gēla nadziņi
Gribu uzlikt gēla nadziņus!...varbūt varat ieteikt kādu labu vietiņu?...nezinu Ogrē nevienu... mana māsa uzlika nadziņus, bet man jau izskatās galīgi garām...pavirši...un jau pēc nedēļas sāk drupt tas gēls.... gandrīz vai bail kaut kur iet mēģināt, ja neko nezinu kur...kā....????
Vai tiešām slinkums apskatīties, ko par šo tēmu rakstījām iepriekšējos forumos? Cik tad var?
labak riga uz Dominu - tur visas meistares perfekti taisa, pati tur eju jau treso gadu
X!!! ...meklētājā man neko par gēla nadzinjiem nerādīja..... UN JA NEVARI -TAD KLUSĒ!
Sveta 26010627 taisa ļoti rūpīgi, nav dārgi un ilgi turās.
Kādā vēl meklētājā? Forumā!!!! Ko tev tagad dos n-tie ieteikumi? Tāpat visi meistari mācās vienuviet, turēsies tev tie nagi vai nē - lielā mērā atkarīgs no taviem nagiem un tā, cik uzmanīgi un taupīgi tu ar tiem apiesies. Nu un materiālam, liela nozīme. Ogrē pati esmu izmēģnājusi taisīt nagus visās iespējamās vietās, pat jaunajā Doublebeauty un ne par vienu meistari nevaru pateikt neko sliktu. Nu papildpunktus varu pieskaitīt Doublebeauty - tur viss notiek 2x ātrāk, jo ar rokām strādā uzreiz 2 manikīres.
Es arī balsoju par Ingu, Katju no Double beauty. Tiešām jūties kā VIP -persona kad gar tevi čubinās 2 cilvēki, nadziņi super, ātri un visbeidzot fantastiskā roku masāža. Mr-r-r-r.
man kājām vaig apgriezt nagus, mazgājis tās neesmu nu jau gadu un mēnesi ;]] ieteiksiet kurš vislabāk man tos apgriezīs ?
Amok, labāk izdari to pats, diez vai kāds gribēs skarties TIK ilgi ūdeni neredzējušām ekstremitātēm:DD
kārtējā pašreklāma......lēti...
Gēla nadziņi.. wii.. tas ir TIK forši!
Kur palikusi no Kūrmājas labākā (manā uztverē un pieredzē)meistare uz gēla nagiem Elīna??? Kas zin, kur viņa strādā dodiet ziņu !
Dzirdēju, ka Elīna tagad strādājot Ikšķilē! Piekrītu, ka viņa to lietu labi pieprot :)
Ineta No Ķeguma strādā Mālkaklnes - 7, salonā "'Laura"', tur droši var nākt, būs gan perfekti nagi, gan to izsturība!
GELA NAGI T 26430223 LENA
liora strada labas meistarites,esmu looti apmierinata
Gribu uzlikt gēla smadzenes
gēla smadzenītes tb
Gribu uzlikt gēla mazo draudziņu.
alina-20337644 loti labi turas,bet ja gribais baigos makslas darbus,tad garam,jo labi turas,bet zimet nezime
Laura, Jaunogre, 26525008.
http://www.draugiem.lv/dagijs.lv