Karstais ūdens svētdienu vakaros
Varbūt to esmu pamanījis tikai es, taču nu jau kādu mēnesi svētdienu vakaros, kad lielais vairums cilvēku vannojās, karstā ūdens truba kļūst mēreni remdena un lai ūdens tecētu kaut nedaudz pieņemamā siltumā ir jātecina karstais ūdens maksimālā režīmā.
Citiem arī ir tādas problēmas?
nee
Nebaidies, kādam tas ir ļoti izdevīgi...
Jāpaspēj nomazgāties līdz23.30
vēlāk karstā ūdeņa nav, knapi remdens
Ko uztraucās, tiek taču tecināts vairāk ūdens no karstā krāna, lai arī auksts, un skaitītājs griežas.
Mēneša beigās smuks rēķins par to saucamo ūdens uzsildīšanu, cirkulācijas nodrošināšanu. Smuki , vai ne? Paldies mūsu Mālkalnei.
Rēķinā ļoti smuka summa ir par ūdens cirkulāciju (nedaudz aptrakuši)
laiks būtu saprast, ka ūdens cirkulācijas cipars rodas no grāmatvedības trikiem. A kur lai liek nenodotos ūdens kubikmetrus? Protams pieliek pie tā saucamās "ūdens cirkulācijas"!
Aicinātu cilvēku, norādot konkrētu adresi, telef., nosūtīt savu jautājumu malkalne@malkalne.lv
Mālkalnei nav skaidrs jautājums - vai citiem arī ir tādas problēmas???
maalkalne grib zinaat kura maaja vinjus ir atkodusi:D
Ausekla prospekta 15 pat traukus nevar nomazgāt, ar katru mirkli paliek vēsāks un vēsāks ūdens.Var jau būt, ka iedzīvotāji nav informēti un tā ir kāda majas vecāko pašdarbība, bet saskaņots ar mums tas nav.ūdens patērinš būs milzīgs + maksājums par ūdens cirkulāciju
Esmu informējusi "Mālkalni" par šo problēmu jau pusgadu atpakaļ. Tika pierakstīta adrese, solīts, ka atnāks meistars un pārliecināsies par šo problēmu- silts ūdens tek tikai , kad krāns ir pagriezts maksimāli līdz galam karstajā režīmā jebkurā diennakts laikā, nevar ne vannā ieiet, ne traukus nomazgā,t un kā ir ar "leģionāru" slimību? Vai tiešām Ogrē kādam ir jāsaslimst, lai sāktu pievērst uzmanību šai problēmai?
Kur pazudis karstais udens kartonka?