Ielu apgaisme!

Sveiks mēra kungs! Ja Tu mani dzirdi, tad klausies! Kur ir katra trešā lampa degoša Ogrē pa naktīm?
Tas ir apsurds! Ir noņemti pilnīgi visi lukturi no maģistrālajām ielām, visi krustojumi ir dziļā tumsā! Kā cilvēkiem pārvietoties pa Ausekļa, Zilokalnu, Lapu ielām? Un tad kad beigsiet taupīt, tad maksāsiet par visu noņemto gaismekļu likšanu atpakaļ? Tas nebūs lēts prieks, jo es šo to zinu! Šitais viss izskatās pēc kabatā bāzšanas, jo tiek sildīta viena konkrēta firma, kura jau n-to gadu pēc kārtas apkalpo Ogres apgaismojumu! Nepietiek ar to, ka katrā konkrētā gaismeklī izslēdz automātu? Tas viss ir reāls izsaimniekošanas process, nerunājot jau par noziedzības līmeņa pieaugumu! Vai Tu cienītais maksāsi par pazudušajiem auto spoguļiem, izsistiem stikliem, un noņemtiem lukturiem ???? Atbildi lūdzu kā Tu to visu redzi, un kapēc par Tevi vajadzētu balsot?

Indulis , 2012-07-26 23:46:41

Tā izskatās, ka visiem poh!
ielu apgaismojuma nav, jādzīvo 1 mēnesi bez siltā ūdens!
kas būs nākamais?

lasis , 2012-07-27 00:25:08

āā vēl tos kurmja rakumus pēc trubu likšanas nevar laicīgi aizspeķot ciet!

lasis , 2012-07-27 00:30:25

Mums Sunu iela neviena lampa nedeg,jau pusgadu.

Hilda , 2012-07-27 09:06:34

Tajā pašā laikā ogrē starp Unīti un Rīgas ielas 6 namu, kur nekas nenotiek, regulāri viss tiek pārbaudīts apgaismots, tur pat nav nekādas ielas....

Ivo , 2012-07-27 11:20:41

NAV KO DDZĪVOT SŪNU CIEMĀ

HA , 2012-07-27 11:22:15

ceru, ka vairs parviņu nebalsos, OGREI VAJAG PĀRMAIŅAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

HN , 2012-07-27 13:08:46

jūs atbrauciet līdz Jumpravai ar pēdējo vilcienu un jūs sapratīsiet, ka tiešām esat nokļuvuši visīstākajā SŪNU CIEMĀ! Vilciens aiziet un jūs esat pilnīgā tumsā! Nekur nekas nedeg, ej uz kuru pusi gribi, KA TIK KĀDU SKUDRU NESAMĪT! Paldies ELVI UN LATA ĪPAŠNIEKIEM PAR GAISMU REKLĀMĀS! Un protams, paldies PAGASTVECIM par taupības režīmu, varbūt kur cituŗ kādu santīmiņu atlaidīs?

egle , 2012-08-10 00:27:50

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet