Bites tarifu plāns 5,55
Notikums ir šāds,uz savu tālruņa numuru saņēmu ziņu no Bites;Mūsu drošības sistēma uzskata,ka tava pakalpojumu lietošana ir aizdomīga,ja tā turpināsi pakalpojumi tiks atslēgti.Drošība pirmajā vietā.Bite.info1601.Uz mirkli apstulbu,tad nolēmu uszvanīt,lai noskaidrotu,ko esmu Bitei nodarījusi.Visi mani rēkini ir apmaksāti,tarifs bezlimita,tatad pārsniegts nav.Saruna neko nedeva,uz maniem jautājumiem operatore atbild,ka telefons domāts zvanīšanai un ziņu sūtīsanai.Nu saprotu vēl jo mazāk,kas notiek.Zvanot trešo reizi un runājot ar trešo operatoru beidzot sapratu,ka esmu neērta kliente,jo daudz zvanos.Bet tāpēc taču ir šis bezlimita tarifs!Pirms pieslēdzu šo tarifu Bites kompānijā noskaidroju,ka zvanīt varu neierobežoti un visos tīklos,tāpēc atteicos no Tele 2 un Lattelekoma pakalpojumiem.Nu protams,ka zvanu ir vairāk,kā pirms tarifa pieslēguma,jo trīs dažādu operatoru vietā izmantoju viena pakalpojumus.Domāju,ka kompānijai tas jāsaprot,citādi reklāma par šo tarifu plānu un pats plāns ir klaja krāpniecība.Ja vēl kāds ir nonācis šādā situācijā iesaku griesties pēc palīdzības Patērētāju tiesibu aizsardzības asociācijā.Pakalpojuma sniedzējam nav tiesību nedz uz aizdomu ,nedz iedomu pamata apvainot savus klientus,nepamatoti liegt pakalpojumu vai atteikties kontaktēties un izvairītiea sniegt paskaidrojumus par radušos situāciju,jo vairāk,ka situācija ir pašas Bites radīta.
Ta jau ir klaja nekauniba!!!Man ar ir sis pakalpojums.Saku piedomat,jo runaju vairak,neka ar veco tarifu.Bet tapec jau es piesledzos sim tarifam,ka bes limita.
Slinkums lasīt tavu spamu. Divos vārdos vari uzrakstīt?
Mans stāsts ir identisks, tikai ar turpinājumu - bite slēdza manu numuru!! Pirms tam īsziņa, protams zvanu, prasu, neviens neko nezin, lai es palasot viņu godīgās lietošanas noteikumus. "Godīgās lietošanas noteikumi" starp rindiņām nozīmē to, ka uz citiem tīkliem zvanīt ir ļoti ļoti nevēlams, ilgāk runāt arī ir ļoti ļoti nevēlams, bet atzvanīt o kartei, zelta zivtiņai vispār ir nāves grēks, jo tā noteikti ir klaja ļaunprātība un jau iepriekš rūpīgi plānots noziegums pret biti. Bet to neviens no bites nepateiks!!! Visi - gan sazvanītie neko nepaskaidro, bites veikalā, kur jāraksta paskaidrojums - arī neko nezina un pēc šī paskaidrojuma arī tika slēgts numurs, ar visu vēl nenomaksāto telefonu (nezinu, kā viņi to risinās), beigās uz e pastu atsūtot ļoti murgainu paskaidrojumu, jeb citēšanu no viņu noteikumiem par maršrutēšanu - kas tas ir????, netipiski garu sarunu ilgumu, utml. Bet tāpēc jau izvēlējos šo pieslēgumu, lai nebūtu jālieto 3 numuri, katram tīklam savs. Tāda ir šī cita kompānija, tagad uz mega priekiem skatos pavisam citā kontekstā. Tiešām "mega prieki". Tā kā neesmu darījusi neko aizliegtu vai savādāku kā agrāk, tad pārsūdzēšu šo patērētāju aizsardzības birojā. Uzmanieties no bite 5,5!!!
Es jau uzrakstīju iesniegumu PTA.Pati saprotu,ja manu pārkāpumu nevar noformulēt un man pamatoti pasniegt,pat viņu jurists,tad tāda arī nav.Es arī pieprasīju rakstisku atbildi.Ja telefonu atslēgs,tad mainīšu operatoru un griezīšos tiesā pieprasot morālā kaitējuma atlīdzību.Saskatīs tur kaitējumu vai ne,bet Biti pčakarēšu.Ja mēs savāktos vairāki,manuprāt būtu pagvisam labi.
Bites operators čakarē savus klientus.Piedod,īsāk nevaru.
Viena rakstīs iesniegumu patērētāju tiesību aizsardzības asociācijai, otra - birojam... Kāpēc centram nerakstāt?
Būtība jau nemainās,galvenais ir fakts,ka cilvēki negrib samierināties ar nekrietnībām.
Qwerty,tu gan nemainies,redzi to ko gribi redzēt,dzirdi tikai to ko gribi dzirdēt.
Skaidrs, ka operatoram izdevīgāk, ka šitādas klientes pāriet pie konkurentiem. Lai no ZZ vai LMT atzvana uz Bites telefoniem vai stundām ilgi audzē bonusus...
Klienti nav ne šādi ne tādi,viņi ir vienkārši klienti.Un bezlimita tarifs ir pašas kompānijas radīts.Klients nav atbildīgs par starpkompāniju kariem.
Teiksi, ka nav negodīgu klientu?
Nezinu ko nozīmē negodīgs klients.Ja tā ir,tad tas ir japierādā,nevis jāatrunājās nesaprotamām frāzēm.Jebkuru parkāpumu var nosaukt vārtā.Un par to vai bezlimita tarifu ieviest vai nē ir jadomā kompānijai un līgumā ir janorāda cik stundas un kādos tīklos klients drīkst runāt.Tikai tad tas vairs nebus bezlimita pieslēgums nebūs tā konfekte ar ko var ievilināt klientu.Man pašam arī četru operatoru vietā tagad ir viens un man nav jāskatās uz kadu pieslēgumu es zvanu.Galvenais lai pati kompānija ir godiga un nemaina noteikumus pēc saviem ieskatiem un kad ienāk prātā .Viss kas runāts ligumā ir jāpilda abām pusēm,variantu nav.
Nedrīkst:
Zvanīt un sūtīt SMS un MMS, kuru mērķis nav saziņa;
izmantot mūsu pakalpojumus komerciālos nolūkos vai ar mērķi gūt peļņu;
izmantot mūsu pakalpojumus, lai gūtu labumu no Bites vai citiem operatoriem;
izmantot klientam domāto telefona numuru, pārkāpjot Bites līguma noteikumu 12.1.5. un 12.1.6. punktu, tajā skaitā pārdot to citam lietotājam;
pakalpojumu lietošanai izmantot ierīces, kuru izmantošana Latvijā ir aizliegta;
veikt vai saņemt izsaukumus vai maršrutēšanu, izmantojot klientiem paredzētus pakalpojumus vai numerāciju, kā rezultātā rodas nelietderīga vai mākslīga noslodze,kas izpaužas kā vienveidīgi izsaukumi klientam neraksturīgā apjomā vai savienojuma ilgumā vai izsaukumi, ko rada Latvijā vai ārvalstīs esošs galalietotājs vai pieslēguma punktam pievienota iekārta.
Pilnīgi piekrītu Valteram! Skaidri apzinos, ka Bites pakalpojumus neesmu lietojusi negodprātīgi, bet bite neko nepaskaidrojot lauž līgumu, turklāt - jau nosauc mani par negodīgu klientu! Tāda ir tā bites politika. Tā vietā, lai piezvanītu un sakarīgi visu pamatotu un piedāvātu citus risinājumus, ja pašu izdomātie nosacījumi ir ar slēptajiem ierobežojumiem. Neesmu pārkāpusi nevienu no "nedrīkst", bet bite to nedzird.
Ar LMT pieslēgumu BRĪVĪBA ir tieši tas pats... Bite nav vienīgā.
Nedrīkst:
"Zvanīt un sūtīt SMS un MMS, kuru mērķis nav saziņa;"
pipec vienkārši:)))
Kas ir? Par sarežģītu tavam īsajam prātiņam?
Vai šito: "...veikt vai saņemt izsaukumus vai maršrutēšanu, izmantojot klientiem paredzētus pakalpojumus vai numerāciju, kā rezultātā rodas nelietderīga vai mākslīga noslodze,kas izpaužas kā vienveidīgi izsaukumi klientam neraksturīgā apjomā vai savienojuma ilgumā vai izsaukumi, ko rada Latvijā vai ārvalstīs esošs galalietotājs vai pieslēguma punktam pievienota iekārta" var izskaidrot normālam cilvēkam saprotamā valodā????
Es neko citu arī Bitei neprasīju,kā saprotamā valodā paskaidrot manu vainu.Uz ko saņēmu atbildi,ka kompānijā neviens to nevarēs.Ja manam noziegumam nevar atrast vārdu,tad tā nozieguma nemaz nav,lūk par ko ir runa.Un ja kāds man gribēs ko stastīt par maršrutēšanu,tad es vēlreiz saku,ka nesaprotu par ko te runā.Visiem aizliegumiem jabūt noformulētie saprotamā un valsts valodā.Man nav nekur jameklē apslēpta doma,zemteksti un vēl nezin kas.Pat ja es būtu 100 gadīga tantīte ar 3 kl.izglitību,man ir tiesības sanemt paskaidrojumus man saprotamā teksta.Toties mans pienakums ir apmaksāt rēkinus laikā un pilnā apjomā.Ja viņu ,tas ir Bitenieku,vēlmes būtu likumīgas,tad ticiet man,teksts būtu uzrakstīts saprotami un parkapumi tiktu noformulēti skaidri un korekti.Visa tā problēma slēpjas apstaklī,ka paši pārkāpj likumu un izvirza nepamatotas prasības,kuras izteikt skaidri un skaļi baidās,jo par to var saukt pie atbildības.
Vai Bitei nav tulku un juristu? Tad jau tūlīt būs kapec.Tas teksts izklausās tā ,kā datorā tulkots .Katrs vārds ir saprotams,bet kopā saliekot nekas nesanāk.Ja tādā tekstā atrakstās,tad to nesapratīs pat Nobela laureāts.
Paši parakstījāt tādus līgumus, tagad tulkus pieprasāt?
Līgums tiek parakstīts par pakalpojumu, nevis pakalpojuma ierobežojumu brīvu interpretāciju no bites puses. Tā kā būs vien tie tulki jāmeklē.
esmu pamanījusi tiklīdz pieslēdzu brīvību, tuvākajiem metu nost un atzvanu.
Nekādu draudu nav bijis, ir noteikts bez limita, tātad bez limita, esmu jau diezgan palsens klients, laikam tāpēc mani neaiztiek :D
Pārejiet uz LMT problēmu nebūs, dzīvoju mierīgi, zvanu cik gribu :D
Vai tā ir oficiāla Bites komunikācija ar klientiem vai pašdarbība?
Nesaprotu, par ko jūs te vāraties....
Man ar ir Bite 5.55, runāju ļoti daudz un arī atzvanu, taču nekādu ierobežojumu no Bites neesmu saņēmusi.Esmu ļoti apmierināta.Gan arī attieksme no Bites ir ļoti pozitīva. Pirms tam bija TELE2 pieslegums, taču ar tādu murgainu kompāniju vairs nav nekādas vēlēšanas sadarboties.
LG komentārs ir no Bites?:D Pašreklāma un vēl konkurentu nomelnošana..:D Par šito vajadzētu bez tabu uzrakstīt,lai noskaidro.Ja jau Bite sevi pozicionē par tik draudzīgu kompāniju,tad lai draudzīgi neatslēdz un paskaidro loģiski,kas ko nodarījis.;)
Kety!
Vai tiešām tu domā, ka apkārt visi māk tikai nomelnot?
Manuprāt arī labus vārdus ir pelnījusi šī kompānija.
Vari arī sūtīt BEZ TABU, tad varēšu par tevi pasmieties ;)
LG raksta:Vai tiešām tu domā, ka apkārt visi māk tikai nomelnot?
Labs! :D Un ko tu pats rakstīji savā komentārā par TELE2??:D murgaina kompānija? Tie skaitās labi vārdi? Pats esi viens no tiem,kas tikai nomelnot māk.:D Padomā pats ko raksti.
es eju prom noi bites! shitadi te krapt klientus
Nē, sapņaina kompānija, vai ne?
visi VIņI (oparatori) ir bāžami vienā katla - neviens nav bez grēka.
Ilgus gadus biju LMT klients un par laikā nenomaksātu parādu par mazcenas tel.iemta kredītreformā. Nu tādu cieņū man izrādija kā daudzpatsmit gadus vienmēr laikā nomaksātu rēķinu klientam...vot tas ir pipec!
Tagad esmu pie Bites un pagaidām cieņu man izrāda.
Esmu mierīgs.
Es arī esmu Bites klients nu vismaz 10 gadus.Pie tam uz manu vārdu Bitē ir reģistrēti 3 numuri,tā sacīt visai ģimenei.Tas netraucēja uz vienu no numuriem ,kura tarifs ir bezlimita ,atsūtīt draudu vēstuli,ar tiem pašiem maršrutrējumiem un vēl nezin kādiem sūdiem,no kā nesapratu ne vārda.Paskaidrojumus atteicās sniegt,tik lasīja tos murgus no mājas lapas.Vēl nav numurs atslēgts,bet ja tā,tad visus trīs numurus pārformēšu pie cita operatora.
http://www.sudzibas.lv/bite-c25808.html
Man ir ZZ nolimits prieksapmaksa, dienā runāju ar citiem tīkliem ap 5 h un man nekas nav atslēgts!!!
Ne jau par to piedraud ar atslēgšanu, ka daudz runā. Nevajag jau arī par nevainīgiem jēriņiem izlikties.
Nu tad pasaki ,par ko tad,ja esi tik gudrs! Ja pati Bite nevar to teikt,tad saki vismaz tu!Ja par maršrutēšanu,vai ko tamlidzīgu,tad tas ir tas pats nekas.
Esmu pensijā un no telefona iespējām interesē tikai zvanīšana un loti reti sūtu kadu ziņu.Zvanu visbiežāk māsai,kurai ir Tele-2 un Lattelekoma pieslēgumi.No Bites saņēmu draudu vēstuli ar standarta tekstu,kā tai pirmajā sūdzībā.Kad zvanīju info.arī neko nevarēja paskaidrot.Numurs gan nav atslēgts,bet ir brīdinājums,ka ar 1.febr.var tikt atslēgts.Vot pasakiet man par ko,ja kāds ir tik gudrs.
Bitei ir dziļas problēmas ar šo tarifu,nepārdomātas politikas rezultatā situācija ir tāda,ka jāatsijā visi,kas runā citos tīklos.Ir pieslēgta automātiskā kontrole un kad kaut kāds atvēlētais limits citiem tīkliem ir izsmelts,automātiski tiek izsūtītas draudu vēstules.Likumigi tas nav,jo nekas jau īsti nav pārkāpts.Tāda nu ir tā draudzīgā Bite.Jebkurā gadījumā par kompānijas problēmām ir jāpiespiež atbildēt klientam.A tad jau redzēsim,kā tas viss beigsies.
aizgaju projam no bites bet pagaidam neglaimoshu un neatklashu pie ka tad manis !
You need to master the key Microsoft <a href="http://www.fastitcert.com/exam-70-515-1201.html">70-515</a>
concepts and principles, be it traditional course training or remote learning programs including interactive and visual tools such as 70-505 practice test, questions and answers or succinct 70-505 study guide. <a href="http://www.fastitcert.com/exam-70-682-1172.html">70-682</a>
<a href="http://www.fastitcert.com/exam-70-622-47.html">70-622</a>
Man ir ZZ, NOLIMIT pirieksapmaksas variants. Dienaa uz citiem tikliem runaju ap 5 h, nekas nav atslegts.
Uzmanību!
Vai jums ir slikta kredītu?
Vai jums ir nepieciešama nauda, lai samaksātu rēķinus?
Vai jums ir nepieciešams, lai uzsāktu jaunu biznesu?
Vai jums ir nepabeigti projekti pie rokas sliktu finansējumu?
Vai jums ir nepieciešama nauda, lai ieguldītu kādā specialitātē, kas būs peļņa jums? un jūs nezināt, ko darīt.
Es esmu Mr Abdul-Hasans Kazim, privātā naudas aizdevējs. Es dodu aizdevumus ar procentu likmi 3% apmērā gada un robežās summu $ 500,00 līdz $ 50,000,000.00 kā aizdevuma piedāvājumu. 100% projekta finansējums ar nodrošināto un nenodrošināto aizdevumi ir pieejami. Mēs garantētas kas veic finanšu pakalpojumus mūsu daudziem klientiem visā pasaulē. Ar mūsu elastīgo lending paketes, aizdevumus var apstrādāt un līdzekļi, kas pārskaitīti uz aizņēmēju īsā laikā iespējams. Mēs darbojas skaidri un saprotamā veidā, un mēs piedāvājam aizdevumus, visu veidu ar ieinteresētajām klientiem, uzņēmumiem, uzņēmumu un visas uzņēmējdarbības organizāciju, privātpersonām un nekustamā īpašuma investoriem veidu. Vienkārši aizpildiet zemāk esošo formu un atgriezties pie mums, jo mēs sagaidām jūsu ātru un tūlītēju atbildi.
EMAIL ASV AT: kazimfinance@yahoo.com
Mēs piedāvājam šādus aizdevumus zemāk,
* personas aizdevumiem [drošu un nenodrošināto]
* Biznesa aizdevumi [drošu un nenodrošināto]
* Kombinācija aizdevumi
* studentiem aizdevumi
* konsolidācijas aizdevumus un tik daudzi citi.
Ieinteresēti iesniedzējs būtu aizpildiet mūsu pieteikuma formu zemāk.
PIRMAIS nepieciešamā informācija
Pilns nosaukums ……….
Vecums …….
Personiskā tālruņa numurs …….
Valsts ……
E-…………
Adrese ……..
Valsts …..
Vecums ………
Vai esat piemērots pirms? …..
Ģimenes stāvoklis …………
Kredīta summa nepieciešama kā aizdevums …………
Aizdevums …….
Nodarbošanās ……..
Mēneša ienākumi ……..
Vai jūs saprotat angļu? ……….
Atzīstot šo pastu, mēs varam sākt ar apstrādi savu aizdevumu. Ir vairāk iegūt, saņemt aizdevumu no šī uzņēmuma.
sveicieni,
Mr Abdul-Hassan Kazim.