vārpas biezpienmaizītes...

cawa visiem...vai jums nav tā gadījies ka nopērkat vārpas produkciju un iekšā ir kzs nevēlams??man piemēram bija tā ka vārpas biezpienmaizīte atradu tādu pamatīgu akmentiņu...nu es jau nesuudzējos...

linulix , 2007-03-27 22:09:57

nu vai ziniet, ja jau par Vārpu ir runa, man arī bija gadījums- pareizāk manā ģimenē- nopirkām Vārpā torti un devāmies brīvdienās uz laukiem, vakarā, jauki ēdot vakariņas, sagriežam kūku saliekam sķīvīšos, un ko ieraugam- kūkas biskvīts jau zaļš palicis, ne tā ka dažās vietās, bet pilnīgi viss, intersants fakts ir tas, ka biezpiens, kas bija apkārt un starp- pilnīgi svaigs- un kūka smuki apkaisīta ar biezu kokosriekstu kārtu- tā teikt lai neredzētu kas tur iekšā- jā laikam jau sen sanitārā inspekcija Vārpu nav apciemojusi.... Un paldies Vārpai par izbojāto vakaru.... laikam jau turpmāk jālūdz pārdevējas pārgriezt kūku uz pusēm, pirms iegādājas.... :(

rainbow , 2007-03-28 08:57:00

a warbūt tā bija pārtikas krāsviela ??? :D

praids/rainbow , 2007-03-28 09:11:54

nu nezinu, bet tie, kuri paspēja nogaršot, īpaši laimīgi nebija- negaršoja....

rainbow/praids , 2007-03-28 09:23:35

Arī es vairs tur nepērku tortes, jo nopirku zemeņu torti- tā bija esences pielieta, ka nevarēja ēst!Agrāk kūka Santabarbara ,bija garšīga, tagad smags, biezas biskvīts, pa vidu kleķains pildījums .Nu nav vairs tā kvalitāte !
Ļoti slikti, ka Ogrē reti kur var nopirkt Staburadzes tortes!Arī Elvī nav garšīgas!Citi jūsmo, bet mums nepatīk!

Zuze , 2007-03-28 10:02:23

man gan loti garso vaarpas produkcija!bet paardeveejas jau nav vainiigas,ka cepeeji taadi,nekaadi speciaalisti!jaa, protams zeel,ka sanaak nopirkt to kas nav svaigs,bet aizeju uz turieni,kautvai pamielot acis uz vaarpas skaistuleem!pardeveejas-DIKTI PATIIKAMAS!!!

gardums , 2007-03-28 11:10:36

man ļoti garšo biezpienmaizīte ar apelsīniem,tā tiešām izdevusies viņiem!iegriežos tur katru dienu,jo maizi nemaz citur nepērku.un arī santa barbara ir o.k.jā,piekriitu,ka pārdevējas tur ir pašas skaistākās un komunikablākās!man pat durvis atvēra,jo rokas bija aizņemtas ar lielo kliņģera kasti, paldies viņām!

BULCINŠ , 2007-03-28 11:24:16

Varbūt!Bet tā kā es reti ēdu šādus našķus, tad gribu ļoti kvalitatīvus!

Zuze-gardumam un Bulciņam , 2007-03-28 11:42:42

Ja ir problēmas zvaniet uz PVD uzticības tālruni ! Visa informācija www.pvd.gov.lv

realists , 2007-03-28 11:46:07

jā, atzīšos, arī es iepriekš augsti vērtēju Vārpu un tās izstrādājumus, bet pēdējā laikā esmu vīlusies un ne tikai "zaļās" tortes dēļ, vienkārši tur vairs neiegriežos... :(

rainbow , 2007-03-28 13:09:25

ja gribas loti kvalitatiivus nashkus,ir jacep pashiem!ja jau laiks ir seedeet internetaa,tad jau nashku gatavoshanai arii atradiisies!!!paldies!

karalis , 2007-03-28 13:31:53

Jā , diemžēl kvalitāte kritusies, vel pirms gada bija tiri neko, bet tagad ar tiem gardumiem ir kā ir. Maize piepūsta un nav vairs garšas un pildijumi ar ta ka nu kuro reizi.. žēl , loti zēl, jo iegriezties Vārpā vairs īpaši negribas..

naaa , 2007-03-28 14:32:30

mēs Vārpā nopirkam zemeņu torti un braucam ciemos, sākam ēst un vienam no... žvačka tortē - iekšā!!! vairāk negribējas nekā :((( , pēctam
vienu dienu (nedēļu iepriekš) pasūtīju kūciņas, atnācu norunātajā laikā pakaļ, bet pārdevēja "laipni" ļoti žēl bet kāds kaut ko nesaprata viss ir izpārdots
piedodoiet - atvainojiet bet tas bija pēdējais pīliens vairāk es tur neeju un citiem neiesaku.

žvačka :((( , 2007-03-28 14:42:19

nav ko maizītes un kūkas ēst. sulas labāk pateciniet ;)

ūesbē , 2007-03-28 18:30:48

varbūt vienam no...mutes pasam izkrita "žvačka"...kautkā neticās,kautko jūs pārspīlējat!

žvačkai , 2007-03-28 18:31:40

tas gan,tagad tikai bērzu sulas dzert!!!staigāt svaigā gaisā un likt mieru klačām,no kurām tikai paši uzvelkamies!jauku vakaru!!!

taaalaak , 2007-03-28 18:36:28

paēdušām pelēm pat milti rūgti....;)tas uz niķīgajiem patērētājiem`;)

visu cieņu , 2007-03-28 18:41:02

Jumī vēl normāla konditoreja.Vārpa iet uz galu.

pičs , 2007-03-28 20:03:28

jumī?tur toč nav nekā normāla...

kaads , 2007-03-28 20:49:44

man jau liekas ka var normālus izstrādājums nopirkt gan jumī, gan vārpā, gan elvī, tikai jāzin ko pirkt, a visādas šaizes var gadīties da jebkur....

vilcene , 2007-03-29 09:24:07

tas gan!

piekrītu , 2007-03-29 11:50:32

ja ogree buutu staburadze,arii taas izstraadaajumi nebuutu labi,man liekas ka dazi ir paareedushies un vienkaarshi tagad tievee,tapeec taads naids uz konditoreju kaa taadu!

staburadze , 2007-03-29 11:53:07

nu bet protams, ēdīsim tik kūkas ar zaļu nokrāsu, ar akmeņiem un citām lietiņām iekšā, un saviebtu seju slavēsim cik viss ir jauki arī pārdevējas lieliskas un izpalīdzīgas (pienāk klāt tikai pēc sirsnīgas izpļāpāšanās ar citām).... kaut kā gribas tomēr to kvalitāti- Vārpai, Elvim, Staburadzei vai kādai citai kondetorijas izstrādājumu tirdzniecības vietai...

visiem , 2007-03-29 16:22:57

Man garšo Ozoliņa konditorejas izstrādājumi...

me , 2007-03-29 16:26:20

Ir daži našķi,kuri man garšo Ozoliņa konditorejā (ābolmaizīte un krēmšmite,un ,ja ga\las pīrāgiem nav salda mīkla,tad tie arī),garšo siera torte Elvī,Vārpā arī iepērkos.tur patīk mājas torte un bulciņas.Un nekur nav gadījies nopirkt vecu izstrādājumu.Noprasu skaidri un gaiši,kad ceptas.Ja šodien,ņemu ciet.

lille , 2007-03-29 18:09:53

salaati vaarpaa ir pashi nammiigaakie,arii bulkas un citi gardumiir oki doki!

salaats , 2007-03-29 18:18:45

Lasījām šīs atsauksmes. Daudz kas ir ņemams vērā, kā, piemēram, Santa Barbarā par biezu biskvīta kārta varētu gadīties, taču tā viennozīmīgi nav vadības vaina liekot uz kaut kā ekonomēt, bet neprofesionāla darbinieka darba auglis. Mēs cenšamies darīt visu, lai visa mūsu produkcija garšotu pēc VĒL, diemžēl ražošanā, kur nodarbināti vairāki desmiti cilvēku ir grūti "nekļūdīties". Daudzi blakusfaktori ietekmē galaprodukta garšu, ne tikai darbinieka noskaņojums veidojot kārtējo izstrādājumu un izejvielu kvalitāte, tā paša biezpiena, kas uz vasaru klūst nelietojams termiskā apstrādē, bet arī tas, ka agrāk bija zāle zaļāka un debesis zilākas. Tāpēc ļoti atvainojamies tiem cilvēkiem, kas nav saņēmuši laikā vai pavisam citu/savādāku pasūtījumu, gadījies kāds brāķis, lūdzu nākat, lai lemtu par "nesmukumu" kompensāciju. Mēs esam ieinteresēti jebkādas kļūmes novest līdz minimumam. To var izdarīt tikai konkrēti, "uz karstām pēdām" rīkojoties, atnesot nekvalitatīvo izstrādājumu. Tikai tā var atrast vainīgo vai "vājo ķēdes posmu" un novērst cēloņus, lai nerastos nepatīkamas sekas turpmāk. Maz ticams, tāds fenomens, kā salds biskvīts var palikt zaļš? Lai gan nav izslēgts arī tāds gadījums no miljona vai tā pati "žvačka". Nu nav mūsu kolektīvā tik aprobežotu vai naidīgi noskaņotu darbinieku pret uzņēmumu, lai speciāli "ieveidotu" produkcijā kožlenes, cigarešu galus, uzpirksteņus u.c. "blakus produktus", par ko ir nācies dzirdēt gan masu medijos, gan anekdotēs.
Centīsimies būt "garšīgākais", no vietējiem iedzīvotājiem aizsniedzamajiem uzņēmumiem, kā arī pievilcīgākais cenas-kvalitātes attiecības kategorijā. Lai Jums labi garšo!
Vadība-administrācija

Vārpa , 2007-03-30 09:53:08

vārpa nebūt nav sliktākais veikals,tur vienmēr skan jauka mūzika,smaidīgas meitenes!nedomāju,ka viss ir tik melns,kā izskatās...!arī es reiz veicu pasūtījumu pa telefonu.man bija pasūtīts kliņgeris,neatnācu laikā pakaļ,atnācu uz vakaru,protams, ka klinģeris bij izlikts tirgošanā.pārdevēja laipni paskaidroja,ka var piedāvāt man ko citu,piem.tādu pašu kliņģeri tikai bizes formā.biju apmierināts,jo tas vel bija silts,jebkurā situācijā var rast risinājumu!protams,ja tu cilvēks ienāc pats ar pārakmeņojošos seju veikalā un diezko pats neesi laipns un pieklājīgs,tad es domāju,ka diezvai pārdevēja tev smaidīs,arī vinjas ir cilvēki un tu neesi vienīgais kas tur iegriežas,kurš savu žulti tur izgāž uz veikala pārdevēju...takā,būsim laipnāki,iecietīgāki viens pret otru!

sisenis , 2007-03-30 12:10:53

paskaidroju Vārpas administrācijai- zaļs nozīmē sapelējis, izskatījās, ka ticis izmantots vecs biskvīts, jo pildījums bija svaigs, ja būtu to atklājuši pilsētā tad noteikti būtu nesuši atpakaļ, bet tā, kā bijām laukos tad tas nebija iespējams.

rainbow , 2007-03-30 13:14:55

man vairakas reizes Varpa ir nacies iegrabties vecas,cietas bulcinas,kuras jau bija janoceno.Es vel paprasiiju vai siis ir shodienas,bet vina man atbildeeja ka shodienas,bet iedeva man vienu bulcinu cietu un otru mikstu.Es domaju ka vinai bija abas bulcinas tad jadod cietas,ja jau negrib nocenot.Vai arii abas mikstas

bulcina , 2007-04-02 23:17:27

bulcina: Droši nesat atpakaļ vecas un cietas bulkas. Dažādi brīnumi ražošanā notiek arī tādi, ka vakardienas bulciņa ir mīkstāka par pirms stundas no krāsns izvilkto, kurš nebūt nav brāķis. Ņemsim vērā un risināsim cieto bulku jautājumu.
rainbow: visādi analizējām veca biskvīta iespējamību, taču tāda iespēja var pastāvēt tikai un vienīgi teorētiski. Praktiski tādi apstākļi mūsu ražošanas apstākļos nevar notikt. Lūdzu informēt administrāciju, vismaz telefoniski, nākamājā darba dienā, lai varētu veikt operatīvu apstākļu noskaidrošanu un pie mūsu vainas vismaz uz nākamajām/citām brīvdienām mēs jums varētu uzsaukt līdzvērtīgu kvalitatīvu produktu.

Vārpa , 2007-04-13 09:32:55

vārpai.
oki, nākamreiz, ja kas tāds gadīsies, noteikti ziņošu, bet šoreiz lai nu paliek... bet, protams, paldies! :)

rainbow , 2007-04-16 15:08:00

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet