Ime pluss
neiesaku pilnīgi nevienam šo mēslu ko pats kantoris dēvē par internetu. patstāvīgas problēmas, tad nets pazūd, tad lago, patstāvīgi jārestartē rūteris. es esmu kādas 2 nedēļas viņu klients un pa šo laiku esmu zaudējis labu daļu savu nervu. ar steigu meklēju citu variantu. esiet brīdināti...
man viss apmierina pie Imes :) nets iet labi, ja avarijas, aatri noversh, dzeki vienmer laipni visu paskaidro :) piesledzu arii vinju televiiziju :)
Pievienojos apgalvojumam-ka IME-tas ir galīgs auzu gājiens.Man arī bija visas tās problēmas,pārgāju uz TVT,un esmu apmierināta.
Ar imi nav nekadu problemu !
LTC jāņem, ja gribas stabilitāti.
Nu mēs ar esam pilnīgi apmierināti, esam Imes klienti jau vairākus gadus.
Nu tas ir jāskatās katram, cik cilvēku tik viedokļu :)
Vienam paveicās otram nē.
Ilgus gadus izmantojam IME internetu, pirms gada arī TV pieslēdzām,nekādu problēmu.
Jau daudzus gadus esam pie IME+ un ļoti viss apmierina,arī tv pieslēdzām un nevar salīdzināt ar TVT,kurš ir galīgi garām.Visi paziņas no TVT pāriet uz IME+.Gan jau TVT taisa sev reklāmu,jo daudzi iet prom no viņiem.
Lattelecom bez problēmām, it sevišķi optika. Ar TVT bija problēmas, kad brīvdienās kaut kas notika, jo šamējie tikai pa darbdienām novērš bojājumus. Kad lauzu līgumu, pieprasīja samaksu arī par tām mēneša dienām, kad faktiski jau bija pieslēgts LTC, tobiš par pilnu kalendāro mēnesi un dēļ tiem pāris Ls vēl draudēja ar piedziņu. Tā kā ar to kantori nekādos apstākļos vairs nesaistīšos. Toties LTC ir daudz elastīgāks, savas kļūdas atzīst, ja klientu apkalpotājs kaut ko ne tā izdara un ar viņiem var vienoties par abām pusēm pieņemamu variantu.
Visiem provaideriem, lai ar tiem lauztu līgumu, iesniegumu jāiesniedz un jāmaksā vēl mēnesi uz priekšu. Arī tevis piesauktajam LTC. Tas viss ir saistīts ar grāmatvedību un nodokļiem. Tā kā nav korekti sūdzēties par TVT, ka prasīja samaksāt vēl par mēnesi. Gribi no kāda atteikties un pieslēgties pie cita, uzraksti iesniegumu, lieto un samaksā vēl par mēnesi un uz mēneša beigām pasūti nākamo provaideri. Tas ir visiem, tāds ir standarta līgums. Tas ko izvēlēties, tas ir pašu ziņā. Izvēle kabeļtīklā ir pietiekami liela - LTC, TVT vai IME.
Visiem skeptiķiem un pārējiem...ir ļoti nožēlojami caur publisku i-vietni taisīt sev reklāmu un antireklāmu citiem!!! ar Imi nav nekādu problēmu, (iespējams būtu vienīgi dziļā mežā, nav vēl pārbaudīts) es pat brīnos,mums viss ir o.k. sākumā bija TV,pieslēdzām arī i-netu,viss o.k.Salīdzinot cenas,izvēlējos Imi, jo neviens nepiedāvaja daudz maz normāli paketi TV+ i-nets.Pat ar samaksu viņi nāca pretī,kad zvanīju un teicu,ka nevaru šomēnes samaksāt,teica-o.k. var pagaidīt. Tā kā ,tiešām cik cilvēku, tik viedokļu
esmu apmierināta ar IME cenas arī labas 4tv 2datori un 16Ls mēnesi
Nezinu kads interents ir citiem bet man ime ir jau pusgadu un nekadu problemu..Problemas tiek atri noverstas,pie tam loti reti gadas..Es pilnigi noteikti esmu parliecinata ka esmu izdarijusi pareizo izvei..Ta ka nav ko dirst par ime..
es ari ljoti apmierinata, jau 4 gadus lietoju gan tv gan internetu, nekadu problemu nav, pazinjai tvt visu lajku sudzas par kvalitati
Mēs par 4 tv un 3 datoriem maksājam 12 ls,jo noslēdzām līgumu uz 24 mēnešiem,tad tv ir bez maksas.
Arī esmu tagad Ime pluss klients (pārgāju no Tvt). Veči strādā katru dienu bez brīvdienām līdz pusnaktij. Pēc vajadzības esmu sazvanījis ar viņu ofisu pat pa nakti... Problēmas viņiem reizēm gadās, taču tās tiek savlaicīgi novērstas, atšķirībā no TVT. Tie manuprāt tikai runāt māk, tikai stāstot par tīkla uzlabošanu.
Man arī bija IME katru mēnesi zvaniju un sūdzējos ka lēns internets.Pēc zvana uz nedēļu bija ok,bet tad atkal sāka bremzēt,kad piezvaniju-atkal viss normāli uz nedēļu.Tagad man ir lattelekom un nav problēmu.
Pēdējās dienas IME Pluss vispār rīkojas tā, ka roka neceļas maksāt pilnu maksu par pakalpojumiem. Te dienas vidū izdomā, ka maina statiskās IP uz dinamiskajām (par to, protams, iepriekš nepaziņo, ka būs plānotas izmaiņas) un tagad ir vienkārši pazudis internets un kantoris nav sazvanāms (šobrīd situāciju glābj mobilā telefona internets).
Šādas problēmas ir diezgan regulāra parādība pēdējā laikā - sāk likties, ka katru mēnesi ir viena diena vai vakars, ko var brīvi veltīt citām, ar internetu nesaistītām nodarbēm.
Forši, ka veči strādā cauru diennakti, bet tādas ieplānotas aktivitātes jau nu gan var paziņot laicīgi (piemēram, veicot maksājumus ofisā uz vietas vai arī atsūtot e-pastus vai vismaz nedēļu iepriekš uzzvanot un painformējot), jo neticu, ka IP veidu maiņa bija vienā vakarā izsvīsta un nākamajā jau ieviesta.
man nepatik,kad mainas pakalpojuma cenas neviens nav bridinats,kad atnak,atkal viss ir dargak.
Esmu ar Imes klients, Tv ir ok, int ar labs dazhreiz kautkas nobruuk, bet novers atri..., bij situacija kad vajadzeja piezvanit 1:00 pakonsulteties ka nokonfiguret ruuteri un tur pacela klauseli kaut gan negaidiju un biju priecigi nobriniejies... un loti skaidri paskaidroja ka un kas jaadara, taka nevajag labi puikas tur straadaa.
Sakarā ar Rūtera restartāšanu problēma novērsta.
Zivs, ja mūs nevar sazvanīt tātad līnija ir aizņemta, mēs vienmēr ceļam klauseli. Par to ka nebrīdinājam par to ka pārejam uz dinamiskām ip addresēm protams atvainojamies, mēs tā vairs nedarīsim :)
kad beidzot parogre atkal paradisies normals i-nets ka agrak?????