jauna kafejnīca
Kādas ir atsauksmes par nesen atvērto kafejnīcu Mālkalnes "Elvī".
Brīvības Elivi ir laba , nekur citur Ogrē vairs neeju ja gadās būt.
Loti dargi tur tacu Cili pica,iegaju paskatiju cenas gaju prom.
tā nav Cilli, bet Stoka pica
Man garšo. Cik jau reizes esmu biju, nav nācies vilties.
Labi, lēti un garsīgi
man gan kaut kā šķebina pat doma par kafejnīcu pie veikala....veco produktu utilizācijai...brrrrrrrrr
Eju pie Štoka katru dienu. Viss štokos! :)
aste : PRECIZĪ es tieši tādas ar cienu , tad tu droši zini ka BODĒ Vecu produktu nav un kafūzī ari ir droši ar termiņa beigām nevis PILNIGI MESLI :) Tik domaju ka Elvi nav tas gadijums bet es dazjus tadus zinu pie nelieliem privatiem veikaliem IZCILA virtuve un partika bode ar visa terminjos!
nu nezinu gan par citiem edieniem, tacu kartupelu fri Elvi kafejnica centra ir nebaudami, ka iepriekseja diena ceti, turklat vistas galai vecuma garsa.....vispar jau labak kafejnicas neest, ja nu vienigi kaut kadu kafiju vai to, kas bijis sasaldets, tad vismaz nav jaskraida pec tam. Elvis jau tas pats jumis vien ir, un ta ka servisa kvalitate sajos veikalos nav ta augstaka, tad neticas ari par tiem terminiem kafejnicas edieniem.
Man patīk, ir garšīgi un cenas pieņemamas. Vakar ēdām tur picu, bērni bija sajūsmā :)
Stoka picai nav nekāda sakara ar vecajiem Elvi pārtikas produktiem
Grozies kā gribi,bet aste kā ir pie dirsas cauruma- tā ir..........
Tu ko,esi Anglijā,ka nevari tik tālu aiziet un apskatīties pati!!!???
Ēdiens man tur negaršo,bet picas ļoti labas:)
nemācēšu pateikt par ēdieniem, bet picām cena un garša ļoti labas! beidzot šajā kafejnīcā ir norobežojumi, kas atdala pašu Elvi un citus veikalos no tās.