Uzmanieties no viņiem!
Labdien! Gribu brīdināt privāto māju īpašniekus no asenezatoriem kuri savus pakalpojumus veic ļoti nekvalitatīvi un vulgāri.Strīds man ar viņiem sanāca pamatīgs šodien- aka palika par trešdaļu neizsūkta,jo viņiem mašīnas mucā lienot tikai 4 M3. Bet man aka ir 3 M3.Man jau likās ka atbrauca ar puspilnu mucu,šie atkal pretī-ka ar tukšu...Braukā viņi ar brūnu Gaz 53,un viņu auto numurs ir PO 5993. Viens ir ar īsiem matiem,jauns-bet šoferis vecs,sirms ar ūsām.Uzmanieties no šiem tipiem,jo viņi pastāvīgi savus pakalpojumus reklamē "Kaleidoskopā" ar tel.nr.26566332.
Jā, piekrītu, tas kungs ar ūsām izsūc tikai naudu, nevis aku...
Un, ja pašai būtu izvēle starp latiem un fekālijām?
Paldies!
Paldies par info!!!!
manuprāt jebkurš darbs, kaut vai tā būtu fekāliju izsūkšana, ja reiz cilvēks tādu izvēlējies, ir jādara godīgi, jo galu galā par to tiek samaksāts (starp citu, bez čeka). Vai tev patiktu, veikalā pirkt gaļu, samaksāt par kilogramu, bet konstatēt ka ievērts tikai puskilograms? Varbūt tad arī frizieris varētu paņemt pilnu maksu, bet nogriezt tikai pusi matu, aizbildinoties, ka šķēres kļuvušas neasas...
gaz 53 mucā vairāk par 2,5 m3 nevar iesūkt.
Nu tad nevajag prasīt par 4m3.
Bija arī man atgadījums ar tiem fruktiem - uzvedība tam jaunajam kā atmarozkam,matperemat aiz katra vārda,nolamāja mani kā pēdējo....Arī tas pats atgadījums-kas Sindijai,palika aka līdz galam neizsūkta.Samaksāju tikai pusi no viņu pieprasītā.
Varbūt kāds zin, kur šis tipāžs pēc tam savu mucu iztukšo? ja pa kluso izlej mežā vai kādā akā, tad gan nesmuki...
Gribētos aicināt neizmantot šī vīreļa pakalpojumus VISPĀR! No Jūsu privātmajām izvestie notekūdeņi nonāk ne jau attīrīšanas iekārtās, bet pļavās, grāvjos lietus kanalizācijā un citās tam nepiemērotās vietās un piesārņo vidi. Likumīgi noķert viņu ir sarežģīti, tad vismaz lūdzu, neizmantojat cienītie viņa pakalpojumus!!!!!
esmu redzējusi, ka ciemupē gar dzelceļu izgāž. starp daugavpils šoseju un dzelceļu!!!
Tagad taču visiem labi telefoni ar labiem foto - jābildē lai redz arī numuru un jāsauc policija. šitādiem urlēniem nevajag ļaut piesārņot dabu un bezkaunīgi uzvesties
Pāras reizes ir redzēts kad uz akmenu ielas izgaž pilsētas kanalizācijā.
Tādā gadījumā, ja redzat vajag zvanīt uz pašvaldības policiju un Mālkalni.
Loxi tikai raxta un lasa sitaadus komentaarus.
Paldies, paldies raksta autoram. Interesants apmelojos garadarbs. Konkurentiem zinasanai- antireklama ari ir reklama .....!!!