Ogres TOPS
man ir iepaticies ļoti tas veikals uzevišķi gaļas nodaņa cik reizes neesmu gājusi viena tur sarkanā vārna mani ignorē
viņa jau gadiem visus ignorē, bet strādā, kad ir garastāvoklis apkalpo, kad nav staigā garām :)
viņa mani sāka apkalpot un pazuda kad atnāca izlikās ka ir aizmirsusi kamēr apkalpoja cita
tada gara???
paviņu vajag sūdzēties Ceplīšiem
kurā tā ir?
ko te pīkstat!
uzreiz veikalā izsauc veikala vadītāju , viss tiks uz vietas atrisināts!
bet gribās taču parunāt , pagausties!
ka tik aiz muguras ko parunāt!
TOP veikalā gaļas nodaļā ar kvalitāti viss kārtībā, bet konditorejas nodaļā gan var iepirkties vecas bulkas un vecas tortes , kurām uztaisīta jauna virsa, bet iekšā jau smird!
kāds sviests,pics!labākā konditoreja Ogrē ir top veikalā.nekad neko vecu tur neesmu nopircis,ka tik neesi kāds atlaistais vai palaistais darbinieks.
es jau domāju, ka problēma ir manī.... Zinu, par kuru pārdevēju ir runa, gadiem tur strādā jau. Ja redzu viņu aiz gaļas letes, tad gaļu tajā reizē nepērku un lieku nepukojos.
Neredz, nedzird, nesaprot, aizmirst, 3x pārprasa, komentē kaut ko bezjēgā, izpratnes par svaru arī nav - 500 g vietā mierīgi sver 800g un nemaz nepajautā. Varbūt kļūdos, bet varētu būt, ka viņu sauc Brigita.
jūs domājat to pie svaigās gaļas,ir tur tumšmate Brigita,man ar reiz bij saķeršanās.
Iemācieties vispirms rakstīt un tad ejiet uz veikalu!!!!!!!!!!!!!
... ir tāda cilvēku suga - vienmēr un visur viss ir slikti! Pat pie staba piesiesies... Kāpēc mani vienmēr TOPā un citos Ogres veikalos laipni apkalpo?....
Kā Top konditoriju var nosaukt par labāko??? Nopērciet Vecrīgas kūciņu Topā un Vārpā, būs ko salīdzināt :)))
nu skaidrs!vārpai iet dikti slikti....bet ko lai dara,ka esat pazaudējuši savus klientus,jo kāds bija jūsu sākums un cik sliktas beigas:(((
nemācējāt noturēt pircējus ar kvalitāti-domājat atgūt ar neslavas celšanu?????kauns.............
Kas citam bedri rok-pats iekrīt!
Tāda sajūta ka te vieni bezdarbnieki čato! Ejiet strādāt sliņku bars... :)
strādniekam(cei) fun !ej gulēt -ir vakars...
to b... Pasaki, kurā laikā tur ir svaigas bulciņas, lai zinu, kad nākt.Man gan bieži vien iesmērē vakardienas.
nu Vārpa ir saņēmusies....
Nereklamēju Vārpu, bet sanāca reiz mazliet komiski, kad es biju nopirkusi Vecrīgas Vārpā un mana mamma tieši tādas pašas Topā. Salikām no abiem maisiņiem uz šķīvja un mielojāmies, kad pamanījām, ka garša atšķiras ļoti krasi. Paņēmām abus maisiņus no ledusskapja, kur bija palikušas neizliktās kūciņas un no katra ņēmām un garšojām. Diemžēl tā sliktā garša bija Top kūciņām, maisiņus noteikti nesajaucām, jo Top līmē savu uzlīmi virsū. Tā lūk, bet manu rakstīto protams paeksperimentējot var pārbaudīt Liene!
vārpas vecrīgas vienkārši mutē kūst!!!! turaties Vārpa ,es noteiki esu un būšu jūsu patstāvīgais klients!
Nu varbūt tieši vecrīgas Vārpā arī ir labas. Bet pārējā produkcijā gan ir sanācis iegrābties atkārtoti. Daudz labāk tad Sonātē var nopirkt.
tāda sajūta ,ka visus komentus raksta pāris cilvēku! Kļūdas vienas un tās pašas...........
Zinu vairākus pircējus, kuri iet garām svaigās gaļas nodaļai, ja aiz letes ir Brigita.
Nu muldoņu bars,kapēc jūs nenākat pie vadības un uz vietas nerisinat problēmas acīs skatoties?Bail?
Jums patīk tikai pagausties un neko nedarīt lietas labā,galvenais ir atrast sev līdzīgi domājošus ar kuriem varētu apriet pārējos,neņemot vērā ka paši esat gļēvi bezdarbnieki.
kads klients,tada attieksme,tiesam ir tadi kuri sienas pat pie staba
Pārdevēja brigita ir superiga pārdeveja,man nekad nav gadijies kkkas tads ko te raxta,vienmer laipna,smaidiga...tiešām cilvekiem nav ko darit!
ta Brigita briesmiga pardeveja, es vinas del neeju Topa
Pate vainīga!
Sveiki
Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai uzsāktu uzņēmējdarbību, un atmaksāt savu dept šeit uzticams aizdevums Kompānija Kontakti
E-pasts: tilovanloanfirm@gmail.come