , Labsajūta un Tēls :):) Pamta LABIEM speciālistiem klientūra mainās reti , vienkārši pietiek ar ESOŠIEM , ta tas ir arī labiem frizieriem no malas ņem reti , nav vajadzības. Man ar ir klienti jau 3 paaudzē , no malas nuuuu ļoti reti tāpat arī bijuši radiniece spica Ogres friziere dara :)
Nākamreiz sameklē internetā attēlu un ej ar izprintētu. Nopietni. Frizieris nav Grāfs Kaliostro, un viņam nav jāuzmin, kas ir "pietiekami gari", ja klients detalizēti nepaskaidro.
Ja nezini ,ko gribi tad staigā kā putnu biedēklis vasarā tas ir aktuāli
nabaga frizierīši, lai Dievs pasargā no tādām klientēm!
Kāpēc neko neteici tad kad viņa paņēma šķipsnu un grieza īsus? Saprotu, ka griezumam neizsekosi, bet garumu taču var novērtēt? Žēl, ka tev tā...
Pati vien ir vainiga.Paskaidrot neprot un neredz ko dara frizieris ar vinas matiem.Tu gan esi divaina.
varoņus studijā
Šitādas kazas kā Tu, nedod Die's pieņemt! Gan jau nekonkrēti izteicies vai pateici - dariet, ko gribiet, beigās tēlo neapmierināto un nelaimīgo. Kāpēc man visi frizieri nogriež tā, kā man patīk? Pat tad, ja es saku, lai dara ko grib?! Nost negriež, gluži pretēji, saka, ka skaistus, garus matus nedrīkst griezt.
Pilnīgi piekrītu! Arī es krietnu devu nervu ieguldīju, meklējot Ogrē labu frizieri. Tagad matus griežu Rīgā, un pat, ja man ir jāsamaksā 2x dārgāk, nav jāraud par izķēmotu frizūru.
Par Ogres frizieriem runājot (ir jau izņēmumu, es ceru) šķiet, ka viņi frizieru skolas ir absolvējuši 1988., un vairāk par 2 veidu frizūrām nogriezt neprot, stāsti cik gribi, gala rezultāts ir viens un tas pats :)
Ir jau izcili meistari, kas straadaa gan Riiga, gan Ogree. Diemzheel, pie vinjiem pieraksts ir paaris meeneshus uz priekshu... :)
Tas jau nav traucēklis. Apgriez matus un uzreiz pieraksties uz nākošo reizi.
Pūce : JOKO ! 99% Ogres frizieru VISPĀR neko izņemot "Ātros kursiņus" nav absolvējuši. To es zinu labi pēc tā ka FRIZIERMEISTARA kvalifikāciju tikpat kā neviens nav spējīgs saņemt:):) Kā vairums šādu specu Latvijā absolvē visādas kaktu skoliņas kaktu kursiņus utt. vietas kuras nav spējīgas izdot jelkādu vēra ņemamu kvalifikācijas papīru :)
Luni un citi ar Ogres frizierēm neapmierinātie! Nieki, ko Jūs rakstāt! Ogrē IR lieliskas meistares, kas seko jaunākajām tendencēm un regulāri brauc uz RĪgu apgūt jauno! tiešām meistari nav pieejami tūlīt, kā sagribas jaunu griezumu, un jāprot arī sarunāties - SAPROT, ko klients vēlas!
vienmēr apmierinātā
UN lunis ir tas 1% kas visu vienmer zin un mak!
gan jau shampja pudelju apaksas uz acim un tuznas uz rokam!
un protams bibera plakats pie sienas!
Milie klienti, es esu friziere ar lielu stazu, un pierakstu menesiem uz prieksu, par ko jus te runajat. Katram meistaram ir savs klientu loks, un tas kas pats neko nesaprot un tik doma ka visu saprot, ta ari klejo meklejumos. Vai jums ir savs patstavigais ginekalogs, savs gimenes arsts , savs suvejs, ja jums tadu nav tad par ko jus vispar runajat. No malas smiekligi, paldies dievam neesu Ogres meistars.