Klientu attieksme pret pārdevēju

To ko es šodien redzēju un dzirdēju veikalā ELVI no kādas pircējas,kura jau bija gados.Man palika pretīgi viņā klausīties.Šķiet kad pārdevējs ir tas kuram jāuzklausa visu dusmas un naids,jo arī šī kundzīte bija atnākusi vienkārši kādu pazemot.Lai aiziet un pastāv aiz letes,tad redzēs to labo un saldo dzīvi.Staigā un tik rej kā suņi uz visiem.

Es , 2012-12-20 12:09:48

Izskatās, ka joprojām esi šokā, jo sakarīguma šajā tekstā ļoti maz...

Qwerty , 2012-12-20 12:37:01

TIESAM

dd , 2012-12-20 13:19:08

Tādā brīdī sakrusto pirkstus un aizrādi. Paskaties, ja vari būt stiprāka par šo dāmu emocionāli, noliec pie vietas. Tur jau tā problēma, ka cilvēki maz reaģē, pēc tam visi ir gudri dišs. Iespējams, kā šādi cilvēki ļoti pārmainā savu attieksmi, ja kāds stiprāks viņus pārmāca.... Brīdī, kad viņi to vismazāk gaida, jo saprot, ka nākamreiz var atkal dabūt 'pa muti'. Tikai dialogs jāveido gudri, ne kliedzot bet pareizās vietās ieturot pauzi un atkārtojot atslēgas vārdus, frāzes.: Kas jums devis tiesības bļaut? Vai jums ir veselības problēmas? Jums kautkas sāp? Ja ka bļaujiet? Man izsaukt ātro palīdzību, lai jūs nomierina? Varbūt es jums varu palīdzēt? Redziet šis cilvēks šeit jau sēž 8 stundas, varbūt nāciet te strādāt? ES jums varu sagatavot sarakstu ar veikalu adresēm, kur varat iepirkties, ja jums šis veikals neapmierina, un jums nebūs jākliedz un jāpievērš sev uzmanība!. Jums nav nekādu tiesību bļaut! Jo man ar dzirdi viss kārtībā, varat runāt mierīgā balsī.... Un vēl neskaitāmas frāzes..
Nevajag baidīties, bet droši teikt... kā savādāk ko mainīt? Un pašam tad tas rūgtums un bezpalīdzīvba sirdī nepaliek! Un būsiet palīdzējis tai nabaga pārdevējai, kurai mājās ir ģimene.
pirksti domāti tam, lai būtu maza aizsardzība!;)

PRIECĪGUS ZIEMASSVĒTKUS!

DOMA , 2012-12-20 13:43:52

Nevajag neskaitāmas frāzes! Es jau pie "Ja ka bļaujiet?" sāktu uz tevi skatīties ar aizdomām...

nelunis , 2012-12-20 15:11:23

Ko nozīmē ''Ja ka bļaujiet''?:)))

@es! , 2012-12-21 18:13:03

Stāvēju rindā,pirms manis iepirkās kāda kundze iepretīm kasei stāvēja apsargs, kundzei daudz pirkumu ,tris kukuli maizes 3×0.60=1.80Ls divi iepakojumi pastētes 2× =nezinu cenu. divi pankūku nepateikšu cenu × 2= Ls limunāde 0.70Ls un kūcuņas vēl citi pirkumi ,maiss bija pils pat saplīsa par visu šo pirkumu kundze samaksāja 2Ls un 34 vai 37 santīmi kā tikt pie šādām atlaidēm varbūt kāds zin.

pircējs , 2013-02-19 09:24:20

Ko tu nevari nomierinaties????Jau otro reizi raksti!!!Nav ko bazt savu degunu svesos pirkumos un maka!!!!!Jo ta ari var dabut paq degunu.

to pircējs , 2013-02-19 10:20:07

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet