Par autobusiem

Regulāri izmantoju sabiedrisko transportu un braucu ar 1. vai 8. autobusu. esmu jau pieradusi, ka pēdējais autobus reti atnāk, bet , ka šorīt no rīta pl.7.40 bija jābūt diviem autobusie ( Dārziņi- ogre ) atbrauca tikai viens, kurš apstājās un atvēra durvis, no tā izkrita 2 bērni jo šajā gadījumā autobuss bija pārpildīts, tā ka tajā vairāk vietas nav. Pieturā bija 8 cilvēki - 6 vajadzēja steigties uz vilcienu ->darbu, 1bērnam uz bērnudārzu un man šodien brīvs. vai tad tā vienkārši var izmainīt autobusa kustības sarakstu nepabrīdinot?!!! cilvēki nokavēja vilcienu, darbu ( jo nākamais bija 8.10 ) mēs aizbraucām ar taxi, bet šā vai tā nepaspējām un vilcienu. Šādi jau nevar rīkoties, ko gribu to daru. ja sarakstā ir autobuss viņam IR JĀBŪT.

Linda , 2012-03-05 13:07:31

domā ............kā gribu, tā daru. Esmu privāts uzņēmums. galvenais, ka saņemu no valsts vajadzīgo fnansējumu, par notikušajiem maršrutiem...... Nepatīk, brauciet ar mašīnu.
Tā domā daudzi uzņēmumi, kas saņem valsts subsīdijas.....
vai jūs domājiet savādāk?

viņiem po , 2012-03-05 13:18:05

Pareizi dara, ziemā tak dārziņos nav ko darīt, cilvēku maz. Nevar būt, ka visi jau kartupeļus un sīpolus stāda.

veiklas , 2012-03-05 14:39:53

WAZZUB ir miljardiem dolāru liels projekts ar mērķi izveidot ”ideālu interneta mājaslapu”
pirmais miljardiem vērtais projektss, kas piedāvā dalīties ar 50% peļņu ar saviem topošajiem lietotājiem!!! Prognozes ir, ka WAZZUB varētu pat konkurēt un pārspēt tādus interneta gigantus kā google, twitter, facebook. Izklausās neticami un neiespējami vai ne?
Tiks maksāts par to, ka TU pievienojies un aicini arī citus, citi aicina tālāk citus utt. Kā tas notiek jebkurā tēmā pelni naudu internetā….

Viss, kas tev ir jādara ir jāpiereģistrējas WAZZUB:
http://signup.wazzub.info/?lrRef=77c7e652
n jāsāk viņi reklamēt aicinot citus cilvēkus. Par katru uzaicināto cilvēku WAZZUB tev maksās 1$ + tev maksās arī par to, ja tavi uzaicinātie cilvēki uzaicinās citus, es neiedziļināšos pārāk detalizēti, bet iedošu vienkārši WAZZUB izveidotu kalkulātoru ar kura palīdzību jūs varat aprēķināt savus ienākumus, kādi jums būs KATRU MĒNESI !
UZMANĪBU – WAZZUB BETA versijā lielais projekts tiks palaists jau 1. aprīlī (Nē, tas nav nekāds joks), bet projekts, bez jeb kādiem bugiem, kļūdām utt. tiks palaists – 1. jūlijā !
Tātad līdz 1. aprīlim varam aicināt un veidot pēc iespējas lielāku cilvēku grupu zem sevis. Kad lapa tiks palaista ”dzīvajā” iespēja pelnīt šādā veidā vairs nepastavēs, bet katru mēnesi attiecīgu naudas summu( cik cilvēki piesaistīti) saņems visi partneri, kas reklamēja un izplatīja WAZZUB līdz lielajam startam!
Es nolēmu izmēģināt. Veiksmi arī jums!

Liene , 2012-03-05 15:40:39

Liene kapec tu esi tada uzbaziga,jo vairak rakstisi jo mazak lasis.

ha;ha , 2012-03-05 21:11:09

Lienīte nav uzbāzīga- viņa vnk ir neaudzināta un dumja...:(

l , 2012-03-06 08:32:34

Linda: Par š'diem gadījumiem ir jāraksta sūdzība uz Ceļa direkciju, jo visi šie maršruti un to grafiki ir saskaņotie ar viņiem. Un šis gadījums ir pārkāpums. Ja mēs klusēsim tad Ogres autobuss turpinās tā uzvestie. Gan jau, ka atkal noplīsa kāds autobuss, kam bija jāiet uz Rīgu un tad tā vietā palaida pilsētas autobusu. Un tas jau nav pirmo reizi. Pati jau reiz esmu saskārusies ar tādu gadījumu. Kad vakarā iebraucot no Rīgas, nenāca vietējās satiksmes autobuss, jo tas tikai aizsūtīts uz Rīgu, par cik tas Rīgas reiss ar kuru atbraucu atpakaļ uz Rīgu nevarēja braukt, jo nedarbojās logu tīrītāji. Un kā nākamā autobusa šoferis pateica - viņiem ir izdevīgāk noņemt pilsētas autobusa reisu ne kā neplaist uz Rīgu. Jo ja neiet uz Rīgu reiss viņiem uzreiz ir lielas sodu naudas.
Tā kā raksti tik sūdzību par šo uz Ceļa direkciju.

Zanjuks , 2012-03-06 11:30:06

nopietni , rakstiet ne tikai netā bet arī fiziski iesniegumus neciet uz direkciju, tie tos reģistrē un nevarēsignorēt ja daudzi rakstīsiet,... jāaudzina visi.. kā pēcpadomju laikā... visi kā zvēri palaisti sauvvaļā... tad kādu laiku mācijās klientu apkalpošanu, pārdo''sanu un citas svarības biznesa komunikācijas lietas... bet tagad jau atkal degradējušies , laikam vadībai nav naudas par ko sūtīt skoloties komunikāciju, saskarsmi utt... briesmas... piem ieejiet ogres Hipotēku bankā ...kāda tur debīla atmosfēra, neiejūtīga, lecīga.... darbinieces kā no latvijas dziļiem laukiem. viņam nav jākonkurē ar komercbankām un tāpēc ..kā pūt un palaid,... saņem savu naudu un nebēdā..... briesmas. Tā arī citur nemāčīti neinteliģenti, nelīdzjūtīgi cilvēki. Tāpēc rakstiet un un triciniet administrāciju, nezinu pie tāda bezdarba un tad vēl nevar atlasīt darbiniekus...???

RAKSTIET , 2012-03-17 18:26:51

Nu ko rakstiet... mums vienreiz sanāca tā - meita no mūzikas skolas gaidīja 1aut 18.10, laukā bija -15, autobusa kā nav tā nav tā līdz nākamajam, kas nāca ap 19. sekojoši 1h uz ielas cerībā , varbūt tūlīt tūlīt. Kad zvanīju uz autoostu prasīt kur autobus, nezinot, jo viss esot kārtībā. un tā mums pāris reizes jau gadījies. Bet kādu sūdzību lai raksta, ja dispečers apgalvo, ka autobuss izbraucis

lulux , 2012-03-22 17:40:07

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet