Maxima mana pircejus ar cenam

Vakar sieva bija maximaa, saredzejusi fikusu pa Ls1.83 un sagribeja. Aizsutija mani nopirkt. Atradu to fikusu, ties'am stav cena Ls1.83. Panemu, atnacu pie kases, un bac, cena jau Ls2.99! Op-pa! Un muld ka tur citc cenniks, ka sajauca. Cennikam konkreti rakstits - fikus, cito fikusu plaukta nav. Gribeju nofotografet, atnacu pec 5 minutem, jau cenniks novakts. Vot tada ir maxima!

Alexzz , 2012-10-15 18:29:44

ko var gribeet pa minimaalo no darbiniekiem..

.. , 2012-10-15 19:50:54

kasē lai sit kā ir, bet pēc tam ar čeku pie informācijas kases, lai maksā starpību, kā to paredz likums,- ja visi tā darīs, tad maximai apniks čakarēt pircējus.

tikai tā , 2012-10-15 20:33:41

a ta var???

to tikai ta... , 2012-10-15 21:32:34

cik reiz es nemu preci rakstits atlaide,bet kasse sit pa pilnu cenu,tas loti biezi,vajag uzmanigi skatities.

Liene , 2012-10-15 23:51:27

Man šādas problēmas bija tikai Jumi veikalā, bet tādu vairs Ogrē nav. Vismaz centrā :D

Elīna , 2012-10-16 10:02:50

Maximā uz cenuzīmēm uzmanīgi jāskatās uz svītrukoda un akcijas datumu, tas daudz laika neprasa, tad pie kases nebūs problēmas. Pašai arī gadījās, ka kasē bija cita cena, bet sāku ievērot šīs nianses un problēmas vairs nebija. Iespējams aizmāršīgie darbinieki aizmirsa novākt beigušās akcijas zīmi.

Leila , 2012-10-16 10:22:53

jā, es arī maximā cenu zīmēm un preces svītru kodiem pievēršu lielu uzmanību

x , 2012-10-16 10:49:48

jā, es arī maximā cenu zīmēm un preces svītru kodiem pievēršu lielu uzmanību

x , 2012-10-16 10:49:49

Maximā tā notiek ļoti bieži,aozvakar tā nopirku akcijas jogurtu.Ar čeku gāju pie informācijas kases,dabūju starpību atpakaļ. Pašiem baigi jāseko līdzi :(

Silva , 2012-10-16 11:13:54

"To tikai tā..." Protams to var. Es rimčikā info kad strādāju dienā pa padsmit tādām lietām atmaksāju. Skrēj uuz nodaļu un skatījos cenu zīmes. Bija kas vispār principā atteicās no preces, bija kad cilvēki nepareizi sapratuši, arī tad atļāvu atteikties no preces, ja gribēja, bet bija daudz gadījumi kad cenu zīmi kāds nodaļas darbinieks nav samainījis, tad atgriezu starpību (cilvēciskais faktors, visiem līdzi neizsekosi, tad es parasti nepareizo cenu zīmi vispār novācu un liku lai nodaļas darbinieks vēlāk uztaisa un uzliek īsto). Ja pircējs nodomā, ka viņu čakarē speciāli un nenāk un nesaka info (jo parastās kasieres neko nevar izdarīt) tad tās vecās cenu zīmes tur var vēl labu laiku nostāvēt līdz kāds pamana (jo sevišķi pie reti pērkamiem produktiem vai plauktos aizķērušamies sīkiem štruntiņiem).
Bet galvot, ka tā ir visos veikalos nevaru, tas ir atkarīgs no vadības un no darbiniekiem, ja strādā rupekļi, kam viss vienalga tad varbūt arī atsaka un ja vadība neredz vai negrib redzēt, ka tur tā pret pircēju izturās tad mož arī neatgriež starpību.

Vipdu , 2012-10-16 11:26:27

ko jus visi varat nemties,ejiet un pastrsdajiet tani maxima tad runajiet

kaktuss , 2012-11-09 13:17:37

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet