Ogres baseina grīda

Labdien! Man ģimenē ir notikusi nelaime, viens no radiniekiem Ogres Baseinā ir lauzis kāju dēļ baseina gludām flīzēm, uz kurām viņš ir paslīdējis. Diemžēl ir arī paziņas, kuri arī bija aculiecinieki šādiem līdzīgiem incidentiem, kas notika ar citiem cilvēkiem. Arī man, pavisam jaunam esot, ne vienu reizi vien ir ļodzījušās kājas dēļ nepiemērotām flīzēm, kas ir Ogres baseinā. Domāju, ja būtu veikta statistika, cietušo skaits varētu būt diezgan paliels. Gribētu pacelt šo jautajumu diskusijai, jo baseins varētu nomainīt gludās flīzes uz grubuļainiem, vismaz tur, kur cilvēkie no dušām iet uz baseina kāpnītēm. Saprotams, ka tās ir liekas izmaksas un es nevaru neko pieprasīt no baseina, BET varbūt arī OGRENET varētu vērsties ar šo ideju/rekomendāciju baseina īpašniekam. Tomēr ir ļoti žēl, ka vecāks cilvēks, gribot uzlabot veselību baseinā, rezultātā nonāk ar lūzumiem slimnīcā.

Ilga , 2013-03-05 20:52:40

Jāvelk gumijas čības kajās.

delfa , 2013-03-05 21:41:26

A no baseina Jūs uzreiz izlienat ar gumijas čībām arā, aizejot vien uzvilkt savas čībiņas ir ļoti liela iespēja salauzt visu iespējamo!!!

Ilga , 2013-03-05 22:01:31

man pazina roku salauzeja basejina!!

!!!!!!!! , 2013-03-05 22:07:27

Nav tur nekas tik briesmīgs, nevajag pārspīlēt. Čībiņas noliek pie baseina tuvāk un viss ok. Cik gadus baseinu apmeklēju un nekas, pagaidām visi kauli savas vietās. Es zinu vienu sievieti, kura mājās interneta kabelī sapinās, nokrita un kāju salauza- ko šajā gadījumā darīt? Nelietot internetu? Kājas un rokas lauž daudzi un dažādās vietās, īpaši vecāki cilvēki, jo kauli trauslāki un kustības neveikākas. Vai tapēc baseinu klapēt ciet. Nevar vainu vienmēr meklēt citos. Baseinā flīzes ir ok. Čības ar šipiem un uz priekšu.

delfa , 2013-03-05 23:04:29

Nav tur nekas tik briesmīgs, nevajag pārspīlēt. Čībiņas noliek pie baseina tuvāk un viss ok. Cik gadus baseinu apmeklēju un nekas, pagaidām visi kauli savas vietās. Es zinu vienu sievieti, kura mājās interneta kabelī sapinās, nokrita un kāju salauza- ko šajā gadījumā darīt? Nelietot internetu? Kājas un rokas lauž daudzi un dažādās vietās, īpaši vecāki cilvēki, jo kauli trauslāki un kustības neveikākas. Vai tapēc baseinu klapēt ciet. Nevar vainu vienmēr meklēt citos. Baseinā flīzes ir ok. Čības ar šipiem un uz priekšu.

delfa , 2013-03-05 23:10:19

delfa , 2013-03-05 23:16:26

Pareizās čības jāvelk kājās,nevar būt pilnīgi gluda vai nonēsāta zole apavam .

Udens , 2013-03-06 07:41:46

Normāli ir būtu paredzēt , ka kādam čībiņas nebus līdzi, vai kāds čībiņas neuzvilks.
Nav normāla situācija, ka flīzes slīd.
Tasir tas pats, ka ziemā nekaisīti trotuāri, tad arī var teikt : "uzvelc ziemas zāpakus ar ziemas riepām, pirms ej ārā?!"

BB , 2013-03-06 08:37:01

BB pēc tevis ilgojās krievu armija uz diviem gadiem

. , 2013-03-06 09:09:31

Nū, čībām vajadzētu būt. Zin kā, sēnītes un tā..

Jāzeps , 2013-03-06 09:49:50

kas tad nu? Ogres baseinam parādījušies konkurenti? :)))
bērni gadiem apmeklē šo vietu,viss ok...bet textā esi mazliet saputrojis dzimtes(c.0 man, jaunam esot:))...(tam gan nav būtiska politiska nozīme:))
nekādas flīzes nepalīdzēs slimiem ar galvu

zefīrs...to Ilga , 2013-03-06 10:32:15

Jā, nedaudz protams slidens ir, jābūt uzmanīgam-tieši tapat,ka uz ietvēm ziemas laikā!!!

Būsim saprotoši un saudzēsim viens otru...

Lapsiņa... , 2013-03-06 10:33:13

Kā čībiņas nebūs līdzi?! Noteikumus palasi. Čībiņām noteikti ir jābūt. Neievēro drošibas pasākumus-jāliek kaja ģipsī.

to BB , 2013-03-06 12:39:52

man pazina roku salauzeja basejina!...........................Pārsmējos par šo komentu:D:D salauzēja.....basejina....:D

.. , 2013-03-07 10:03:03

ja gludās flīzes nomainīs uz grubuļotajām, tad visticamāk būs kāds, kurš aiz grubuļiem aizķersies un būs jauna diskusija...

vilcene , 2013-03-07 15:28:33

Baseinā līdzekļus varētu ietaupīt ja būtu tikai baseina pārzinis nevismedmāsa kura visu darba laiku atsēž.Labuma nekāda. Saprotu,ka baseina pārzinis ir ar sporta akadēmijas izglītību kurš prot sniegt pirmo palīdzību.Kauns skatīties divi peldētāji baseinā bet trīs skatītāji ieskaitot apkopēju kurai tur nevajadzētu atrasties.

Apmekletāja. , 2013-03-09 10:23:06

Piekrītu iepriekš rakstītājam.

AINA , 2013-03-09 10:31:47

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet