Elvi_Ogrē
Reklama par savējiem skan labi TV ekrānā,bet reāli. Vai tiešam vadība neredz,kāda gaļa stāv pārdošanā???Aizejiet uz TOPU - salīdziniet,cik vienmēr tur svaiga gaļa stāv uz letes. Bet Elvi apžuvusi,un neizskatās pirmā svaiguma :(Skumji - un tas saucās par savējiem :(
Tur viss kā bardaka laikā,bet vadību droši vien tāds stāvoklis apmierina,kaut arī pircēju nav.
Topu ar Elvi pat salīdzināt nevar! Elvi vēl augt un augt līdz tādam līmenim.
Topā man apkalpošana patīk daudz labāk par elvi, tas pats arī par produktu kvalitāti.
Jau pāris gadus iepērkos tikai Topā. Gaļa, zivis u.c. produkti vienmēr svaigi un viss ir kārtībā. Visu cieņu "Ogres Prestižam"
Konditoreja topā nav diezko laba, bieži iesmērē vecas bulkas.
Iepērkos tikai Topā. Elvī vienmēr garas rindas, kasieriem nekādas apkalpošanas kultūras. Briesmīgs veikals. Tas pats vecais Jumis, tikai nosaukums mainījās. :)
Ja jau rindas garas, tad jau cilvēki to iemīļojuši.
To pashu var teikt par ogres tirgu,kur biezhi grib iesmeret zalju galju,sakot ka ta vienkarshi sasalusi.PVD laikam viniem chomos
jā,TOPS TIEŠĀM IR TOPĀ! Visu cieņu KOLEKTĪVAM, VADĪBAI, SAIMNIEKIEM.
Man, piemēram, ļoti patīk Elvi (Mālkalnes prospektā), arī pārdevējas laipnas. Kas nu kuram patīk.
jā,TOPS TIEŠĀM IR TOPĀ! Nesen iepirkos TOPĀ , kasiere nemācēja man pateikt ne labdien, ka arī cik jāmaksā par pirkumu. Preci vienkārši meta uz lentas. Otreiz es tur atgriezties negribētu.
Valdis ko tu slikti spriez pa veikalu,tas tacu viens notikums kurs tev nepatika uzreiz jasaka slikto pa vislabako veikalu Ogre.
Man Mālkalnes elvi arī riebjas. Es tur esmu biežāk nopirkusi vecas lietas nekā svaigas. Man jau drusku bail paliek pagaršot to ko tur nopērku :D Cerams tagad kad paliks vēsāks kaut kas mainīsies, jo viņi noteikti taupa uz saldētavu rēķina, nu nevar tak būt ka tur viss tā bojājas ja ir normālas saldētavas (vai nu man neveicas)
Tak tik daudz telpas stāv tukšas ,,nu taisiet tak veikalu augšā -būs vislaipnākā apaklpošana un vissvaigākās preces ;)
Veikalu vadība nav mans aicinājums. Bet tas ka man nav savs veikals nenozīmē, ka man jāpacieš slikta attieksme no pārdevējām un jāpērk veca pārtika (kuras pārdošana vispār var draudēt ar PVD). Ja Jums patīk pirkt vecu pārtiku varat to droši darīt ar smaidu, es gan pret to iebilstu un dodos labāk uz kādu citu veikalu, kur nepārlīmē derīguma termiņus un netaupa uz saldētavām (par derīguma termiņiem zinu, jo gadījās kuriozs ar pazīstamu ražotāju, kas prasīja vai nevajag pievest preci veikalam un veikals atbildēja, ka tam vēl esot ko pārdot no šī ražotāja izstrādājumiem un pēc veikala apskates izrādījās, ka tiešām veikalā ir prece no šī ražotāja, bet pēc ražotāja informācijas pēdējie produkti kas vesti šim veikalam, jau bija ar nedēļu notecējušu termiņu, tātad vienīgais veids, kā tie vēl var šos produktus pārdot ir uzlīmēt neīstu termiņu. Ražotājs protams nikns, jo tam būs nepelnīta antireklāma, ja kāds nopirks sapelējušu produktu.
intresanti -kā piem safatētām precēm var pārlīmēt termiņjus ? vai arī limonādes pudeles pārmarķjet ????????????ja runā ,tad ar segumu !!!
par to pārmarķēšanu -gudrīšu, trikaču un visādu faķīru pietiekami daudz šai raibā pasaulē, bet kad dažos lauku veikalos ir speciāli atvēlētas vietas piem. Saldētavās ar uzrakstu LĒTĀKA PRECE! Un tai precei termiņš jau beidzies?! Piem. Jumpravā, tas jau ir kautkas! Piekrītat?
Limanades pudelei ar acitinu notiri veco terminju. Un ir specialais aprikojums ar kuru tu vari uzlikt da jabkadu terminju. Un daudzi mazi veikalini to Sen ir iegadajusies.