dziednieki

Sveiki!!!Vai kāds zin atsauksmes par tautas dziednieci Tatjanu Orlauskieni.Varbūt kāds ir bijis????

pucina , 2012-03-30 13:12:23

Murgs.Ja nav ,tad nav.Vismaz es tā domāju.

Vaira , 2012-03-30 15:56:35

Izskatās, ka nopietni slima, ja jau tādi murgi nāk virsū...

Vīķe , 2012-03-30 19:12:51

kāaapec nee ja arsti nevar paliiidzeet kaut kas tak ir jaadara tas var paliidzet

essssssss , 2012-03-30 19:33:32

Bet kāds ir segums apgalvojumiem, ka dziednieks patiešām palīdz apturēt vai pat izārstēt nopietnu slimību, nevis iztukšot izmisumā esošā cilvēka maku?
Jo reti kurš pamatīgi izmeklējas pirms un pēc t.s. dziedniecības seansiem. Otrkārt, kā var strikti noteikt, ka palīdzējis ir tieši dziednieks, nevis tradicionālā medicīna? Treškārt, ļoti bieži cilvēkam ir neprecīzi noteikta diagnoze. Vēl visai bieži sastopams variants, kad cilvēks pats sev iedomājies kādu slimību, kuras patiesībā nav.
Drīzāk dziedznieki ir labi psihologi, kas uzmundrina, palīdz cilvēkam saņemties, sakopot spēkus, domāt pozitīvi, atteikties no kaitīgiem ieradumiem un tml.

'domas no malas , 2012-03-30 20:14:39

man draudzenem paliidzeja un nopietnas kaitess pieveikt

:( , 2012-03-30 20:36:33

... cilvēki pārsvarā ir garīgi neizglītoti, jo skolā mūs māca ka esam no mērkaķiem un evolūcijas gaitā attīstījušies, ... nav vispār izpratnes par garīgo cilvēku garīgo pasauli un labo un ļauno garu pasauli, jo evolūcija to neskaidro... tāpēc izgudrojam paši kas labs un kas slikts. Tādēļ arī nav izpratnes par dziednieku garīgo pasauli. Saku Jums pamatojoties uz zināšanām un praksi ka dziednieki nav Dieva kalpi, Dievs tos sauc liekuļiem un melkuļiem un Dieva dusmas ir pār viņiem, lāsts. Kur lāsts Svētības nav... Kamēr neizzinat kas no kā un kādēļ, nedariet neko, pareizāk, ejiet kaut pie ārsta, jo tie ārstē fiziski AR ZĀLĒM. Ja ārsts nevar palīdzēt meklējiet tādu ārstu, kas var palīdzēt. Vai meklējiet Dievu tas ir viss labākais ārsts. Un vēl lielā mērā pievienojos komentāram "domām no malas"... tā īr

aklums , 2012-03-31 17:41:53

nezinu neko par konkreto kundzi. bet vispar esmu bijs liecinieks, kaa dziednieks pacela no naves gultas cilveku, ko visi dakteri bija jau noraxtijusi. tiesa gan tikai uz kadiem 6 menesiem, bet tomer pacela.

TT , 2012-03-31 19:28:54

...nav šaubu, ka viņi to dara...viņiem ir liels garīgs spēks,..kā jau rakstiju tikai laba tur nekā nav un tas nenozīmē ka tas palīdz, .. jo jums būs jātgriežas pie viņiem . tie vainas izārstēt nevar, pēc laika paliek arvien sliktāk.. Zinat ka dzidnieku pēcteči cieš no šizofrēnijas un paši dzidnieki uz nāves gultas milrst ilgstoši un smagi, nevienam jūms to nenovēlu. un tie kas saņēmuši pakalpojumus no dziedniekiem bieži skar pāragras, pēkšņas un traģiskas nāves...

aklums , 2012-03-31 19:34:26

Ārstu dēļ jau pēc pusgada nomirtu, labi, ka dziednieki palīdzēja - veselus sešus mēnešus nodzīvoja!

Qwerty , 2012-03-31 21:28:03

cik cilveku tik viedokļu...........

es , 2012-04-01 09:36:43

Ļoti spēcīgi strādā pašiedvesma un ticība. ticiet man, ja aizejat pie tādas dziednieces, viņa ar savu psiholoģisko iespaidu panāk daudz vairāk, kā guļot slimnīcā, kur jums jādomā par to, ka cik jāmaksā būs rēķins liels, cik aploksnē jāieliek dakteriem, lai ar tevi runātu.....
Bet ja par tēmu, iesaku neaizrauties par daudz, ir lietas, kas ir sīkas un kur ārstu nevajag, pietiek ar tējām un pašiedvesmu, bet nopietnām lietām tomēr iesaku kārtīgi apsvērt. Visas slimības pamatā sākas galvā...............

doam , 2012-04-01 12:16:51

tadu arstesanu kada mums Ogres slimnica,labak pie kadas tantinas aiziet.

Ogreniete , 2012-04-02 00:14:26

Es domāju, ka jāiet pie tāda dziednieka kuru pats atrodi , pēc paziņu ieteikuma vai info kāda grāmatā, bet ne pēc reklāmas uz staba. Īsti dziednieki nereklamējas viņiem tāpat pilnas pieņemamās dienas{jo nestrādā katru dienu}. Vārdu skot MEKLĒ, tad atradīsi savējo.

skauģis , 2012-04-08 16:18:03

Ir tāds adatu terapeits Guntis Zariņš. Viņš pieņem arī Rīgā Vīlandes ielā 20. Cik var saprast, tad tas ir viņa privātais dzīvoklis, bet tur viņš darbojas neoficiāli, jo čekus nedod. Visvairāk pārsteidza viņa neprofesionālisms. Viņš vienlaicīgi telpā pieņem 8 cilvēkus un vienlaicīgi dur viņiem adatas, kuras ņem no atvērtas kastes uz galda, kura visu laiku stāv atvērta. Starp pacientiem viņš rokas nemazgā. Tāpēc cilvēkiem vajadzētu uzmanīties, jo neievērojot tīrības principus, ar adatu terapiju izplatītas tiek tādas slimības kā B hepatīts, C hepatīts un pat AIDS.

DTDDDSGVA , 2012-06-18 21:42:42

Hello,

Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai izpildītu savu sapni par būtisku biznesam? Vai jums šobrīd ir nepieciešama aizdevuma iegādāties savu sapņu māju? Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai kāda cita iemesla dēļ? Vai jums ir pagriezts uz leju, jo to augsto tarifu banku un citas prasības? Tad uztraukties nav more.We piedāvājam biznesa aizdevumu, parādu konsolidācijai aizdevums, hipotekāro aizdevumu, personas aizdevums, auto aizdevums, students aizdevums, lauksaimniecības kredīts, celtniecību un visa cita veida aizdevumu ar 3% gada procentu likmi.

Sazinieties ar mums tagad vairāk informācijas par mūsu pakalpojumiem.
pa e-pastu edward_harryfinancefinanceplc@yahoo.com~~V paldies.

Sveicieni,
Edward Harijs

Edward Harry Finance Plc , 2012-07-19 03:28:26

Agrāk nekad neticēju dziednieku spēkam, taču bij gadijums kad pazīstamam cilvēkam dziednieks palīdzēja ar Psoreāzi (nav ne jausmas vai pareizi uzrakstiju (tā ir ādas slimība, metas izsitumi pa visu ķermeni) un palīdzēja ļoti! izsitumi atkāpās pavisam. Dziednieces vārdu gan nezinu. Agrāk biju skeptisks par šo visu, tagad uztveru ar, tā teikt, "atvērtu prātu" :)

Jorens , 2013-03-15 10:12:59

Tātad konkrēti par Tatjanu Orlauskieni bija jautājums, nevis par dziedniekiem vispār.Es pie viņas esmu bijusi un varu teikt tikai to labāko. Viņa ir izcila gaišreģe un arī horoskopus stāda unskaidro profesionāli un viss ir piepildījies. Kas attiecās uz slimībām, tur arī viņa labi pasaka kas par vainu un sakārto visu organismu un viņas uzlādētās zāļu tējas ir pat ļoti ārstnieciskas. Es nerakstītu , ja pati nebūtu par to pārliecinājusies.Paldies Dievam ka šādi cilvēki arī tomēr ir uz pasaules un mums palīdz .Oficiālās med. zāles man tikai kunģi sabojāja, par to vispār negribās vairs atcerēties.

Zane , 2013-03-16 16:27:59

Un cik ilgi jādzer tējas, lai būtu rezultāts?

Zanei , 2013-03-16 19:36:11

Ja nelīdz grāmatu izlasīšana un pļāpāšana, var doties pie infoterapeita ( pēc būtības ) dziednieka Māra Ābeles.

Pēteris , 2013-03-24 11:42:51

Biju tikusi pie Tatjanas Orlauskienes. Izpētīju visu pieejamo informāciju, kas uz viņu attiecas (TV raidījumi, avīzes) un nolēmu doties uz pieņemšanu. Kādus murgus viņa man piestāstīja! Gāju pie viņas kā pie ekstrasensa, uzskatot, ka palīdzēs ar padomu, zinās, kas mani sagaida tuvākajā nākotnē, jo pašai pieņemt lēmumu bija grūti. Šis savas ekstrasensa iemaņas viņa pat nedomāja piemērot. Sāka man stāstīt par mani un manu ģimeni kā astrologs, skatoties savā astrologu grāmatā, pie tam kaut ko vispārējo, ko var izlasīt jebkurā avīzē vai žurnālā. Kā psihologs pilnīga nulle, kā dziednieks laikam arī. Apsolīja man slimības, pārliecināja, ka tas ir liktenis (vai tā darītu īstais proefesionāls!) un daudz visādu bredņu. Pēc stundas biju brīva. Gribējās piecelties, izteikt visu to labāko, ko par viņu domāju un aiziet, bet neļāva audzināšana, tāpēc samaksāju pēc tarifa. Cenas no 10 līdz 25 EUr, cik paņems konkrēti būs atkārīgs no tā, cik ilgi jums stāstīs pasakas. Kaut kāds fufels. Pēc manis rindā vēl 2 muļķi sēdēja. Ja nav kur naudu likt, labāk nodzēriet, vismaz nedaudz prieka izbaudīsiet... Pārliecinājos kārtējo reizi -profesionāli sevi nereklamē, par tiem uzzināt var nejauši, tarifu arī nekādu nebūs -cik var cilvēks, tik arī dod. No 100 afiristiem tikai 2 īstie, bet kur tos meklēt, neviens neprot paskaidrot...

Klients , 2014-05-14 11:59:08

Vai juus cilveeki biibeli esat lasiijushi, un ko Dievs saka par shiem ziilniekiem, diedniekiem utt? Taa ir liela nagantiiba taa Kunga aciis. Taas speejas ja arii tam 1 no 100 kas sevi sauc par extrasensiem piemit tad taas ir no Saatana. Un ticiet man saatans ir reals taapat kaa ir Dievs. Kaapeec gan neluugt Dievu lai paliidz? Dievam visas lietas ir iespeejamas.

sinner , 2014-08-21 16:04:03

Vai kads neko nezin par dziednieku Ikšķile? Viņju sauc Leonid ? Sauka par manah?

liene , 2014-11-07 13:59:41

Dziednieks Ābele saka ka viņa Skolotājs ir Kristus.

Ērika , 2015-01-29 10:19:37

Dziednieks Ābele saka ka viņa Skolotājs ir Kristus.

Ērika , 2015-01-29 10:19:39

izskatās ka jūs cilvēki esat vēl stulbāki nekā izskataties... dziednieks ārstē cilvēku astrālajā pasaulē ja astrālā cilvēkam ir viss kārtībā tad arī jums viss ir ok tas dziednieks kas sevi sauc par dziednieku to nespēj tad nav jēgas viņam maksāt tas ir salīdzinājums ar psihologa sarunu kurš tev ieskaidro ka tev ir labi..dziednieki strādā astrālajā ..ar čakrām..utt.. uzmanaties no reiki sākumā var būt labi pēctam gan ...jums atņems enerģiju..

walks , 2015-04-27 16:36:14

Māris Ābele konsultē par 50 eiro 1/2 stundu.
Tālāko dziedināšanu nosaka individuāli. Cenas par seansiem sākot no 50 eiro.Nesen izgāju dziedināšanas kursu un esmu šokēts par māra meistarību strādājot un panākot fantastisku rezultātu.
Lai visiem izdodas.

Raimonds , 2015-08-03 10:59:28

Skaidrībai: Man vairāki cilvēki ir jautājuši par mana darba atalgojuma lielumu ( 50 eiro )- tas paliks ilgstoši nemainīgs vai tiks mainīts.
Atbildu, ka ar nākošo gadu strādāšu par 30 latiem ( sudraba ) vai 120 eiro.

Māris Ābele , 2016-05-25 15:12:26

http://dziedinu.lv/

Palīgs , 2017-02-23 10:14:11

Ja nepalīdz, zvaniet: + 371 27076525

http://dziedinu.lv/

Māris Ābele , 2017-10-30 20:14:25

Neesmu isti ekstrasensu un gaisregu cienitaja jo esmu izstaigajusies pa saloniem un bijusi pie Latvijas ''izlavetakajiem '' dziedniekiem, bet neviens vairak par solijumiem palidzejis nav. Iesaku Elianoru Gabranovu. Nezinu vai vina fiziski palidz, tacu ar foto strada diezgan prasmigi un ir diezgan zinosa, nemot vera ka nestrada ar cilvekiem no malas un nav beigusi nekadu ;; gaisregu'' akademiju. Vinu man ieteica pazistama kas apgalvoja, ka esot bijusi pie vinas vai pareizak ar vinu uz seansu ar gariem kapseta. Nezinu cik tur patiesibas bet vina to varot jo esot runajusi tada gara ka runaja aizgajejs kuru vina nezinaja vispar.
Esmu dzirdejusi ka citiem vina nav palidzejusi vai nav varejusi palidzet bet es personigi esmu apmierinata. Anna

Anna , 2018-09-05 03:18:15

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet