autoserviss
Sveiki
Kur jūs taisat savu auto , kur ogrē var aidzīt savu auto un uzticēt meistaram !!??
Elkšņiem otrā pusē( ne pretī, bet aiz šrota pa kreisi). Meistars Pēteris. Uzvārdu nezinu. Viss notiek pēc pieraksta un precīzi laikā.
nu sievietei mašīnu vest uz servisu svešu ir neprāts apčakarēs kā mazo ezīti. visu jānomaina, nekas tipa nesaremontējās un tt,
labs mehāniķis ir ka labs frizieris.... lai tev veicās, bet manā ģimenē Ogres servisi ir atkosti, nav viegli, ja pats neko nesaprot no mašīnas uzbūves un funkcionēšanas. tāpēc prasi čeku, garantijas un vispirms nolīgsti cenu un detaļas bieži izdevīgāk daudz pašam laikus sameklēt.
Savu auto uzticu Dzintaram ar komandu, kas darbojas Vidzemes ielā, tuvāk dzelzceļam. Viss vienmēr izdarīts pēc labākās sirdsapziņas.
Tikai ne pie Dzintara, paliksi bez naudas, ilgi taisa, detaļas lētākās, bet naudu samaksāsi lielu. Pat šajā krīzes laikā cenas kā treknajos gados. OGRĒ servisu, priekš sievietēm ar auto, nav.Sen jau izmantoju autorizētu servisu, maksāju kā pie DZINTARA, BET AR GARANTIJU UN VISU PĀRĒJO/
serviss ūdris un co
Es esmu tur pie Dzintara remontējies vairākas reizes, man liekas, ka labi bet ne lēti, protams, ka labi un lēti nebūs nekur. Dzintars visu sakarīgi pasaka kas pa probl. pats šo to jau rubiju ar no tām auto fiškām, miglu acīs nepūš. Man nekad nav bijis ilgāk - kā iepriekš sarunāts, drīzāk pat ātrāk gatavs.
a kā ir ausekļa prospektā , labi taisa ?
Ogrē nav normālu servisu...
...ir daži labi meistari kas strādā savās garāžās! Ir gan kvalitāte,gan normāla samaksa!
Ar autoservisiem ir tā pat kā ar būvniekiem! Normālu tik pat kā nav!
Vienmer braucu uz Vovadimu, parogre netalu no dzelzcela, kalku iela 13. Remonte reali tikai to ko vajag, necensas pierakstit uz lielaku remontu ka vajadzigs. Vienmer dzenu pie vinjiem masinu pirms TA.
Visu sataisa un vel pasi aizbrauc uz TA. Esmu pilniba apmierinats ar so servisu.
Mani pilnībā apmierina serviss pretī stadionam, tur kur agrāk vairumtirdzniecības bāze bija. Arī parasti pirms TA aizdzenu, ko vajag salabo un, ja vēlos TA arī iziet.
par MEDEO ne viena laba vaarda :D
Medeo tā saremontēs,ka neviens pēc tam neatremontēs
ogree nav. dzen uz Lielvardi. Turs sosejas malaa, ir jauns serviss. par cenaam nezinu, bet meistari tur ir labi.
Mestari jau daudz kur ir labi, jautājums ir, vai viņi čakarē vai nečakarē klientu. Ja es aizdzenu mašīnu uz servisu, pastāstu problēmu, bet meistrs vēl pat nepaskatījies zem kaputa jau stāsta kas ir jāmaina, jāpērk jauns utt, tad nu sorry, varbūt viņš tiešām ir labs, bet klientu uzskata par muļķi.
kā ar Alex servisu Kalnājos?
aizdzenot uz auseklja pr servisu vienmer visas cenas ir apmeram!!!
kad mashinu sataisa tad prootams tas ir daudz augstakas !
jautajums ka cilveks kurs gadiem ar to nodarbojas un suta pats daljas nezin isto cenu konkretai detalai!
Ogrē autoservisu nav.Ne Dzintars ne Medeo.
pie dambja super
pie dambja zelta cenas.
Nevienam neiesaku servisu Medeo, Cenas uzpūš baigi lielās, bet pēc viņu remonta vairs nestrāda tas kas pirms tam strādāja un ir jāmeklē cits servis kas visu pārtaisa.
Nauda par neko ir izmesta un nervi čupā.
Es arī esmu ļoti apmierināts ar Dambja servisu, vienmēr piemeklē to ko klients var atļauties un visu izdara kārtīgi.
Man arī pret Dambja servisu nav nekādu pretenziju. Čaļi tur normāli strādā un nav tur nekādas zelta cenas, bet autiņu salabo godam un nav pēctam nekādu pārsteigumu par to ka cenas tomēr augušas utt. Vispirms par samaksu un tad remontē, ienmēr visu var tur sarunāt.
Adresi un tel. nr. lūdzu varētu uzzināt?
Kautkāds stulbums :D Kāda jēga cilvēkam ir kautko jūsu mašīnai padarīt neejošu, cilvēki tak nav muļķi un saprot ka ja sap*sīsi mašīnu, klients nekad neatgriezīsies..