datori
Vai kāds zin Ogrē kādu privāto,kurš nopietni nodarbojas ar datoru labošanu,programmu uzstādīšanu utt.? Ja jā,tad lūdzu kontaktus/Tikai to garmataino nē,bēdīga pieredze/
Es nesu uz Tera, vienmēr esmu apmierināta un manuprāt pat lētāk kā privātais.
Ogrē - viennozīmīgi Tera. Privātais neko nevar garantēt - Tera var. Iiedomājies, aiznesi privātajam kompi ar vienu defektu, saņēmi ar jau pavisam citu.. Oficiāls kantoris tomēr labāk. Visu izdara kā nākas.
Varbūt kāds var iedot "datoriķa" Raimonda mob. tālr.? Pazuda ar visu kompi!!!
iespējams varu palīdzēt- 25537822
Meza 11 labo datorus.Liekas ,ka tas ir oficiāls datoru kantoris.
Nu šeit es pastrīdēšos ar tevi :). Protams, ka juridisks kantoris ir nedaudz stabilāks par privāto, tomēr tas nekādā gadījumā negarantē kvalitāti. Viss atkarīgs no personāla. Ir iespēja, ka kādā kantorī pieņemti jauni gurķi, kas tikko beiguši skolu un cenšas gūt praktiskas zināšanas jau kā darba ņēmējs. Tad bieži var rasties klientiem problēmas. Es protams nesaku, ka tā ir Tera. Bet šeit pat dzīvs piemērs - viens mans klients palūdza pārbaudīt, vai ir nopircis labu jaunu datoru un pēkšņi uzzināju, ka viņam vēl ir vecais dators ( laptops ). kurš tika aiznests uz Teru un tur diagnosticēts, ka bojāta mātes plate, kamdēļ nestrādā iebūvētais toughpads, jeb pele. Tamdēļ arī nācās ņemt kredītu un nopirkt jaunu datoru. Bet... Protams mātes platei ir defekts un tā it kā jāmaina, tomēr, vai servisā darbiniekiem neienāca prātā klientam ieteikt vienkāršu risinājumu, lai nebūtu jāņem kredīts. Vienkārši bija jānopērk USB pele :). Tagad klientam ir divi darbojošies datori un kredīts, kas nebūtu nepieciešams, ja servisa darbinieki būtu devuši vienkāršu padomu. Tā kā... :)
Tevis rakstītajā, diemžēl, ir daudz patiesības. Jāsaka, ka gurķi ir visur un jā, parasti gurķi sataisa sūdus - ko mēs varam noprast no Tevis tikko aprakstītās situācijas. Katrā ziņā, no savas puses varu tikai nosodīt konkrēto servisa "darbinieku" kurš, diemžēl, nemācēja/negribēja/nesaprata un deva klientam pilnīgi bezjēdzīgu padomu/norādījumus.
Bet vai terā liek virsū arī programmas? Viņi ar pirātismu nedrīkst nodarboties, var pamatīgos mēslos iebraukt.
kāds tas datoriķis raimonds izskatās?/vienu zinu,štukoju,vai ir tas pats?/