Trakas lietas Ogres pasta nodaļā, Brīvības ielā-38
Ej kad gribi rindas lielas kā kādā" lētā pārtikas veikalā", jāstāv rindā pat 40. minūtes, lai nosūtītu vēstuli vai nopirkt aploksni! Ja iet pēc kāda pasūtījuma pakaļ atnāk pēc 10.min, apkalpo viens operators, un tas notiek sistemātiski! Ak labais Latvijas pasts!
Ja,taisniba.Vini vareja uzlikt kaut ko lidzigu pastastacijai lai nosutit/sanemt paku.Jo ~10 min aiznemt tikai nosutit paku....nak tie tantuki ,kuri vel pasta maksa rekinus,tie vispar uz pusstundu,kamer visu izrunas.
jums visiem ir iespēja visus savus sūtījumus veikt un saņemt Mālkalnes pasta nodaļā, tur viss kā Eiropā! :)
Brīvības ielas pasta nodaļā strādā jocīgas darbinieces, tas fakts. Nelaipnas. Ja kāds pensionārs kaut ko nav sapratis, nepaskaidros, bet pamācošā un augstprātīgā tonī tipa "mācīs".... Gudrojas.
Mālkalnes iela-pavisam cita lieta. Patīkami tur iet.
Ja varētu, es lūgtu pakas sūtīt uz Mālkalnes pasta nodaļu, jo iet izņemt sūtījumus uz Brīvības ielu ir baismīgi-gan rindas, gan garastāvoklis maitājas...
Atliek tikai brīnities kādos apstakļos tur strāda cilvēki Ogres pastām nepieciešāms remonts kauns skatīties.To kā meitenes ir nelaipnas nav taisnība vienkarši viņiem ir tik daudz darba par minimalku kā pat neatliek laika pasmaidīt bet pensionārus māci nemāci....
Esmu pati arī ar to visu saskārusies,tādēļ tur vairs neeju.Manas domas.ka tur jau sen vajaga nomainīt personālu jaunu,kur skatās pasta vadība.Tā vien liekas,ka tās darbinieces nāk uz atpūtu,bet nu lai diena paskrietu ātrāk,lēnā garā nepārpūlējoties pastrādāsim.Tā tas ir gadiem un nekas nemainās.
Nuja jaunas gan ies tur strādāt par kā jau teicar minimalku, uz rokas 140,- Ls. Tur arī tikai pensionāres var piestrādāt + pensijai, bada maizei, piepelnoties.Tā kā nav pamats gaidīt ko labāku.
Jauniem jau nemaz nepiedāvā,silta vieta,kaulus nelauž,darba laiks normāls un par minimalku var sēdēt,tā kā nevajag pūst pīles.
Jauniem jau nemaz nepiedāvā,silta vieta,kaulus nelauž,darba laiks normāls un par minimalku var sēdēt,tā kā nevajag pūst pīles.
Starp citu tagad redzēju visos portālos kur tikai var, piedāvā pasta operatora darbu Ogrē Kikai ir lieliskā jespēja iekartoties darbā siltājā vietiņā.
Viss jau būtu labi un man vienalga kāda vecuma cilvēks strādā, bet tās rindas tas ir kautkas, pat necenšās pašas lai viņu nav, manuprāt ir jāpīevērš tomēr klientiem vairāk uzmanības, bet neviss visu izdarīt , lai nav jāpalaik vēl pēc pasta aizvēršanas un pabegt iesākto, mēs jau tauta par pakalpojumiem maksājam!
Tas nav mans lauciņš,es izteicu savu viedokli konkrēti par pasta nodaļu Ogrē,Brīvības ielā-38 un ne viss par vispārējo pasta operatora darba meklēšanu.
Tā var runāt ja nezini pasta darba specifiku dažreiz redzēju kā operatore censas apkalpot klientus un vienlaicīgi nosūtīt pastu jo pie loga gaaida pasta mašina bet iepriekš to pastu vajag sagatavot visu sarakstīt- vai tu negribi lai tavu sutījumu saņem atrāk,tapēc pēc pasta aizvēršanas jau ir par vēlu Tapēc darbiniecem ir jadāra daudz darbi vienlaicīgi
Ir tāds teiciens - "zivs pūst no galvas", tās darbinieces jau nav vainīgas, ka darba organizācija pastā kā viduslaikos. Pavērojiet kādreiz stāvot rindā, mūsdienu laikmetā, kad ir tādas iespējas visu modernizēt, darbinieki strādā ar šķērēm, līmi un pildspalvu, tik vien lieto datoru, lai iebakstītu ekrānā ar zīmuli. Cits jautājums, vai esošie darbinieki būs spējīgi apgūt jaunākās tehnoloģijas un vai Latvijas pasta vadība vispār ir ieinteresēta kaut ko mainīt.
Nu kaut kas nav tur lāgā, esmu spiests iet uz pastu vismaz reizi mēnesī un vienmēr ir tā pati bilde priekšā, strādā viens tantuks, pie pārējiem lodziņiem birka "jūs apkalpos blakus", rinda līdz durvīm un pa lielam ir vienalga, pulkstens ir 16. vai 13. dienā. Vai nu tur trūkst darbinieku, vai arī klibo darba organizācija, varbūt ir laiks pastu nodot privātā sektora rokās? Gana gadi jau pagājuši, lai aizvien redzētu padomju labumus.
Malkalnes pasta ari ir baigas rindas.Vakar rinda nostaveju 40min un apkalpoja tikai viena darbiniece un ta pati bija nelaipna.
Par Malkalnes pastu gan piekritu.Paskaidros,izskaidros un laipni ieteiks ka labak ja ir veicami kautkadi parskaitijumi
ziniet, tāš klaburčūskas pastāir lēnas un glupas. bet vakar arī iestājos garā rindā, visas 3 bija ne-vietējās. pilnīgi citas sievietes, rinda riktīgi operatīvi virzījās. paldies vakardienas pasta dāmām! pārējām čāčām - pensijā jāiet.
Kā tad tagad operatores no citurienes tiek transportētas, ja citas izrādās bijušas.
jā ir kaut kādas jaunas darbinieces, kas strādā ātrāk nekā vecās pensionāres
Varu tikai pievienoties rakstītajam, rindas nav adekvātas. Lai saņemtu ierakstītu vēstuli jāstāv pataloģiski garā rindā. Šodien pasta nodaļā Brīvības ielā bija tik daudz cilvēku, ka durvis nevarēja atvērt. Cilvēki tur stāv rindā gan rītos, gan pusdienlaikā, gan vakarā. Varbūt ir laiks padomāt par darbinieku apmācību vai papildus pasta darbinieku pieņemšanu darbā. Esmu nikna kā lapsene!