dakteris Lauris

Gribu pabrīdināt-ja nu kādam rodas vajadzība pēc dermataloga konsultācijas-NEKĀDĀ gadījumā neejat pie daktera Laura,viņš pat parastu kašķi nespēj noteikt,dēļ viņa šo slimību ielaidu un bērnam tagad ir nopietni jāārstējas.Ja jau elementāru slimību nespēj diagnosticēt,tad kas viņš vispār par ādas ārstu!

niknaa , 2012-01-11 12:59:27

Man gan ar dr.Lauri ir pozitīva pieredze - bērnam uz ķermeņa bija radušies niezoši izsitumi (kašķis gan tas nebija). Izmēģinājām dažādas smēres, nekas nelīdzēja, tad aizgājām pie dr.Laura, kurš novērtēja vainu un izrakstīja aptiekā gatavojamu šķīdumu, kuru lietojot diezgan ātrā laikā problēma tika atrisināta.

to niknaa , 2012-01-11 16:18:38

savukart man ari ir slikta pieredze ar so arstu, mana problema nu nekadigi nepalidzeja, turklat ta vinja apkalposana vispar bija nepienjemama un pretiga man ka jaunai sievietei uzaicinajums izgerbies kikinosa balsi bij diez gan nefors..
vinjs nav adekvats arsts

grr , 2012-01-11 17:34:47

Dr.Lauris jau nav vienīgais dermatologs Ogrē.
Ir jau izvēles iespējas.un Rīga.

Zina , 2012-01-11 17:42:13

Ejat pie Renātes Zvejnieces. viņa ir alergodermatologs un ļoti uzmanīgi pievēršas pacientiem. Viņa strādā Rīgā un Ogrē, Rīgā pie viena no spicākajiem ādas problēmu spečukiem.

sieva , 2012-01-11 20:18:23

Tad jau labāk uzreiz braukt uz Rīgu, jo te neviena ādas ārsta nav. Neviena, kas prot noteit diadnozi, un kur nu vēl izārstēt.

Zina , 2012-01-12 15:04:34

cik pacientu, tik katram sava pieredze! Man, piemēram nācās saskarties ar dr. Laura pakalpojumiem jau 80gadu beigās(apm.) un ziniet, palīdzēja! Meitai bērnībā piemetās ļoti īpatnēji tā kā augoņi, tā kā nē, jo bija nelieli un,kad izauga, tad pazuda, izveidojot tādu kā caurumu un blakus radās nākamie., tas bija baisi! Pateicoties dr. Izrakstītām GATAVOJAMĀM zālēm, šo sērgu apturēja un likvidēja! Paldies dakterim Laurim! Tagad gan nav dzirdēts, ka citi mediķi piekopj praksi ar gatavojamām zālēm, pat receptes var atprečot tikai atsevišķās RĪGAS aptiekās! Kur gan mēs ejam? Visu cieņu dakterim Laurim!

es , 2012-01-13 12:24:18

grr?!Tu taču pie ādas ārsta gāji, vai pie vīrieša? Ja pie ārsta tad tā ir normāla procedūra ka ir jāizģērbas,bet ja gāji kā pie vīrieša,tad varēji izvēlēties jaunāku un seksīgāku...

Parisa Hiltone , 2012-01-25 19:53:25

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet