Uzmanieties no IME!!!
Vēlos brīdināt, ka IME izsūta rēķinus par neesošiem pakalpojumiem, pie tam nesamaksāšanas gadījumā nododot parāda piedzīšanu Creditreform. Pie tam adresē, uz kuru tika saņemts rēķins par stipri īpatnēju laika periodu (20.09.12.-30.09.12), nav neviena IMEs kabeļa un gadiem ir citi operatori. Sargieties!
kopsh ime pardevaas baltkomam viss ir shkeersaam
Paties', tā ir! Regulāli norīta puses nav i-neta un ļooti bieži uz tv kanāliem rāda kodēts kanāls, kaut arī viss ir samaksāts un šie pakalpojumi iekļauti :( Žēl, IME bij uzticami pakalpojumu sniedzēji līdz šim.
...mūms arī no bijušās IMEs tagad jau Baltcoma atnāca papīrs ka esam parādā 80, Ls... kaut ir visi čeki un neko parādā neesam...
vēl sakiet, iespējams ja kād zin, ja mūs (Imes klientus) pārpirka Baltcoms un man viņu programmu pakete neapmierina, vai neesam tiesīgi tālāk nesadarboties ar Baltcomu, t.i. lauzt līgumu kas bija uz diviem gadiem ar Ime Pluss un viņu piedāvāto programmu paketi...
Cik zinu, tad IME, pārdodoties nav mainījusi statusu, t.i., joprojām paliek IME ar savu vārdu. Mainījies ir tikai īpašnieks. Kaut gan varu arī maldīties. Jāskatās, kas izsūta rēķinus. Ja ir IME, tad diemžēl iepriekš noslēgtie līgumi ar IME ir spēkā, bet ja pie Jums nāk ciemos jau Baltkoma pārstāvis, lai pārslēgtu līgumu, tad var izvēlēties, vai pagarināt, vai lauzt.
Vēl - ja nemaldos, tad, ja esat IME klients, bet ja rēķini nāk tagad no Baltkoma, tad tas ir nelikumīgi un nav tos jāmaksā, ja nav noslēgts jauns līgums jau tieši ar pašu Baltkomu. Jābūt ir jaunam līgumam uz kura pamata Baltkoms var pieprasīt maksu.
Bet jau jau nekas juridiski nav mainījies un mans līgums ar IMI ir spēkā, tad esošajā līgumā nav paredzēta nekāda priekšapmaksa, kā viņi man to tagad pieprasa par 2 mēnešiem. Tātad, jāmaina līgums.
Vai ir vēl kāds operators Ogrē, kas piedāvā TV+internetu? neskaitot šo Baltcom + Imi....no šiem tiešām jākratās vaļā.
Lattelecom
oo ja lattelecomam tadas cenas,ka vajars neko negribas
Baltcoms nopircis gan bijušo TVT gan tagad Imi, tad jau bez Lattelecom Ogrē citu operatoru vairs nav?
Patreiz pa TV redzama akcija Lattelekomam ,12 lati ar santīmiem mēnesī.TV Telefons un internets.Jāzvana uz 177 un jāpiesakās ,Mēs skatāmies Lattelekoma pieslēgumu,arī internets un telefons ,viss kārtībā. Krāsas labākas un internets iet normāli.Zvanīt var pa visu valsti
lattelecomam tv kanali vispar neinteresanti ir!!!!!!
Kopš IME mainijusi īpašnieku,pakalpojumu kvalitāte kritusies. Kronis visam bija svētdiena bez TV(09.09.2012) un divas dienas(09.09.2012-10.09.2012) bez interneta...
Kopš TVT pārpirka Baltkoms, reizēm viss tv ekrāns satāv no vieniem kvadrātiņiem, bieži nav iespējams neko normāli noskatīties. Kas tas ir? Kā vaina???
Baltkoms nav nopircis TVT. TVT ir baltkoma meitas uzņēmums jau no kopšsākumiem. Baltkom ir nopircis IME un tagad Ogrē zem Baltkom vārda ir TVT un IME. Ņemot vērā to, ka TVT un IME katram bija savs izbūvēts tīkls, tagad tos mēģina sajūgt kopā, kā rezultātā var rasties traucējumi.
to BMS --> Nu redzi, pats savu tīkla infrastruktūru nojauci, tagad varētu vārīties! :D Sadomātu visādas "pakalpojumu paketes" un business ietu uz urrā! :)
:) Neietu gan, jo ļoti daudziem vajag TV, kas atkal prasa milzīgas investīcijas. MAn tādu nav :)
Iesaku visiem palasīt jūsu līgumus ar IME. Ir punkts, kurā minēts, ka maksa ir jāveic par iepriekšējo mēnesi, nevis jāmaksā uz priekšu, ko šobrīd praktizē IME(Baltkoms), tādā veidā izdomājot mistiskus parādus klientiem. Reāli cilvēks nav slēdzis jaunu līgumu, kur būtu mainīta maksājumu kārtība. Iesaku visiem vērsties PTAC ar sūdzībām...
Neļaujiet sev kāpt uz galvas...
Man arī nepatīk. Vakar man 3h nebija interneta, TV arī raustās ik pa laikam kamēr bija IME, nekas tāds nebija. Žēl, ka viņi vairs nav. Zvanīju uz Baltcom, šāksim ar to, ka tas ir paaugstinātas maksas zvans, bet arī tur strādājošie cilvēki ļoti nelaipni.
Lattelekomam ir vieniigajam interaktiivaa tv ,,un optiskais nets ..un vai 20Ls tik nenormaala cena par labu kvalitaati ?
Man ari atnaaca rekins 55.ls no 2008 gada. Kur ar ar IMI jau nav saistību ar 01.01.2009. Jo pec IMI piesledzos Lattelekom. Ta ka miliši iesaku glabat čekus par pakalpojuma samaksu vizmaz piecus gadus!!! Varat iedomaties, ka IMI vienmer atsledza ja lidz 15 datumam netika samaksa veikta un kur vel tris gadus nav sanemts prasiba par samaksu!
IMI vai BALTKOMU jadod TIESA par mistiskiem rekiniem!
PIEKRITU TEIKTĀJAM! IMI vai BALTKOM jasudz tiesa par tadiem gajeniem !!! Fiktivu rēkinu sanemeji , APVIENOJAMIES un sudzam tiesa!
Kad saņēmu rēķinu par parādu, biju ļoooooooti sašutis, jo nekad neviens maksājums nav kavēts -to visu varu pierādīt ar maksājuma uzdevumiem. Piezvanīju, man saka, nu jā, te mums tagad uz priekšu jāmaksā. Bet kāpēc tad to uzrādīt kāparādu?!? Un taisnība -šādā situācijā jāpārslēdz līgums.
Atteicos no IME jeb Baltkom, pārgāju uz Lattelecom -telefons, optiskais nets un interaktīvā tv kopā -visu saslēdza profesionāli, samaksa normāla, par tādu kvalitāti es pat būtu ar mieru vairāk maksāt :D