Atkal par pastu.

Ir daudz runāts par mūžīgām rindām Latvijas Pastā. Vēlos pajautāt vai esat rakstījuši sūdzības LP mājaslapā? Es vienkārši domāju, varbūt Pasta vadība beidzot pievērsīs uzmanību šaj problēmai, ja daudzi sāks atklāti sūdzēties?

Anna , 2013-01-21 17:23:04

Redzēju televizijā Ogres pasta priekšnieci - no Jaunā gada rindas Ogres pastā nebūšot!

Bobis , 2013-01-21 17:34:28

:) Jā jāaaa! :D Šogad pastā biju kādas 5 reizes un joprojām strādā tikai viena operatore (vai kā viņus sauc pareizi..)

Anna , 2013-01-21 17:40:20

tas ir izmisums ar shausmaam sanjemu katreiz lapinju kad jaiet kam pakalj...pusstunda tas parasti mazaakais ar ko jarekinas...

kuka , 2013-01-21 17:51:28

viss ir bez izmaiņām bardaks, un pasūtīto presi nevar laicīgi piegādāt........

Pasts , 2013-01-21 18:18:29

Šeit var uzrakstīt sūdzībuieteikumu Latvijas Pastam. Varbūt kopā varēsim kaut ko mainīt...
http://www.pasts.lv/lv/par_mums/uzn_koordinaates.html

Anna , 2013-01-21 19:02:44

Un ierakstītās vēstules arī neatnāk līdz adresātam, nu vismaz bieži vien uzaiciājumi par tām bieži kur pazūd.

Lapsa , 2013-01-21 22:47:02

Jā,par pastnieču darbu ar runājot - man jau trešo reizi pastkastītē tiek iemesta vēstule,kas domāta mājai nr.1nevis nr.1a.

.... , 2013-01-21 23:08:22

Šorīt biju 8.00 apkalpoja 3 darbinieces( kā par brīnumu) - pastā pavadīju 5 min.

sanco , 2013-01-22 09:53:16

Pagājušā gada nogale bija elle un indija, jau braucot uz pastu gatavojos kā uz 2 h, līdzi ņēmu maizītes, grāmatu un tēju. Bet liels bija mans šoks, kad 29. datumā es vienīgā apmeklētāja pastā biju un tiku cauri 2 min., arī tante, kas apkalpoja bija ļoti laipna. Un tagad es biju ap 10.datumu pastā, rinda bija samērīga, bet vairākas operatores, žigli žigli, pie tam rindā stāvoājiem pajautāja, vai nav kāds, kam tikai paciņa, man bija paciņa un tā es žigli žigli tiku laukā no Pasta. Domājat, trešo reizi tāda "haļava" negadīsies? :)

Man izskatījās, ka viņas ir uz pareizā ceļa, turklāt tās žurkas, kas mani apkalpoja un brēca virsū par to, ka stāvu par tuvu iepriekšējam, (kaut gan pastā nebija, kur apgriezties) pirms 3, 4 mēnešiem pastā ar neesmu manījusi. Izskatās, ka tur tiešām ar JG ir jauna kārtība. Malači meitenes, ja vēl izremontētu to kriminālo ēku vai pārvaktos uz zolīdākām un plašākām telpām, vispār prieks būtu nākt.

pika , 2013-01-22 10:53:09

sestdien biju pastā, rindas nebija, apkalpoja ātri

aha , 2013-01-22 11:12:41

http://www.pasts.lv/lv/par_mums/zinojiet-mums.html
Šī ir precīzāka norāde par sūdzību iesniegšanu LP.
Man vēstule no Vācijas nāk kopš 23. decembra, varbūt līdz nākamiem Ziemassvētkiem pienāks. Paziņojums Nr.246 par ierakstītu vēstuli adresātam Mednieku ielā tika iesprausts "Dārziņu" dārza mājiņas Nr.246 vārtos ( jo tur nav pastkastītes).

ieva , 2013-01-22 11:36:16

un vēl tas, ka tie pastnieki met citu sūtījumus manā kastītē... brr..

zancis , 2013-01-22 12:08:28

Man ir niķis iepirkties internetā un tāpēc pastu apmeklēju divās nedēļās reizi vismaz un drēbi zinu. šogad ir stipri labāk, esmu bijis 3x un visas reizes tiku cauri ar 10 min., a pirms tam bija 40 min vismaz. Pie tam es vienmēr eju "sliktajā" laikā t.i. ap 17.00.

zhuupa , 2013-01-22 15:21:36

Biju vakar ap pl. 17.20 - 2 darbinieces, rindas nekadas!

zete , 2013-01-22 15:47:24

Ja cilvēki vairāk izmantotu interneta pakalpojumus, tādu rindu nebūtu.
Darbinieki ir tik, cik ir - un Anniņ - būs tik, cik ir!! Un virsstundas pastā strādāt nedrīkst.
Bet, ja tante pa pusi pasta nodaļas telefonsarunā (ar nolūku skaļi) žēlojas, ka viņai rindā jāstāv, lai samaksātu par telefonu, nu WTF??? Rindu veido paši cilvēki - sabiedrība, tā kā nav, ko te runāt tukšu.

ke , 2013-01-27 15:45:49

"žurkas, kas mani apkalpoja"
"operatore (vai kā viņus sauc pareizi..)"
Jā, līmenis, nudien nožēlojams. Jo tukšākas galvas, jo augstāks pašvērtējums! :D Ja nav noslēpums, ko jūs velkaties uz to pastu??? Pamēģiniet bankās šitā uzvesties, kam jūs tādas "nenovērtējamās" vispār vajag? :D

operators , 2013-01-31 21:05:14

Uzmanību!

Vai jums ir slikta kredītu?
Vai jums ir nepieciešama nauda, lai samaksātu rēķinus?
Vai jums ir nepieciešams, lai uzsāktu jaunu biznesu?
Vai jums ir nepabeigti projekti pie rokas sliktu finansējumu?
Vai jums ir nepieciešama nauda, lai ieguldītu kādā specialitātē, kas būs peļņa jums? un jūs nezināt, ko darīt.

Es esmu Mr Abdul-Hasans Kazim, privātā naudas aizdevējs. Es dodu aizdevumus ar procentu likmi 3% apmērā gada un robežās summu $ 500,00 līdz $ 50,000,000.00 kā aizdevuma piedāvājumu. 100% projekta finansējums ar nodrošināto un nenodrošināto aizdevumi ir pieejami. Mēs garantētas kas veic finanšu pakalpojumus mūsu daudziem klientiem visā pasaulē. Ar mūsu elastīgo lending paketes, aizdevumus var apstrādāt un līdzekļi, kas pārskaitīti uz aizņēmēju īsā laikā iespējams. Mēs darbojas skaidri un saprotamā veidā, un mēs piedāvājam aizdevumus, visu veidu ar ieinteresētajām klientiem, uzņēmumiem, uzņēmumu un visas uzņēmējdarbības organizāciju, privātpersonām un nekustamā īpašuma investoriem veidu. Vienkārši aizpildiet zemāk esošo formu un atgriezties pie mums, jo mēs sagaidām jūsu ātru un tūlītēju atbildi.
EMAIL ASV AT: kazimfinance@yahoo.com

Mēs piedāvājam šādus aizdevumus zemāk,
* personas aizdevumiem [drošu un nenodrošināto]
* Biznesa aizdevumi [drošu un nenodrošināto]
* Kombinācija aizdevumi
* studentiem aizdevumi
* konsolidācijas aizdevumus un tik daudzi citi.

Ieinteresēti iesniedzējs būtu aizpildiet mūsu pieteikuma formu zemāk.

PIRMAIS nepieciešamā informācija

Pilns nosaukums ……….

Vecums …….

Personiskā tālruņa numurs …….

Valsts ……

E-…………

Adrese ……..

Valsts …..

Vecums ………

Vai esat piemērots pirms? …..

Ģimenes stāvoklis …………

Kredīta summa nepieciešama kā aizdevums …………

Aizdevums …….

Nodarbošanās ……..

Mēneša ienākumi ……..

Vai jūs saprotat angļu? ……….

Atzīstot šo pastu, mēs varam sākt ar apstrādi savu aizdevumu. Ir vairāk iegūt, saņemt aizdevumu no šī uzņēmuma.

sveicieni,

Mr Abdul-Hassan Kazim.

Aizdevums piedāvājums Pieteikties tagad, ja interesē. , 2013-03-30 19:23:13

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet