cigareshu cena
Vakar iepirkos veikalinjaa pretim Jaunogres tirgum. Liels bija mans paarsteigums, kad man par cigareteem, uz kuras ir akciize 59 santiimi, paprasiija 65 santiimus, bet tas veel nav viss. Arii cheku neiedeva!
Riit iepirkshos tur veelreiz, pieptrasiishu cheku, ja atkla buus pa 65 santiimi, suudzeeshos pateereetaaju tiesiibu aizsardziibas centraa!
Iesaku arii jums!
Super,cigaretēm vispār būtu jāmaksā vismaz 5ls.paciņā,varbūt tad nesmirdētu uz katra stūra un logu arī varētu turēt atvērtu,lai no kaimiņu balkona dūmi nenāk iekšā!
Pēc dažiem gadiem cigaretes tā aŗi maksās - 3-5 lati :) Tikai tad būs vēl sliktāk - tāpat kā Skandināvu valstīs. Smēķētājo pirks tabaku, cigarešu papīru un speciālas mašīnītes, ar kurām var viegli piebāzt tukšās cigaretes ar filtru. (Dānijā, Norvēģijā un Zviedrijā ko tādu var bez problēmām iegādāties jau sen, jo tur ir ĻOTI dārgas cigaretes). Tas ir krietni lētāk, nekā pirkt Camel vai Marlboro un smēķētāju skaits tāpēc nesamazināsies. Vienkārši katrs izvēlēsies tabaku sev pa kabatai.
super!!!lai tik apkāš tās smirdošās pīpmanes...un ja vēl tie pelnutrauki lien bučoties,tad jāiet vemt!!!
Varētu padomāt, ka smēķējošie vīrieši ož patīkamāk! Bat ja smēķētājiem ir bārda vai ūsas, tad vispār vāks...
Nemaz nav jābučojas,tāpat smird pa gabalu...
Cik smieklīgi ,ka jūs(sievietes)viena otru aizstāvat publiski,bet aiz muguras uzlejat otrai uz muguras samazgu spaini...Varbūt neskaidri izteicos,doma tāda-acīs jūs viena otrai sakat tikai mīļus vārdus(cik tu skaista,forši svārki utml.),bet aiz muguras apdiršat-ārprāc,kāds krokodīls,cik tizli svārki.VAI TAD NĒ???Un lielākās bļāvējas būs tieši apdirsējas!!!
Kaut kā ne par tēmu...
par tēmu gan ,varbūt nemācēji saskatīt paralēles...es pateicu savas domas par smirdīgām sievietēm,kā jūs metāties pretuzbrukumā aizstāvēt viņas...varbūt esat viena no tām kūpošajām?!?
Palasi no sākuma,rrrrrrrrrrrrr,un pēc tam,lūdzu,kurā vietā par svārkiem?
Ak šausmas,skaidroju vēlreiz-svārki tika pieminēti kā piemērs!!!Bet ja jau jūs nesmirdat pēc dūmiem tad kāpēc tik ļoti satraucaties???Kāda draudzene noteikti ir prasījusi-nekas,ja es uzpīpēšu,jūs noteikti sakat-nē,nē,protams,bet otrai druškai sakat ka tā otra pīpmane gan ir tik briesmīgi smirdoša...Pīpmanei gan jau ka sakat,ka tā otra nepīpētāja gan ir mūķene,neko dzīvē nemē'ģina..Neuztveriet personīgi,tā bija tipiskas sievietes sarunas kopija,esmu tādas dzirdējis simtiem!Protams ir izņēmumi,es ceru,ka tāda esat jūs-optimiste:)
Nu nezinu,kurā laikmetā nesmēķētājus sauca par mūķenēm...Šodien šitā kūpināšana nav modē,to dara vairs tikai tie,kam grūti no tā atteikties,trūkst gribasspēka un veselā saprāta.Bet vispār,indēties vai nē,tā ir katra paša darīšana,vienīgi skumji,ka ne visi saprot,ka apkārtējiem tas namaz nav patīkami.
Smēķētāji smird, bet nesmēķētāji toties ļoti jauki smaržo.
Smaržo pēc sūdiem!
Kaut vispaar smekjesanu ar likumu aizliegtu!!! Vai arii ja jau visi priecaajas par aarzemju algaam... uzlikt arii aarzemju cenas piem kaa Anglijaa ;) Gribeetu redzeet kaa tad smeekjeetu :D
Vienkārši paŗdevēji tev palīdz atmest. Nevajag uz viņiem dusmoties, ja viņi no tā vēl grib nopelnīt :)
Neviens komentars taa ari nebija par temu.Taisniba, cigaretem ir jamaksa tik,cik ir noradits uz akcizes markas un ne santimu dargak.To vajag atgadinat "aizmāršīgām" pardevejam.
hi hi hi hi atrada pa ko plēsties stūlbums!!!!!!!!!!! Kāda daļa citam vai es pīpē vai nēēēēē baigie dirsēji paši ka paravozi dūmo un gudriniekus telo!!!!
x : Nuuu man skandināvu kolēģi daudz labbprātāk Snuso neka tin cigas , vispār kantorī cigas reti kurš pīpē parasti vai nu snuso vai pīpēs pīpē :):)
Nevis Snuso, bet Snufo!