Karstais ūdens
Tā Mālkalne atkal tracinā..nekad laicīgi nevar informēt.Tikai šodien uzzināju par to,ka nav karstais ūdens un nebūs līdz 8.augustām(Tīnūžu ielā).Visu nedēļu biju lasījusi ,ka ūdens nebūs līdz 20.jūlijām,kaut gan bija.Kā man viņi riebjās!!!!
Mālkalne parasti nevis brīdina - bet konstatē faktu, kad nav ūdens - tad arī pasaka , ka nav :D
Ja ja bija jau zime ka lidz 20 nebus,un bija uden,bet tagad lidz 8 no ssodienas nebus,zb jau!!!!!
Bļe, viņi debīli, kā lai es dzīvoju bez karstā ūdens, mati jāmazgā katru dienu un pašai arī. ............BESIIIIIIIII
A priekš kam kādu vispār brīdināt, cilvēki nav cilvēki.
Bet man pie mājas šodien pziņojums, ka karstais ūdens nebūs līdz 15. augustam.....3 nedēļas, prātā varēs sajukt.....Tā ir dzīvošana necilvēcīgos apstākļos...
ssausmas 3 nedelas,bljaviens tagad tads karstums,vajag katru dienu dussa,bernam ari,zzzbbb
Ludzu iesakit kadu juristu,kas parzin zemes lietas un var sniegt konsultaciju,paldies.
ko jus uztraucieties nebus karstais udens divas nedelas,musu rajona Turkalnes iela nebija karstais udens gandriz pusotru menesi.
Tiem kam ir siltais ūdens var uzvārīties :D
Tātad piedāvāju vannu 5Ls
Lūgums Mālkalnei uzlikt paziņojumu ,gadījumā ja pieslēdz karsto ūdeni ātrāk ,kā bija plānots!
Bože moij, kāds vājprāts:-)) Ja jau šeit varat rakstīt komentārus adresētus Mālkalnei , kādēļ gan Jums neielūkoties viņu mājas lapā, tur viss ir rakstīts. Mums arī bija paziņojums pie kāpņutelpas durvīm par to, ka nebūs ūdens , bet dienu pēc tam mājas lapā bija rakstīts, ka būs. Viss ir vienkārši- mazāk vajag cepties!!! Bet pašiem meklēt info. Laikam sen jau aizmirsies, ka agrāk nebija vispār vasarās siltais ūdens , viss bija normāli, nekādu problēmu.
Nu visiem nav interneta pieejas, kā tiem cilvēkiem uzzināt, katru dienu zvanot uz A/S Mālkalni?
Dacei.
Es tiešām neatceros tādus baisos laikus, kad karstā ūdens nebija visu vasaru, bet lai nu kā - manuprāt, ja jau mēs varam lidot kosmosā, tad nu karstais ūdens cilvēkiem būtu primārais pakalpojums ko saņemt, remontē kautko vai neremontē, lai risina, nevis vienkārši "nebūs".. Un tad arī nebūs ko cepties! :)
Atceros... bija laiks, kad siltais ūdens bija tikai apkures sezonas laikā...gan jau daudziem vēl ir boleri dzīvoklī no tiem laikiem pirms gadiem 15-20.
Dacei.Pat Mālkalnes mājas lapā par atslēgšanu info parādijās tikai pl.13,kad ūdens sen jau tika atslēgts-diemžēl :(