solarijs
Labdien!
Varat lūdzu ieteikt kādu labu solāriju Ogrē? Labs servis u tt. :)
bluebox, t/C daugā!
nekvalitativs pakalpojums ,ha ha ha
Arī man patīk Daugā, ar mazu izņēmumu: viena no jaunajām meitenēm regulāri čalo ar draudzenēm kamēr klients kā suns stāv pie letes,bet abas tumšmates ir perfektas -paldies viņām!!!
Man patik Top veikala solarijs Sokolade... ar aromo terapiju....
tikai TOP veikalā uzejot aukšā
Arī man patīk t/c Daugas solāriji, labs iedegums un nekad neesmu manījusi nekādu necieņas izrādīšanu no Elzas minētās meitenes, ļoti jauka un smaidīga meitene. Patīkami iegriezties tur..:) iesaku! Pludmale arī ok!
Tiešām Elzai nevar piekrist un jāpiekrīt ir Marti. Jo t/c Dauga ir ritīgi labs solārijs esmu patstāvīgā apmeklētāja. Un tā meitene ar gaišajiem matiem ir vnk super, akalpošana vienmēr laipna, klientu sagaida ar smaidu, prieks iegriezties atkal, ko nevar teikt pa vienu no tam tumsmatem kam smaids ir nezinama lieta
kad pagājušā gada vasaras sākumā sāku daugā apmeklēt solāriju (labs darbalaiks jo braucot no darba paspēju) tur strādāja izcili foršas meitenes (strādā jo projām)....
bet tad parādijās vēl viena darbiniece kura kā šķiet ar solāriju ir uz Jūs.... zināšanas par kremiem ir stipri aprobežotas un ieteikt sauļošanās laiku arī īsti nejēdz (mana draudzene pēc viņas ieteiktā solārija laika apmeklējuma apdega)....
Solārijs "Lagūna" Mālkalnes prospektā. Esmu sajūsmā. Apkalpošana perfekta - meitenes iesaka vispiemērotāko sauļošanās ilgumu, pajautā pēc sauļošanās, vai viss bija labi, viss tiek pastāstīts un ieteikts ļoti labi. Prieks iet uz šo solāriju. :)
Man ļoti patīk "Lagūna" Mālkalnes prospektā. Laipna attieksme,meitene sagaidīja ar smaidu un visu laipni pastāstīja. Bet skolas ielā(pie stadiona) es gan vairs neiešu. Ļoti nepatika attieksme. Meitene ļoti nelaipna, augstprātīga, nepedāvāja sauļošanās krēmu un tiešām apkalpošana zemā līmenī.
ANDZELIKA 15Ls ABONAMENTS UN EJ VISU MĒNESI KAUT 2REIZES DIENĀ! MANI APMIERINA ĻOTI LABS IEDEGUMS VIENĪGAIS MĪNUS UZ TO EKONOMĒ KONDICIONIERI NESLĒDZ IEKŠĀ PŪŠ KARSTU GAISU UN 20MIN. GRŪTI NOGULĒT BET DĒĻ CENAS VAI IZTIKT!
laguuna ir ok
Kādreiz apmeklēju anželiku, cenas lētas, solārijs normāls, bet tā attieksme vienkārši drausmīga! Atnāc- pie administratores sēž draduzenes, 5 gabalas, visas smejas, ieej sauļoties, dzirdi, kā tās vistas visus aprunā, izej ārā, tās jau pīpo tur pat pie durvīm, vļah, pretīgi!!!!
Tad pamēģināju Lagūnu, jo šis salons man ar pie mājām atrodas. Cenas gan nav no lētākajām, bet patīk apkalpošana, tiešām laipni, vari vēl pasēdēt, padzert ūdeni un uzsist klaču ar meitenēm. Vienīgais, kad uzrodas kāda jauna, varbbūt notiek kut kas, kas tevi varētu neapmierināt, taču neviens no mums nav supermens, pa 2 dienām neimācīsies visus krēmus no galvas, kas kam der.
Vēl esmu dzirdējusi no draudzenēm labas atsauksmes par blue box, kas atrodas Daugā :)
Tikai pēc solārija neejiet uz frizētavu Luize pretī Mālkalnes tirgam, Tur visa siena nolikta ar datoru izkopētiem-laikam viltotiem diplomiem, jo matus griezt nemāk.Ļoti slikti griež pirmā friziere-amatiere.Tikai ar šķērēm šņik, šņik,bet ne tehniski pareizi,gala rezultātā apcirpta kā aita paliek kliente.Tikai ne tur Luizē.