Pārbaudi vai arī tev Bite neatslēdza izmaksu kontroli!
Gribu paust savu neapmierinātību, jo esmu vīlies savā līdz šim „draudzīgajā” operatorā. Jau kādu laiku esmu Bites klients, bet atzīstu neesmu spējīgs izsekot saviem zvanīšanas paradumiem. Tāpēc kad parādījās iespēja uzlikt „Izmaksu kontroli”, tad uzreiz pieslēdzu iespēju uzzināt, kurā brīdī esmu iztērējis 80% no sava limita, lai atlikušo mēnesi varētu runāt īsāk. Taču šajā mēnesī pēkšņi rēķins ir nevis ap 3.50Ls, bet gandrīz 10Ls! Piezvanu uz Biti - izrādās „Izmaksu kontrole” man ir atslēgta! Par to es esot brīdināts ar SMS, kas sūtīta maijā... Tā kā esmu nomainījis telefonu kopš maija, man ir tik vecas SMS nav un pierādīt, ka neesmu tādu saņēmis es nevaru... Bite man laipni norādīja, ka varu pakalpojumu pieslēgt „bez maksas” atkārtoti, bet tas jau nesamazina manu iepriekšējā mēneša rēķinu! Atdot naudu man neesot pamata, jo man bija jāseko līdzi izmaiņām. Taču mājas lapā NEKUR nav informācija par to, ka iepriekšējā mēnesī „Izmaksu kontrole” tika atcelta.
Mans jautājums: vai tad mājas lapā operatoriem nav vismaz maziem burtiņiem jābrīdina par šādām izmaiņām? Un aicinu cilvēkus noskaidrot vai viņiem šis pakalpojums arī nav atslēgts, jo pēc Bite operatores vārdiem es nopratu, ka šis pakalpojums ir atslēgts visiem, kam tas bija pieslēgts un visiem jāpieslēdz atkal pašiem! Un visbeidzot – tas nav nekādā viedā to 6 pārtērēto latu jautājums. Tā ir nožēla par to, ka operators sanāk „uzvārījās” to klientu rēķina, kuri pagājušajā mēnesī tradicionāli gaidīja šo īsziņu un beigās pamatīgi pārtērēja!
Ja reiz vari portālā uzrakstīt vēstuli, tad internets Tev ir pieejamas un visam, kas saistās ar Tavas bites pieslēguma izmaksām var sekot, bez maksas reģistrējoties www.manabite.lv Tur viss ir ļoti labi pārskatāms - cik konkrētajā brīdī iztērēts sarunu minūšu,cik īsziņu, cik megabaitu., kam, kad zvanīts, kāds ir šā brīža rēķins, ir vai nav izmaksu kontrole (to pats katru mēnesi var arī mainīt palielinot vai samazinot) utt. Vārdu sakot, ļoti ērti un pārskatāmi.
Nu, bet cik labi, kad runas plūdi tiek pārtraukti ar īsziņu, jo, ja runā nepārtraukti, tad nav laika skatīties mājaslapu. Man domāt, ka stipri daudz jārunā, lai tik daudz pie Bites pārtērētu.
Mēs ar biti esam apmierināti. Pats jau vien esi norunājis nevis kāds cits.
Paņem jauno tarifu BITE 5.55 un runā cik gribi un kad gribi! Sākot ar rītdienu var pieslēgt! :)
Man ir bite un arī esmu ļoti apmierināts, man šāda SMS atnāca 3. jūlijā, kad ar 4. jūliju izmaksu kontrole ir noņemta.
man ir bite, esmu apmierināta, rēķins nepārsniedz 5 ls.
vienkārši neievēroji sms, Bite nav vainīga.
Es vakar pārgāju uz 5.55 tagad varēšu pļāpāt bez apstājas un bez visādām kontrolēm :)
Pēc LMT kad pārgāju ar četriem telefoniem uz biti, jūtos kā pasakā.