Videotīkli

jau no vakar vakara pazuda signāls videotīklu TV....... Interesanti vai paši darbinieki arī skatās savu tv???? jau 12 st klusē televīzija, labi ka otrā istabā ir lattelekoms,kas rāda vienmēr. Kā parasti,ja brīvdienās pazūd kabeļtelevīzija, jāgaida līdz pirmdienai. Tādēļ mīļie ļautiņi...... neuzķeraties uz lētākiem pakalpojumiem, ne , viss,kas lēts ir labs!!!!!

Jurka , 2012-07-29 09:15:21

Stulbs jautājums, bet vai esi mēģinājis zvanīt, vai skatījies uz trokšņu bildi cerībā, ka tur uzpeldēs attēls?

BMS , 2012-07-30 09:06:56

es no šodienas laužu līgumu ar šo kompāniju un pieslēdzos pie lattelekom interaktīvās tv

aija , 2012-07-30 10:20:53

ta kompanija esot ari IMI parpirkusi,tas nozime,ka no normala tv un interneta jaatvadas.Jo tris dienas nebija internets,tika zvanits,bet neviens nelikas ne zinis.Tv ari visadas polu programmas sabaztas.Murgs kautkads.Ja nu vienigi japariet uz lattelekom.

loti nepatik , 2012-07-30 14:25:51

IME šādas problēmas ir katru mēnesi!

Anna , 2012-07-30 17:39:55

Jā, un interesantākais, ka parasti tas notokiek vai nu pēc plkst.17.00, vai brrīvdienās, kad nevienu vairs nevar sazvanīt!

**** , 2012-07-31 12:36:48

Uzmanību!

Vai jums ir slikta kredītu?
Vai jums ir nepieciešama nauda, lai samaksātu rēķinus?
Vai jums ir nepieciešams, lai uzsāktu jaunu biznesu?
Vai jums ir nepabeigti projekti pie rokas sliktu finansējumu?
Vai jums ir nepieciešama nauda, lai ieguldītu kādā specialitātē, kas būs peļņa jums? un jūs nezināt, ko darīt.

Es esmu Mr Abdul-Hasans Kazim, privātā naudas aizdevējs. Es dodu aizdevumus ar procentu likmi 3% apmērā gada un robežās summu $ 500,00 līdz $ 50,000,000.00 kā aizdevuma piedāvājumu. 100% projekta finansējums ar nodrošināto un nenodrošināto aizdevumi ir pieejami. Mēs garantētas kas veic finanšu pakalpojumus mūsu daudziem klientiem visā pasaulē. Ar mūsu elastīgo lending paketes, aizdevumus var apstrādāt un līdzekļi, kas pārskaitīti uz aizņēmēju īsā laikā iespējams. Mēs darbojas skaidri un saprotamā veidā, un mēs piedāvājam aizdevumus, visu veidu ar ieinteresētajām klientiem, uzņēmumiem, uzņēmumu un visas uzņēmējdarbības organizāciju, privātpersonām un nekustamā īpašuma investoriem veidu. Vienkārši aizpildiet zemāk esošo formu un atgriezties pie mums, jo mēs sagaidām jūsu ātru un tūlītēju atbildi.
EMAIL ASV AT: kazimfinance@yahoo.com

Mēs piedāvājam šādus aizdevumus zemāk,
* personas aizdevumiem [drošu un nenodrošināto]
* Biznesa aizdevumi [drošu un nenodrošināto]
* Kombinācija aizdevumi
* studentiem aizdevumi
* konsolidācijas aizdevumus un tik daudzi citi.

Ieinteresēti iesniedzējs būtu aizpildiet mūsu pieteikuma formu zemāk.

PIRMAIS nepieciešamā informācija

Pilns nosaukums ……….

Vecums …….

Personiskā tālruņa numurs …….

Valsts ……

E-…………

Adrese ……..

Valsts …..

Vecums ………

Vai esat piemērots pirms? …..

Ģimenes stāvoklis …………

Kredīta summa nepieciešama kā aizdevums …………

Aizdevums …….

Nodarbošanās ……..

Mēneša ienākumi ……..

Vai jūs saprotat angļu? ……….

Atzīstot šo pastu, mēs varam sākt ar apstrādi savu aizdevumu. Ir vairāk iegūt, saņemt aizdevumu no šī uzņēmuma.

sveicieni,

Mr Abdul-Hassan Kazim.

Aizdevums piedāvājums Pieteikties tagad, ja interesē. , 2013-03-30 19:21:00

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet