Ogres autobusi.

Kapec Ogre nav visi normali autobusi,kur var mierigi iekapt ar bernu ratiniem???Sodien gribeju braukt ar 10 marsutra autobusu uz majam,bet ar berna ratiniem netiku ieksa.Jo autobuss nebija domats prieks ratiem.Vai tiesam ir gruti palaist normalus autobusus???

Baiba , 2012-01-05 18:25:13

Baiba : Jābūt izvēlīgākai , Jāprec bagāts vīrs kas tev nopērk personālu autobusu:):)

Lunis , 2012-01-05 20:39:33

Man ar ratiem katru darba dienu jābrauc ar autobusu. Laimīga, ja uztrāpu uz tādu kādā var viegli tikt. Ja nē ta ar citu palīdzību kkā uz trepītēm noturamies. A ko darīt,lielākie bērni uz darziņu jāved.
Biju uztrāpījusi ka noteikta laikā no rīta ir normāls autobuss gājām uz to,lai nav ne neertības man, ne citiem,taču izrādas,ka mēdz autobusus saminīt. Nav izvēles,braucam ar to,kas ir. Atpakaļ braucot paskatos kāds brauc,ja nav riktīgs,gaidu nākamo, vai palūdzu atkal kadu lādzīgāku cilvēku palīgā iekāpt, vai eju kājām.

Es , 2012-01-05 23:39:07

Jā, autobusi reizēm atnāk kā pārsteigums. Es reizēm esmu palikusi kājniekos, bet vairāk dēļ cilvēkiem un to attieksmes dēļ... Visi šķībi noskatās, apmēram, ko Tu te jaunā muterīte esi iedomājusies braukt ar mums autobusā?! fuj tai sabiedrības daļai, ko es jau labu laiku saucu par šķībacu glūnētājiem!!!

izzi , 2012-01-06 15:35:30

Ogres autobusi vspār nav domāti pilsētu maršrutiem! tie ir ārzemēs norakstītie starppilsētu atobusi, kuriem jau vismaz pirms 10 gadiem vajadzēja atrasties šrotā!
Dome būtu vismaz par eiropas naudu nopirkusi normālus pilsētai paredzētus autobusus!

not izzi , 2012-02-03 23:06:44

s***ds par autobusu kvalitāti! kurš kretīns sastādījis tos busu sarakstus, no kuriem nevienā i-net mājaslapā neko nevar saprast! varētu vismaz ar pieturvietām sadrukāt tos maršrutus!!! es, kā cilvēks, kurš ikdienā ogres busus neizmanto, tagad kad pienākusi tā nelaimīgā diena to darīt, nesaprotu, ne kurā busā kāpt, ne uz kuru pusi braukt! Sakārtojiet to vienreiz!
būtu skaista arī maršrutu karte! bet iesākumā pietiktu sakārtot maršrutu sarakstus

ziemastrauma , 2012-02-17 14:26:03

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet