Hanzas real estate nenopitns kantoris!
Cilvēki!!!Nekad neiesaistieties ar šo kantori .Ačakarēs!!Labums nekāds sūdi pilns vezums!!!!!!!
vai tur nestrādā tā,kas kādreiz Ogres mis konkursā nu tā ne visai labās atmiņās palikusi......
nesaprotu tas Hanzas elektronik ja/
Ar Hanza elektronik, tam nav nekāda sakara.
Hanzas real estate ir nekustamo īpāsumu pārdošanas fiema cik atceros.
Vai tad vienkāršāk nebija uzrakstīt Hanzas īpašumi. SS.lv pilns ir ar viņu sludinājumiem @hаnzаsiраsumi.lv
To piekrāptie: Arī anti-reklāma ir reklāma
Laikam pats esi tā kantora darbonis, ja zini ka ir jau viņiem paša sava mājas lapa..:) un ss.lv pilns ar sludinājumiem...:)
Neiesaistīties ar šo kantori ir diezgan grūti, ja Ogrē grib kaut ko nopirkt, jo viņi Ogrē ir tāds faktiski vienīgais vietējais kantoris. Es nesen pirku divus īpašumus izmantojot viņu pakalpojumus. Gāja samērā grūti, bet beigās visu smuki noorganizēja un nekādu pretenziju nav. Pašam jāpainteresējas un jāiegūst ziņas par īpašumu, ko grib pirkt, mūsdienās publiskos reģistros visa informācija ir pieejama.
Nē, vienkārši pats gandrīz iegrābos.
Konkurenti sarosījušies :)
Vislabākās atsauksmes par Hanzas īpašumem! Super cilvēki tur strādā!!!
man ļoti palīdzēja ātri pārdot vienu īpašumu un nopirkt vietā tieši to ,ko vēlējos.
Ja iemaksā drošības naudu, tad ir problemātiski to atgūt.
Iemaksāju drošības naudu, par laimi caur internetbanku.
Man arī ir ļoti, ļoti labas atsauksmes par Hanzas īpašumiem, sevišķi Guntu, kura man palīdzēja rekordīsā laikā dabūt bankas kredītu, novērtēt un ieķīlāt citu īpašumu un nopirkt māju ģimenei, kad katra diena bija no svara. Turklāt par viņas atsaucību, centību un sakariem gan bankās, gan zemesgrāmatā man pašai pat nebija jāmaksā, jo viņu algoja mājas pārdevēja.