Udens skaitītāji
Vai ir kāds izdomājis,ka ūdens skaitītāju maiņa ir zelta bedre,jo samainīt vienu skaitītāju maksā 5 Ls +pārbaude 5Ls No iedzīvotājiem tie plēš 15 Ls ,ja liek lietotu skaitītāju,bet tas lietotais ir jau piecas reizes apmaksāts ,tātad jāatstāj to īpašnieka,bet tie speci tikai maina to kuru es jau sen esmu apmaksājis Vai es te kaut-ko nesaprotu.Vai mēs visi esam ANTINI?
Kas tev par tādu ciparu maina lietotus skaitītājus? Ls 5 par vienu - domāju, ka tas ir lēti. Ja gribi, vari pats ņemt nost, vest uz Rīgu verificēt par kādiem 2 latiem un likt atpakaļ, bet par ceļu samaksāsi vairāk. Tā ka nečīksti...
Cik tas QWERTY IR GLUPS nedod dievs ka būtu tādi visi
Tu gadījumā neesi no Ķeguma? Stiliņš tevi nodod...
Kaut kas murgains..kur rāvi tādu cenu un tekstu...nomainīju tikko par Ls6 un viss.
1.Ūdens skaitītājs ir mēraparāts pēc kura rādījuma tiek aprēķināta maksa par patērēto ūdeni un tāpēc tas noteiktajos laikos ir jāpārbauda, lai nevienam nebūtu pretenzijas par tā rādījumiem.
2. Ja J-is negrib būt ANTINS, tad katrā pārbaudes reizē pērc jaunu skaitītāju (apm.10-12 Ls), maksā pārejos maiņas izdevumus . Un tas nekas, ka par parastu skaitītāja maiņu samaksāsi dubultā, toties varēsi mierināt sevi ar domu, ka neesi "antiņš"!
BONUXam paldies par atbildi,bet vecos skaitītājus atpirks firma,kas nodarbojās ar maiņu?
Antikvariātā nodod, mudak...
Bite cik tu gudrs iesaku muti izmazgāt ar ziepēm citādāk var materializēties
Lai tik materializējas. Kas vainas kastrēta sivēna gaļai?