saules dadzis

kas tas par salonu,kur atrodas,un ko tur dara? Dzirdēju tikai negatīvu informāciju

luna , 2012-10-19 18:43:54

Prieks kam tad ieinteresējusies , ja negatīvs info?

... , 2012-10-19 19:33:33

Neorģināls neorģināls reklāma striks :D

Lunis , 2012-10-19 21:32:00

luna, Tu klausies talak visas vaarnas, ko kladzina! es, piemeram, Ogre labaku salonu neesmu redzejusi. Es speciali uz turieni aizgaju, delj ta, ka salasijos negativas atsauksmes ogrenta.
Aizgaju un es esmu stava sajusma par Daci, gan ka manikiri, gan cilveku un kosmetlogoji. Ari frizieritei regulari parpildits pieraksts.
Ljoti labs limenis un Daces liktais Gelish turas 2 x ilgak ka citur, turklat cena priece, ir krietni letaka ka DEA, Prestiza un visos parejajos Ogres salonos, kurus nevins neapliek Ogreneta.

Ta, ka Tu, Luna, nemuldi, gan jau esi DEA jauna ipashniece, kura zaudejusi daudzus klientus!!!

A.T. , 2012-10-19 23:25:45

bj* dzirdeji!!!! aizej un parinieliecinies, nevis sedi, piedarnjo ogrenetu ar savu zhulti. tracina, ka d**sh, ja neko nezina un pats nav prbaudijis.

ogreneta vispar ir tendence apkakat, nevis uzslavet labu pakalpojumu!!! paldies kadreiz vajag pateikt, nevis tikai zakaties.
aizej un nogrudies, nevajadzes te pieshljaakt ogrenetu ar stulbam, nepamatotam sudzibam!!!

zivs , 2012-10-19 23:29:26

da sūds viss, viss ir ...

kolka , 2012-10-20 09:55:24

Par DEA...tai jaunai saimniecei nevajag nekadu reklamu!!!klientu vairak neka pietiekosi!!!vini strada lidz velu vakaram..starpcitu!un klienti ka no vecaja salona ,ta ari no dea salona visi palika!!!!!!

ss , 2012-10-20 11:34:43

Dea vissdargakais salons Ogre,bet kur atrodas SAULES DADZIS?

Astrida , 2012-10-20 12:09:45

Saules dadzis ir virs vecās Centra aptiekas no sāna, kur ir Skujiņa salons, tur ir dzeltena šilte un norādes. Tur tuvumā ir kkāds krievušku salons Diamond, blakus Julstamp un Manikīra skola, veikals profesionāļiem.

DEA ir vissliktākajā vietā esošais salons. Blakus bēŗnu dienas centram.

to Astrida , 2012-10-20 12:46:05

Nu ko es teicu , NEORĢINĀLA jums tā reklāmas kampaņa , JEBKURŠ kas jaučko mācijeis zin pēdējo gadu "Stūmienu" ka vislabākā reklāma NEGATIVĀ šancē vienkarši perfekti "Saka sūdīgi , JĀPALŪR " , muļkās lauku zosis:):)

Lunis , 2012-10-20 13:12:23

Es gan neriskētu ar savu izskatu negatīvi "noreklamētā" salonā!

pilsētas zoss , 2012-10-21 00:01:48

bļāviens,te visi viens otru no....a,bet kur tāds salons atrodas,tā arī neuzzināju:( NU ļoti gribētu,lai kāds salons piederētu:)

luna , 2012-10-21 00:48:29

pilsētas zoss : Privāto dzīvi LASI ? Nē nē vai tev prāts PĒ PĒ , XXX ksaties NĒ NĒ vai tēv prāt kā tā var , citus aprunā KO JŪS ES LAB AUDZINĀTA utt:):) Strādā vienkārši IZCILI :):) Var taisnoties PAREDZAMI var ŠKANDALĒTIES var vusu ko "Mazgājot tēlu" , bet īstenībā vuss ir 100% iepriekš plānots HODS "Russiā STILĀ" :) :) Krieviem daudz jautru hodu balstītu uz "EXS CCCP" publikas psiholoģijas īpatnībām :D

Lunis , 2012-10-21 01:37:43

zive-tu pats vai pati esi totāli ar urīnu galvā-kā var pārliecināties,ja nezini kur atrodas.Un nevis apdirsu,kā tu saki,bet pajautāju.Laikam jau tur strādā,ka tā sašūmējies pie parasta jautājuma.

luna , 2012-10-28 14:44:35

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet