karsta kafija "Sonātē"-utopija

Otrdien, t.i. 15.janvārī iegriezos veikalā "Sonāte", lai iebaudītu karstu kafiju.Laiks ārā bija dzestrs un likās, ka doma vien par kafiju jau sāk sildīt. Bet cerības beidzās ar vilšanos. Pasūtīju kafiju ar pienu. Tā bija tik tikko silta. Aiznesu to atpakaļ pārdevējai. Viņa no jauna sagatavoja vēl vienu krūzīti kafijas. Nekas nemainījās- kā vēsa, tā vēsa. Tad pārdevēja, jauna meitene, teica, ka pasauks vadītāju. Vadītāja uz manu aizrādījumu ar neapmierinātību atbildēja: Bet jūs taču pasūtījāt kafiju ar pienu! Biju neizpratnē. Ko tad jūs iedomājaties, ka pēc auksta piena pieliešanas kafijai tā vēl būs karsta? Tad sekoja mans jautājums: kur tad jūs to pienu turat, ka viņš ir tik auksts (līdz šim biju redzējusi, ka speciāli kafijai paredzētie mazie iepakojumi ar pienu atrodas turpat blakus kafijas automātam, jo attiecīgi termiski apstrādāti) Protams, ka ledusskapī- bija atbilde.Beigās tika atrasts arī speciāli kafijai paredzētais piens un pasniegta trešā kafijas krūze, kura bija precīzi tik pat vēsa kā pirmās divas. Tātad ,acīmredzot, vaina pašā automātā(mans pieņēmums). Tā arī paliku ar "garu degunu" un secinājums viens - saņemt karstu kafiju ar pienu "Sonātē " ir utopija.

nejaušā apmeklētāja , 2013-01-17 16:37:45

Tagad saturies! Tūlīt sekos "pārdevējs arī ir cilvēks" un "vai tad labāk verdoša" un "nez ko no sevis iedomājusies"... u.t.t. u.t.j.p. :)

Jana , 2013-01-17 16:42:07

tas vēl sīkums....bulciņas viņi arī reizēm liek maisiņos ar plikām rokām, kas visu laiku ar netīru sīknaudu strādā....bulciņas ar mikrobiem un baciļiem...labu apetīti....

he , 2013-01-17 16:44:13

Ppriecājies,ka caureja nepiemetās.

delfa , 2013-01-17 16:58:28

Iesaku vēl nogaršot arī svweramos salātus :D

krupis , 2013-01-17 18:11:52

labi vismaz ka te ir secinājums, parasti vienkārši nolaiž tvaiku, uzmet citiem savu negatīva piku par kādu dzīves sīkumu un viss.

malacis , 2013-01-17 20:58:02

Piekritu Sonāte veikals ir galigi garam....., tad jau labak uz Topu vai Elvi! Un pārdevejas ari nēvisai. Kā Juris nēredz kas tur notiek? Salidzinot ar Kartonkas veikalu, kā dienā pret nākti!

Mārīte , 2013-01-17 22:36:19

Kā tur vispār var gribēt dzert kafiju :D

.... , 2013-01-18 09:44:11

Ja būtu tik nosalusi,un kafija liktos par vēsu,tad palūgtu lai uzsilda mikravalnovkā...Un visa problēma.Nevajag šikot bez īpašas vajadzības.

Džims , 2013-01-18 09:58:45

ksituācija riebīga, protams. bet jautājums, kāpēc Tu tur vispār vilkies?
aizej uz Trako biti, kur dabūsi lielisku kafiju un varēsi ēst garšīgākās bulciņas pasaulē. (Tā nav nekāda reklāma), esmu apmeklētāja, kas fano par šo vietu.

to nejaušā apmeklētāja , 2013-01-18 10:02:43

Piekrītu, Kartonkas veikalā visas pārdevējas ir labas un laipnas.Varbūt tāpēc, ka pircēju loks apkārtējie iedzīvotāji, kas tur pērkas regulāri. Pāmēģini tik ko iesmērēt, priecīgs nebūsi skatīt citureiz.

zika , 2013-01-18 10:44:53

Jā Trakā bite ir laba vieta.

zika , 2013-01-18 10:45:33

mikravalnovka?

kas ir , 2013-01-18 11:20:57

Kur Ogrē "Trakā bite"???? Pirmoreiz dzirdu...

Kafijas mīļotāja , 2013-01-18 14:49:31

Trakā bite tuvumā Jaunogres tirgum.
Man patīk, ka tur ir siltas bulciņas jeb pareizāk sakot- konditorejas izstrādājumi

rose , 2013-01-18 14:51:26

Tu no Kartonkas? man tieši tāds pats viedoklis par Kartonkas veikalu. Kaut arī pamainījušās pēdējā pusgada laikā tās kundzes. Bet vairākums, cepuri nost, nekur citur Ogrē tik laba apkalpošana nav manīta.

P.S. Trakā bite riktīgi rullē!

to zika , 2013-01-18 19:09:38

Trakā bite tirgo dīvainus karameļu puncīšus,nevar saprast saskābuši vai sapuvuši,bet garša dīvaina

karamelle , 2013-01-19 01:19:40

Jau sākotnēji Jūs rakstas, ka iegājāt veikalā, cik man zināms, tad veikalā tirgo pārtiku, ne karstu kafiju tādu, kādu dzerat mājās, ja lietojat pienu, vai saldo krējumu, tad Jūs arī viņu liekat ledusskapī, nevis termiski apstrādājat un glabājiet pa rokai.....kaut kur uz galda vai skapītī... cik es esmu dzērusi kafiju, nekad nav bijuši iebildumi..........izvēlos svaigākās bulciņas, sev pievilcīgāko preci. Un ja otreiz dabūjāt tādu kafiju, tad loģika gribēt vēl trešo tādu pašu, ja piens ir no leduskapja......

oponētāja , 2013-01-19 22:29:07

Neko sliktu nevaru teikt,par apkalpošanu Sonātē.Apkalpošana ātra,garšīgi ēdieni,laipnas meitenes.Par to kafiju,vienkārši sagadīšanās.Nevajag bojāt dienu nabaga pārdevējām,savas kaprīzes vajag atstāt mājās.Protams klientam vienmēr ir taisnība!Un piens nemaz nedrīkst atrasties blakus automātam,tam jābūt ledusskapī!

ome , 2013-01-20 21:37:41

Nu lūk - es taču Tev, "nejaušā apmeklētāja", teicu! :) Gribi karstu kafiju - pati vainīga! Pārdevējam nav pienākums pasniegt karstu... :)
Un par tādu ekstru kā silts piens laikam neviens nav dzirdējis.. Nē, nu kur nu te lauku nostūrī tāds aparāts kas uzsildīs nelielo piena daudzumu krūzītei... :) Taisni brīnums kā citās vietās pasniedz karstu kafiju! :)

Jana , 2013-01-22 15:20:53

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet