Ogres pasts
Kas tajā pastā ir par bardaku,ka ej kad gribi,strādā tikai viena pasta darbiniece!!!???Rinda (sevišķi pēcpusdienā) deviņos līkumos,bet vienalga sēž tikai viena vecene no četrām un visur uzraksti,ka apkalpos pie blakus galda!
taa esot normaa Ogres pastaa..
ddjcv
Ogres centrālā pasta nodaļā kļūst slavena!!!!!!!!!!!!!!!!
Man jau ir izstrādājies teiciens, JA GRIBI SABOJĀT GARSTĀVOKLI APCIEMO LATVIJAS PASTA OGRES NODAĻU!
Tur darās vienkārši BRIESMAS, Ej kad gribi rindas līdz lūpai un strādā viena knapi dzīva pasta darbiniece un neodo dievs Tu kaut ko viņai pajautāsi lai palīdz dabūs tā pretī, ka otreiz vairs neko negribēsies nevienam jautāt. Turklāt Latvijas pasta Ogres nodaļa Mālkalne ir vienkārši SUPER, vienmēr laipnas un ātri strādājošas tantiņas kas vienmēr palīdzēs un izstāstīs visu lai aizejot būtu viss skaidrs !
LATVIJAS PASTAM viela pārdomām!!
Par Malkalnes pastu es gan neko labu pateikt nevaru.Katru menesi 2 reizes es eju uz Malkalnes pastu un vienmer strada tikai viena darbiniece un rindas garas.Ar blondiem matiem darbiniece vispar ir nelaipna,vienmer atrod pie ka piekasities.Ar tumsiem matiem nav labaka,atnak uz darbu un ir neapmierinata nearko.Tapec Malkalnes pasts nearko nav labaks par Brivibas pastu.
Sodien biju Malkalnes pasta,rinda nostaveju 1 stundu.Stradaja tikai viena darbiniece(gaisiem matiem).A otra darbiniece apgerbas un aizgaja prom,neskatoties uz to,ka garas rindas.
Nez kā būtu, ja Beltes k-gu uzaicinātu saņemt paciņu vai ierakstītu vēstuli ar uzvārdu Ķelte? kļūdas gadījumā, kas vairāk cietīs morāli un laika ziņā: klients vai pasta operators/ -e? Kurš drīkstēs diriģēt " parādi" ar formalitāšu formalitātēm? Ogresgala pagastu apkalpojošais pastnieks ceturtdien (03.07.) uzaicinājumā neprecīzi norādījis datus adresātam! "Ciemupe" nav tas pats kas " Ciemupe 4"! " Ciemupe" ir būvmateriālu veikals; "Ciemupe 4" ir pavisam kas cits! Kurš būs vainīgs LR VID vai LR UR priekšā???