Lattelecom optika4+tv
Kāda ir jūsu pieredze ar Lattelecoma optiku4+tv? Petreiz esmu IME klients bet man nepatīk tv jaune kanāli un arī attēla kvalitāte ir diezgan sūdīga.
Labāks nekas par LTK nav izdomāts......
Neizklausās pārliecinoši.
Nenožēloju, ka pirms pusotra gada pārgāju uz Lattelecom TV (internetu izmantoju jau krietnu laiku pirms tam). Vienu reizi pagājušajā vasarā bija kaut kādas tehniskas problēmas, kad pāris dienu nebija TV. Bet to nevar salīdzināt ar iepriekšējo pakalpojuma sniedzēju, kur nebija jēdzīgu kanālu (un valodu) izvēles un bieži pazuda signāls - un ne jau tikai uz stundām, turklāt nācās skatīt miglu bildes.
JĀ lai cik tas ar neliktos smieklīgi LTK principā kvalitātē cena un izvēlē ir nokodis visus konkurentus vienos vārtos , pvasarī pat no VISAT bezmz [ēc 10 gadiem atteicos , lkvaliatāte jau šiem bija OK bet LTK kompexs vosās ziņam bija izdevīgāks 2x un iespējas neslīdzināmi labākas
Šeit vienīgais jautājums ir par to, vai alkatīgais LTK neizdomās pēc kāda brīža atkal pacelt cenas! Tagad pārsvarā visi mazie pakalpojumu sniedzēji ir iznīdēti vai pārdevušies kādam lielākam, konkurence ir minimāla un cenas ir augšā! Ogrē kompleksus risinājumus piedāvā tagad tikai LTK un TVT ( Baltcoms ). Protams, tagad TVT ir iespējamas kvalitātes problēmas, pārņemot IME savā paspārnē, jo savienot divus tīklus bez problēmām nav iespējams, bet toties cena TVT ir zemāka par komplektu. LTK pārsvarā izvēlās jaunāki cilvēki, kuriem ir gumijas cietie diski fimu lejuplādei, jo redz ir lielie MB/s, kaut gan uz interneta pārlūkošanu atšķirība starp 2 mbit/s un 100 mbit/s nav manāma.
LTK izvēlas nevis jaunāki cilvēki, bet tie, kurus interesē piedāvājums un kvalitāte, ne tik daudz cena.
P.S. Ja runā par TV, tad es joprojām palieku pie SAT šķīvja ar dreambox veidīgo aparātu un šāri, Maksā kapeikas, bet reāli ir ko skatīties. Protams, nav LV kanālu, bet tie man nav vajadzīgi, jo visas ziņas var lasīt ātrāk portālos, bet ziepju operas un neizdevušies talanti mani neinteresē. Pārējais viss ir pieejams.
to Dore! Šeit es nestrīdēšos, kā saka, katram savs. Es tomēr uzskatu, ka LTK televīzijas saturs ir ļoti vājš, t.i., cena neatbilst piedāvājumam. Ja runā par cenu, tad pakalpojuma komplektam internets+TV cenai nevajadzētu pārsniegt 15 Ls ar PVN. Zinu cilvēkus, kas maksā LTK par DSL un TV ap 40 Ls mēnesī. Tas gan ir par traku!
Pirmkārt, es nesēžu pie TV stundām, bet skatos tad, kad ir laiks, un tikai to, kas mani interesē, un tā nebūt nav Krievijas TV, bet dažkārt gan ir atsevišķi Latvijas TV kanāli. Mani interesē kvalitatīvi TV kanāli angļu valodā, ko LTK piedāvā. Un par cenu - esmu vairākkārt apsvērusi no kaut kā atteikties, bet, ja tie ir daži lati mēnesī, tas es tomēr palieku pie izvēles un kvalitātes. Man kādreiz pirms gadiem 12 bija satelīts - tolaik nebija dižas izvēles, bet tas bija "vāks". No Viasat piedāvājumiem atcīnījos, jo bija pietiekami negatīvas informācijas. Vienvārdsakot - nenožēloju, ka man ir LTK, jo nepavadu savu dzīvi pie TV, bet LTK piedāvā mani apmierinošu izvēli.
tikai lattelekom,kvalitaate ideaala.
to Dore! Pirmkārt paldies par normālu diskusiju, otrkārt, pareizi un pilnīgi piekrītu tajā aspektā, ka nav vērts pavadīt savu dzīvi pie TV. Dažreiz uznāk luste ko skatīties, tad arī vēlos, lai būtu kas vairāk nekā LTK piedāvā. Man piemēram ir bērns, bet LTK pakā ir tādi multfilmu kanāli, kas tikai un vienīgi degradē bērnus, tai pat laikā man satelītam ir labi audzinoši bērnu kanāli, piemēram TiJi vai JimJam. Kā jau minēju, man nav LV kanālu, bet man tos nevajag, jo tur nekā nav. Tā kā aparāts man ir HD, kvalitāte ir perfekta un cena ko es mēnesī maksāju ir 3 Ls par 200 kanāliem.
lietoju baltkom i cena laba i serviss
lietoju LTK 4 komplektu, neko sliktu nevar teikt, bilde laba, internets labs un stabils - nepazūd negaisa laikā, atbalsta dienests labs, nu īsumā - iesaku.
JimJam ir arī LTK, un man tas ļoti patīk. Par otru minēto bērnu kanālu nezinu, bet kaut kā neesmu manījusi tur īpaši degradējošus bērnu kanālus. Ja nu vienīgi tas attiecas uz Toma un Džerija vai "Nu, pagaidi" tipa filmām, kas ir arī daudzos citu TV pakalpojumu piedāvājumos. Bet bērnu taču audzina nevis ar TV, un ar normālu bērna dzīves uztveri arī šīs filmas bērnos neveido agresiju.
to Dore. Skaidrs. Protams ka neaudzina tv, tomēr, teiksim Cartoon Networks piemēram vispār nedrīkst rādīt bērniem. Man jau arī ir noteikts laiks, cik var tās multenes skatīties, bet teiksim tajā pat kanālā Tiji ir multene ar angļu valodas apmācību un bērns jau savos 6 gados ļoti labi sāk saprast angļu valodu. Vismaz pamatprincipus :)
Man LTK ir kādi 10 bārnu kanāli no kuriem vismaz daļa ir LATVISKI teiši tāpat arī visādi NG utt ir LATVISK , sīkie un omes skatās filmas un laimīgi
Jā vel piemirsu LTK visādas LTV var skatīties ka GRIB principā 5 dienu laikā jebkuru pāraidi var skatīties jebkurā laikā no jebkuras vietas , tas noder ja nīkulīgajā LTV tomēr gas interesansts gadījies un neesi rezdējis vai sievasmāte kauc pēc seriāla un kapusvētiek vienlaicīgi tad SKATIES kad gribi visu kas BIJIS pēdējās 5 dienas :)
+ tagad LTK piedāvā videonomas filmas skatīties bez maksas.
+ tiem, kam krutais mājas komplekts, tiem interneta tv bez maksas (=izcila kvalitāte)
interneta tv var skatīties da jebkur, tas man ļoti ļoti patīk
problēmu nekad nav bijis
+ tagad LTK piedāvā videonomas filmas skatīties bez maksas.
+ tiem, kam krutais mājas komplekts, tiem interneta tv bez maksas (=izcila kvalitāte)
interneta tv var skatīties da jebkur, tas man ļoti ļoti patīk
problēmu nekad nav bijis
Bet man patīk atlaides skolotājiem, reizi divos gados, pus gadu maksā 50 %.....
ar LTK vajag kukuloties, vienadiem komplektiem cenas dazadas, man bija tikai internets ar talruni pa 15,80,ligums septembri iet uz beigam,piedraudeju ka aiziesu uz Baltcom-13.90 viss tas pats bet pluss TV., uzreis cita saruna-tagat pa tiem pasiem 15.80-internets 100Mb,TV un telefons.
Man tikko beidzās 2 gadu līgums ar LTK un tagad man 12LVL vietā būs jāmaksā mazliet vairāk. Man gan ir tikai internets. Nevar saprast ko darīt? Varbūt mēģināt Baltcom? Vispār jau kvalitātes ziņā LTK ir OK! Televīzija man ekonomiskā no TVT un principā mani apmierina.
man ari atsutija vestuli ka ar 1.08 paliek dargak pa 4 lati, bet ja slegsu ligumu vel uz 2 gadiem paliks ta pati maksa,tomer pateicu ka nepiekritu un tad izradas ka tomer var pat letak,vajag tikai piedraudet ka aiziesi ,un tad piedavas letak neka Baltcoma.
Nokritu no meeness..kas ir LTK? Gribu pieslegt televiziju,dpmaju-LATTELECOM vai VIASAT..kas letaak un labak.200 kanalus man nevajag,pietiktu ar 40.
Izdevīgi piedāvājumi te!
http://ltc777.blogspot.com/
Vai zināji,ka tu vari ietekmēt optiskā interneta tīkla izveidi? http://ltc777.blogspot.com/2012/08/internets.html
Ja kāds grib zināt vairāk par Viasat pilnīgi visu, zvaniet 28866823. Visu izstāstīšu un arī par to, kas nav uzrādīts internetā par viņu pieslēgumiem.
Man brālis izmantoja LTK optisko internetu Ventspilī (tiesa bez TV). Es viņu apskaudu. Man te nav pieejams optiskais, tikai MDSL. Viņš ar optiku, to ko es kačāju divas stundas, noakčāja maksimums 10 minūtēs. Kaut manā galā ātrāk būtu optika. Nedomājot pieslēgtos.