zems kultūras līmenis TOPĀ
esmu nonākusi pie slēdziena, ka TOPĀ pazeminājies kultūras līmenis! Iekrīt acīs tieši kasieru uzvedības kultūra! Pastāvot rindā, nācies pavērot, cik nepatīkami noklausīties, kā kasieres savā starpā sarunājas, vienlaicīgi apkalpojot pircēju, un paskaļi, nejūtoties traucētas?! Un tad vēl tā skaļā sabļaustīšanās starp kasēm! Vai nu kādu kodu sauc pāri pircēju galvām, vai SABĻAUJ ( sasauc) ! Kādu apsargu, dažreiz pat reti riebīgā griezīgā balsī un diezgan bieži tieši krievu valodā! Nu, mīļie, piedodiet, bet NEIET KOPĀ AR ,PRESTIŽA' vārdu! Prestižs zaudē ar tādu kultūru! GLĀBIET, KAS GLĀBJAMS! Visu cieņu!
varat nenakt,ja nepatik .man gan patik sis saviesigas sarunas,nav garlaicigi ,toties esu iemacijusies tada veida krievu valodu,parto ,nenozeloju.
es labāk pieveru acis uz to sabļaustīšanos, nekā aiztaisītu kasi un lēnā gaitā pārdevēja aizietu uz otru kasi vai pie apsarga un tas ievilktos, a mēs pircēji vai tad šo skatu nevērotu, tā pat nebūtu labi...
kultūras novērotājai:Aizej un pastrādā lielveikalā par kasieri...pamēģini atcerēties tūkstošiem kodu no galvas un tad padiskutēsim.Vispār būtu interesanti uzzināt,kurš kods,cien.pircējai likās tik apvainojošs:(
cien. Reālā! Ne jau runa par teiktā saturu, bet attieksmi! Tā bļaustīšanās nu akurāt kā tirgū! Vēl tikai paķert kādu saulespuķu sēklu sauju un paspļaudīties, tad nu pilnīga idille!
Liekas ka tev pašai kaukas nav kārtībā! meklē problēmu sevī nevis kasierēs!
Un ja nepatīk mums taču ir arī citi veikali! Brauc piem uz Rīgu Stockmann vai SKY un iejūties princeses lomā :)
Rakstīt nesakarīgas kļauzas nu gan ir izcili labs tonis........
Tas tomēr ir tikai apsveicami,ka veikala darbinieks spēj pildīt savus tiešos darba pienākumus,500xdienā pateikt pircējam pieklājīgas frāzes un tajā pašā laikā ar kolēģiem kādu vārdu pārmīt.Bet par izbārstītām saulespuķu sēklām un visu pārējo parasti parūpējas pircēji.Ko var ,,cepties,,par TOPU...viņš bija,ir,un būs labākais veikals Ogrē.
jāāā., malači, ogrēnieši, turiet godam savu kanti un savus labākos veikalniekus!
cik forši,ka patstāvīgie pircēji atbalsta savu veikalu!izskatās,ka kāds ir atlaists par sliktu darbu,ja tādas muļķības var rakstīt......
labākais veikals Ogrē,tāpēc tik daydz skauģu!
Pirkos,pērkos un vienmēr pirkšos top veikalā!
Mierīgi novēro savās mājās savus suņu un vīru,lai nešļūc pa kreisi,citādu tādu pašu kļauzu saņemsi savā e-pastā.Neroc bedri,kurā pati drīz iekritīsi!
Nu,nez,nez vai ir tik traki.. Eju tur katru dienu,un man patīk-veikals,apkalpošana un darbinieki..
Malači!! Un tas ir LABĀKAIS veikals Ogrē!!
iesaku-neiet uz to veikalu,kur nepatīk apkalpošana,bet esmu 100% pārliecināta,ka jūs ,kundzīt,esiet šī veikala patstāvīgā pircēja,tikai jums traki skauž,ka šajā veikalā tirdzniecība rit pilnā sparā,bet tur,kur jūs strādājiet,ir ļoti slikti ar kultūru.
spriežot pēc komentāru satura, vairumam tātad nemaz nerūp, ka mēs 'krītam' atpakaļ 80ajos, 90ajos?! Kā precīzi atainojusi novērotāja? Es tomēr neatbalstu vairākumu. Vienkārši esmu dzirdējusi, ka dažos tirdzniecības uzņēmumos cīnās ar šādām manierēm. Vai tad Prestižā NE?
Laikam cilvēkam nav ko darīt, kā rakstīt muļķīgas piezīmes ko dara un ko nedara pārdevējas, tiešām pamēģini pati pastāvēt aiz kases!
normāls veikals un normālas pārdevējas.vienīgais veikals Ogrē,kur patikami iegriezties,lai gan patalu dzīvoju.nevajag savu slikto omu izgāzt uz kasierēm vai pārdevejām.
Man ari patik top veikals,un bijas tadas situacijas kad rakstits tema,bet man pofig bija ka vinni ta bljau!!!!laikam temas rakstitaja ir jau ap 90 gadiem!!!!
ne tikai kasieres, bet ari zems kulturas limenis ir s;ikajam apsaargam...cilveki stav rinda, bet apsargs atļaujas rupja balsi pateikt peejat mala.(konkreti ta neatceros bet tas bija rupji)...un un nomet ratinjus uz ka stav iepirkuma grozi....
...,lūk šis izteiciens,,peejat mala,,jau ir tiešām par kultūru.Šoreiz neapspriedīsim pareizrakstību,bet apsarga attieksmi...tā runāt gan neklājas.Tā kā gandrīz visi apsargi ir sīki...grūti izzīlēt par kuru ir runa.
Tādi mēs latvieši esam, piesieties gribam visiem, laikam tādā veidā slēpjot savas nepilnības. Ja būtu dzīvi uztvērusi vienkāršāk šādi sīkumi neliktu vērt vaļā tēmu forumā.
Pabraukā pa pasauli, nevienā pasaules lielveikalā cilvēki ne sēd ar kokainiem ģīmjiem, ievērojot standart frāzes ko pielietot drīkst.
Francijā grāmatnīcas pārdevējs atļaujas smēķēt mirklī kad apkalpo klientu.... Uz Franciju nebrauc, tavi nervi to neizturēs..
Cilvēki ir brīvi un nepiespiesti, visā pasaulē, bet mēs šeit nez kādi tirliņi gribam uztaisīties, paskaties uz sevi, tādas kā tu- sociālisma paliekas, jauc gaisu visiem!
Labāk priecājies par pasauli!
Tops ir labākais veikals Ogrē! Un kasieres ir superīgas-vienmēr vēl pajokos un pasmaidī! Man tur ļoti patīk un pārtiku pērkam tikai tur! Par apsargiem-der bišķiņ padomāt kāds viņiem ir darbs un cik viņiem par šo darbu maksā... Un vēl esmu pārliecināta: Katram cilvēkam savā dzīvē vajadzētu par pārdevēju (vai kasieri) pastrādāt kaut 1 nedēļu, un es domāju ka tad nevienam pat prātā neienāktu uzsākt forumos tādas tēmas!
atbraucot no UK, šeit tiešām liekas ļoti rupja attieksme pret pircējiem. Tur veikalā neviens tevi nesteidzina, ļauj mierīgi salikt maisiņā pirkumus. Bet šeit, piemēram, vakar Maximā, neļauj pat naudas atlikumu un čeku paņemt un ielikt maciņā, jau grūž nākamo, Arī preces grūž nākamās virsū, cilvēkam jāuztraucas, vai paspēs savākt savas. Un tas attiecas uz visiem veikaliem LV. Paiet laiks, kamēr pierod pie šīs noniecinošās attieksmes!
ТЕМА АРХИВАЖНАЯ
...nu ziniet,man arī mērs pilns!Ko jūs īsti gribat,lai ātri apkalpo kasieres????lai smaida un pajoko?????????????????lai truli blenž uz jums????????????lai apšmauc ,jo jūs esat no nervozās dzimts?????,lai ir ļoti laipna,lēni pārcilā preci,un saņem no nākamā pircēja pārmetumus,cik lēna zoss ??????????????,lai aizmirst 200 augļu kodu?????debīlā tauta!!!!!!ATJ"eDZIETIES!!!!tie irtikai CILV"EKI!
un mūsu uzdevums-būt laipniem un mūs neapmierinošām pretenzijām,iet pie vadības,nevis te ēterā rādīt savu analfabētismu(arī man).
Veikals Tops ir tiešām patīkams,vienmēr ar pārdevējiem var parunāties,ieteiks kas gardāks,kas nē..
Runājot par attieksmi,gadās tak mums visiem nevienmēr tas labākais garastāvoklis un tādā darbā strādājot visu dien,šīs garās stundas visu dienu smaidīt nav viegli,kas strādāji šādu darbu tas sapratīs:)kas nē,gudri runās:)
Runājot par UK cilvēkiem,tie kas braukā no turienes uz LV būtu jāzin,ka tur pārdevējs nestrādā padsmitstundas dienā,bet gan ne vairāk kā 8 un tas vēl ir retums kur,es arī biju UK un ļoti labi zinu,kā tur strādā cilvēki,veikali pirmkārt tik ilgi nestrādā kā pie mums,tas starp citu cits temats vispār ....bet tiem,kam pretenzinas,dzīvojiet UK:)
Vnk lielāko tiess mūsu pircēji veikalos paši ir tik rupji un bezkaunīgi,ka nezin galu....
vai tik nav kāda konkurenta drukājums..Tops ir reāli ir normālākais veikals ogrē, tur eju katru dienu, visas tantes pazīstu sejā, visas ir jaukas, pastāstīs par gaļiņām,ieteikt zivtiņūu. un lūdzu nevajaga te mēģināt kko vilkt uz nacionālo grāvi,t as ir nesmuki
Viennozīmīgi labākais pārtikas veikals Ogrē un pārtikas kvalitātes ziņā sit pušu arī RIMI! Paskatieties kaut vai uz gaļas un piena produktu izvēli un kvalitāti. Vienīgi augļi un dārzeņi parasti padārgi.
Nepiekrītu kasieru nosodījumam par to kaviņas sabļaustas sava starpā. tas neaizkave rindu. Ikviens pircejs velas lai viņu apkalpo atri un precīzi, vajadzetu saprast, ka nav iespejam iemacīties ap 100 vai 200 kodus precem no galvas!!!
Protams, ir labi ja nesabļaustas, bet ja katru reizi kasieri ies skatities precei kodu...tad šeit drosi vien paradīsies sūdziba par to, ka jagaida apkalposana ilgi rindā.. :D