Daktere Kaktiņa!!!
Tas ir vairāk nekā drausmīgi!!!!
Tāda attieksme pa telefonu, ka bail sametās.Liekas, ka viņai ir problēmiņa ar nerviem!!! Neesmu bijusi pie viņas gadiem, bet pēc šādas attieksmes, labprāt jau šodien nomainītu citu dakteri!!!
Varbūt variet ieteikt kaut ko sakarīgāku!
Dakteri Bērziņu tev vajag! Ko var piesieties ģimenes ārstiem. Varbūt pirms tam zvanīja vēl cimperlīgāka dāma/kungs un noveda Kaktiņu līdz blatkvēlei. Tad pēc ntajiem gadiem trāpījies tu tieši pēc vārdu kaujas ar iepriekšējo "pacientu" un daļa negāciju krita pār tavu miermīlīgo dzīvi, ja reiz pie ārsta vērsies pēc tik ilga laika. Maini dakteri, bet tāda pati attieksme, kā tu saki, parādīsies arī tur!
Pag, pag.... es saprotu viņu kā dakteri!!! Saprotu, ka nav viegli! Tā tiešam, varbūt pat ir viena no psihaloģiski grūtākajām profesijām! Bet vai viņa mani kā pacientu saprata... nē, jo pat neiedziļinājās!!! Tik nelabā balsī bļāva, kas tad nu tik traks ir noticis, ka tieši šodien man pie viņas vaig tikt!!!
Da , ja es viņai zvanu, tad loģiski domājot, kaut kas ir noticis!!
dr.Kaktiņa vairs patiesi nav tik jauka, ieturēta kā agrāk. Vecuma marazms ar nervu uzdošanu viņai ļoti jūtams ne tikai viņas prakses telpās.:( (piem., pastā apmaksājot Kaktiņas meitas radaru fiksēto pārkāpumu)
... tie ir vecums, hormonu vētras, un gadiem krājies nogurums... te nevajaga nevienu močīt, apspriest un kritizēt, meklējiet citu dakteri, atslogojiet to Kaktiņu...laidiet atpūtā..KOLĒĢI!!! vai tiešām to tik grūti saprast, ir taču priekšniecība, kolēģi, vai visi kopā kautkā nevaram palīdzēt SIEVIETEI, nogurušai... uzdāviniet sanatorijas rehabilitācijas kursu...
Dakterei ir loti daudz pacienti,kad gribeju vinu ka savu gimenes arsti nenema jo bija par daudz cilveki uz vinas praksi
JA atceramies, padomju ļaudīm gāja vēl grūtāk, un ja daudz runāsi pretim vispār pat aploksne var nepalidzet>)
Man ir daktere Zepa. Man ļoti patīk attieksme un arī tas, ka pie viņas var tikt gandrīz vienmēr tajā pašā dienā! Tā kā es daudz strādāju, man ir ļoti būtiski, ka ārsts var mani pieņemt man vajadzīgajā laikā!
Daktere Zepa man patīk kā cilvēks,manai māmiņai dārza kaimiņiene.Vajag kādu padomu vai konsultāciju par veselības problēmām,nekad neatsaka....
Dr.Kaktiņa aizlaida manu tēvu pie dieviem un ari draudzenei bija tas pats!!!Sausmīga daktere,tik vien kā pārsauļoties un dižoties māk,bet no profesionālā nekā!!!Neiesaku!!!!!!!!
To ka kaktiņa nav ārsts, tas jau sen visiem zināms,viņai tikai zvērus dresēt un ārstēt ar savu bļaušanu uz slimiem cilvēkiem,viņai ar tādu attieksmi vajadzētu jau sen aizliegt strādāt !
Kaktiņa tikai naudu māk bāzt kabatā,lai visa viņas ģimene var braukāt ar džipiem!
Manu tevu ar aizlaida tai saulite ar savu neveribu.....butu vel dzivojis, ja vina pieverstos taja diena vinam , nevis savai jubilejai un domai,ka vien izteikt majienus,k ajanak ar davanam. Fui, likas,ka esam parsapejusi, nu jau kads laicins pagajis, bet ne, ka redzu vinas vardu,ta atkal emocijas un sape. Nevienam neiesaku un sargiet no vinas savus tuvakos, es nenosargaju, likas,daktere tacu.
Visi slikti!!!! Vai dakteris ir monstrs!!!! Un kādi mēs paši- redzam tikai otru!!!!Nekad nebļaujam, visu izdaram..... eh letiņi.....Rejošs sunu bars!!!!
Prieks par dakteri HOHU- izturību, izturibu tos trakos ārstējot!!!!
Prieks, ka esat tik vērīgi, ka piefiksējuši, ka visa ģimene ar džipiem braukā..Tu laika šausmas pat riteni nevari atļauties....laikam jau skauž ko a?UN, ka piefiksējuši pat par soda naudām par ātruma pārkāpšanu..:D ...:D man vnk smiekli nāk par Jūsu komentāriem... Lai Dievs piedod Jums jūsu vārdus, ka vainojat dakteri, ka viņa ir vainīga pie tā, ka kāds nomiris!! Viss nāk atpakaļ, to nu atceraties.Katrs izteiktais sliktais vārds atnāks divtik atpakaļ, un iespējams varbūt ne Jums, bet pār Jūsu tuviniekiem...un tas sāpēs vēl vairāk...Būtu ļoti interesanti zināt Jūsu, kas aprej dakteri, profesijas...kas katrs Jūs esat, ko dzīvē esat sasnieguši...jo izskatās, ka te bišiņ intelektuālais līmenis ir zems...parasti jau tie lielie ņaudētāji labākajā gadījumā kādu prof skoliņu pabeiguši, tagad kādā kantorī cep kūkas vai skrūvē gultas...un te tas viss nāk gaismā, primitīvie cilvēki...un JA teksti par to, ka daktere lūk pievērsās savai jubilejai..un tādēļ lūk nav nosargājusi savu tēvu un tas ir nomiris...lai Dievs Tev stāv klāt dārgā dāma...šie vārdi Tev tūkstošiem kārt atnāks atpakaļ...domāju, ka arī tavs tētis tai saulītē kaunās par Tevi...Es novēlu, lai katrā savā Jubilejā Tu šos manus vārdus atceries!!!Un iedomājies, ar kādām tiesībām Tu vispār svini savas dzimšanas dienas..tas tak ir grēks, ne????Cerams, ka Jūs visi jau sen esat aizgājuši prom no dakteres, esat pierakstījušies pie Zepām, Hohām, utt. Un esat laimīgi:) Novēlu Jums dzīvē visu to labāko, un visu to pašu saņemt ko esat rakstījuši, runājuši par dakteri..lai varat izbaudīt uz savas ādas Jūsu pašu kaprīzes!!! Tā jau ir, cilvēkiem jau patīk kādu vienmēr vainot un aplikt..tikai ne pašam uzņemties atbildību!!! Malači!! Prieks par Jums!!! Tiekamies ielās :P un esat vērīgi, ka nepalaižat garām jaunumus, par džipiem, un mūsu ģimenes dzīvēm,utt., :D duriki:D
līdz šim neesmu piedalījisies šai diskusijā, bet, piedodiet, visu cieņu dakteriem, kuri ir mācījušies šo grūto profesiju, bet...
nenoniecināsim gan gultu skrūvētājus un kūku cepējus, jo kas ir dakteris bez kūkām un gultas, un kas ir "primitīvie cilvēki" bez daktera!
C; "Neesmu bijusi pie viņas gadiem"... Ak tad latu esi sadomājusies ietaupīt, labāk pa telefonu daktere lai ārstē...
Varbūt viņai rinda aiz durvīm, bat tu gribi, lai tevi pa telefonu ārstē